43 fejezet

3K 105 36
                                    

Újra hétfő...

Nagy nehezen kikelek az ágyból és lemegyek a konyhába ahol anyu pakolászik.

-Jó reggelt.-köszönök neki.

-Szia kicsim, ma nagyon jó idő lesz, felvehetnéd azt a szoknyát amit a nagyiéktól kaptál tegnap jött meg.-mutat a dobozra.

-A kanadai nagyiéktól?-kérdezem gyanúsan méregetve.

-Igen, tőlük.-bólint.

Ez az! Szeretem azokat a cuccokat amiket tőlük kapok, azok mindig nagyon tetszenek és ők olyat is adnak nekem ami biztos, hogy tetszeni fog és nem is csalódtam, mert egy nagyon szép babakék pántos lenge szoknyát kaptam ami hát nem annyira az én stílusom, de mégse csicsás meg Vikis khm..khm szerintem értitek mire gondolok..

-De jó a ruhád!-ugrik a nyakamba Virág a kapunál és az utat végig beszélgetve érünk oda a sulihoz, ahol a többiek már ott vannak.

-Szia Reni.-köszön Macu és ad két puszit.

-Khm,khm,khm KKKKHHHMMMMMMMMMM!!!!-fuldoklik Ricsi elég feltűnően...-Hanabira, mit beszéltünk meg hol a helyed?-néz rá szigorúan és Macu ellép mellőlem.

-Cortez?

-Mi?-kapom fel a fejemet és Ricsi abba az irányba mutat ahonnan éppen jön, majd mosolyogva megáll előttünk.

-Szia Virág.-ad puszit Virágnak, majd Ricsi felé hajol aki a nevetését visszatartva engedi, hogy kapjon egy puszit és ez így megy tovább Kingáig.

-Ne is próbálkozz! Hozzám nem nyúlsz az biztos!-tiltakozik, Cortez pedig csaj lazán vállat von és felém fordul és már hajol is felém, de Kinga közbeszól...-Az előbb Macu barátunk is megpuszilta Renátát és ha te közvetlenül most még adsz neki még egyet akkor az olyan mintha ti is pusziszkodtatok volna.-vigyorog vagy inkább vicsorít...

-Igazad van.-bólint és elhajol tőlem.-Van nedves babapopsi törlőd?-kérdezi felvont szemöldökkel és valaki máris ad neki és elkezdi letörölni az arcomat, majd furán méreget.-Valakinek parfümje vagy a kocsiba való illatosítója?-máris azt is kap és hozzádörzsöli az arcomhoz és befúj parfümmel, aztán a valahonnan szerzett hajcsattal a hajamba tűzi a fa alakú illatosítót és ad egy-egy puszit. Öhm??? Én csak ledermedve  nézem.-Makiku barátom ideje lesz elbeszélgetnünk.-karolja át és befelé veszi az irányt...

Érzelmek és kötelékek [SZJG ff.] Befejezett Where stories live. Discover now