ÖZEL BÖLÜM

612 41 6
                                    

Multi-medya İlk dans parçaları mutlaka dinleyin.

İyi okumlar!💜

Neredeyse dört yol sonra....

"Sadece bizim düğünümüzde doğurmayacağına  emin olmak istedim Ceylan abla niye bu kadar kızıyorsun ki?" Diye sordum masumca. Ama Ceylan abla bundan hiç etkilenmiş benzemiyordu. Ne vardı sanki beni dinleyip hastaneye gitseydi.

"Beni sinir etme şimdi doğururum bak Zeyna," diye cırladığında salonda ki herkes ben hariç herkes- gülmeye başlamıştı. Somurtmaya başladım tabii ki ve saçımla uğraşan adamı takmayarak telefonumu elime aldım ve Uraz'a mesaj attım.

Gönderilen: Balkon Kuşum

Neredesin?? (14.56)

"Seninle uğraşması biti ya şimdi de Uraz'a sardı kesin," diye konuşan Renesmee'ye dil çıkardım.

"Sen karnındaki canavar ile uğraşsana benim yerime," diye tısladığım zaman gülerek elleriyle karnını okşadı. Çevremdeki herkes yani en azından sadece bizim arkadaş grubumuz çoktan evlenmişti.

Ceylan ablalar evleneli çok olmuştu zaten. Tunahan ve Zilan üç yıl önce evlendiler ve Tunahan son seneyi buraya gidip gelerek hallettiler zaten Zilan okulu dert etmeden mutlu mesut yaşamaya başladılar. Tuna ve Enise iki yıl önce onlar yapabildiyse bizde yaparız kafasıyla evlendiler. Renesmee iki ay önce hamile olduğunu öğrenice hızlı bir şekilde çok pahalıya evlendiler çünkü Renesmee'nin hayallerindeki düğün son ana sığmayacak şekilde pahalıydı. Bize gelince...

Uraz ile yaptığımız uzun kavgalarla evlilik teklifi aldığım yılı geçirdikten sonra Uraz en fazla üç yıl bekleyeceğini kesin olarak bitirdi ve bana okulumu bitirmek için iki yıl süre kalmış oldu. Alttan üstten aldığımız dersler ve yaz okulu ile birlikte okullarımızı hızla bitirdik. Uraz bir yandan çok iyi bir firmada çalışıp bir yandan da yüksek lisansına başlarken bende staj dönemime başladım ve bir aydır resmi olarak avukattım.

Bunu bilmek, bundan emin olmak benim için Uraz'dan sonra olan büyük tutkumdu. Çalıştığım firmada istediğim gibi çoğunlukla işçi haklarıyla ilgili davarlara bakıyordum ve şimdiden kazandığım on tane davam vardı! Telefonumun sesiyle düşüncelerimden sıyrılıp ilk saatte sonra da Uraz'ın başına baktım.

Gönderen: Balkon Kuşum

Bizimkilerin yanındayım birazdan yanına geleceğim güzelim konuştuğumuz gibi. (17.00)

Gönderilen:Balkon Kuşum

O zaman niye bu kadar geç cevap verdin? (17.00)

"Bende istiyorum ya sonunda mezun olduğumuza göre bende ikna edebilirim Tuna'yı," diye konuşan Zilan'a güldüm. Ama haklıydı onları bu şekilde görmek bir aile kurma isteğini artıyordu. Ceylan abla dokuz ayını doldurmuş kızını kucağına almak için gün sayıyordu ama doktora göre daha en üç günü vardı. Renemee ise minicik karnı ile cinsiyetini henüz öğrenemediği bebeğini kendinden bile çok sevmeye başlamıştı.

"Doruk beni ikna etme konusunda hızla yol alıyor ama yüksek lisansım onaylanana kadar beklemesi şart," dedi Enise makyajına bir kez daha bakarken.

"Bence bizi şaşırtıp Uraz atacak yarın akşam gölü sonuçta dört yıldır bekliyor çocukçağız," dedi Zilan ve yine herkes gülmeye başladı. Bunların sorunu neydi gerçekten?

Yüzüm kızarırken geçen akşam oynadığımız oyuna bir kez daha sövdüm  ve bir daha asla bu grup ile şişe çevirmece oynamayacağıma kendime söz verdim. Uyanık arkadaşım Renesmee bana Uraz ile birlikte olup olmadığımızı sormuştu aslında şat atıp sorudan kurtulmak istesem de kimse buna izin vermemişti ve bende mecburen söylemek zorunda kalmıştım. Benden cevabı olan arkadaşlarımdan sonra Tuna Uraz'a en son ne zaman birlikte olduğumuzu sormuştu ve o da şat atmak yerine cevabı söylemişti. Aslında birlikte olmamak benim için sorun değildi Uraz'la da küçük çaplı bir kriz yaşadıktan sonra ona evlenmeden birlikte olmak istemediğimi söylemişti ilk baş ters anlasada sonradan aslına anlatmak istediğim şeyi anlamıştı.

Anemon | YARI TEXTINGWhere stories live. Discover now