0.9

1.2K 100 104
                                    

Hayatta birçok acı vardı yaşadığımız. Bizi yakıp yıkan ama hangi acı bizi daha çok yakardı?

Aşk?

İhanet?

Başarısızlık?

Ben söyliyeyim size hiç biri. Hiç bir acı sizi sevdiğiniz bir kişinin ölümü kadar yakmazdı. Şu an gölü izlediğim yerde bir kaç saat önce bir erkeğin en derin ve en keskin acısına şahit olmuştum. Dört yıl geçmiş ama hala taze bir yaraya sahip. O bana acılarını akarken ben sadece göz yaşı dökebilmiştim.

Ama neye ağladığımı bilmiyordum? Tertemizken temizlenmeye giden Lara'ya mı yoksa buna göz yuman kadınlara mı? Hayat çok iğrneçti. Ama hayatı iğrenç yapan bizlerdik. Hayvanları korumak için yaptıklarımızın yarısını kadınları korumak için yapamıyorduk. Tamam hayvanları çok seviyordum benim de bir köpeğim vardı ama değer sırası gerçekten böyle mi olmalıydı? Telefonuma gelen bildirim sesi ile göz devirdim ama saçma düşüncelerimden kurtulduğuma sevinmiştim.

Müstakbelin: Düşünme bu kadar. (14:55)

Müstakbelin: Hadi bana bir resim atta günüm güzel geçsin. (14:55)

Siz: Madem beni görüyorsun sana fotoğraf yok. (14:55)

Müstakbelin: Görmüyorum sadece tahmin ediyorum. Hadi ama seni çok özledim. (14:56)

Bugün iyi günümdeydim galiba ve o yüzden bir fotoğraf atmaya karar verdim telefonum kamerasını ayarlayıp kırmızı yapraklı ağacın önüne geçtim. Ses geldiğinde banka geri döndüm ve fotoğrafı ona attım ve tabii sonra İnstagram'da paylaştım bu gece burada son gecemizdi bu beni üzüyordu ama geri dönüp yapmam gereken çok şey vardı.

Siz: (15:00)

Müstakbelin: Çok güzelsin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Müstakbelin: Çok güzelsin. (15:00)

Müstakbelin: Niye bu kadar güzelsin ki? (15:00)

Müstakbelin: Ama seninle ilgili en çok neyi seviyorum biliyor musun? Bu dik duruşunu, kendine duyduğun özgüveni ve en çokta kendine verdiğin değeri seviyorum. (15:01)

Müstakbelin: Sen kendini farkına varıyorsun keşke her kadın senin gibi farkına varsa değerini. (15:02)

Siz: Bak şimdi şımarıyorum işte. (15:03)

Siz: Sen ne yapıyorsun? (15:03)

Müstakbelin: (15:04)

Müstakbelin: (15:04)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Anemon | YARI TEXTINGWhere stories live. Discover now