-ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ-

363 65 37
                                    

Τι γίνεται όταν χρησιμοποιείς το σώμα του πατέρα σου για να πάρεις πίσω το δικό σου, ενώ έξω η Αποκάλυψη έχει καταλαμβάνει την ανθρωπότητα;

Τι γίνεται όταν ο πατέρας σου είναι αναγκασμένος να βοηθήσει τον μεγαλύτερο και χειρότερο δαίμονα που έχει υπάρξει επειδή τον εκβιάζει ότι θα του σκοτώσει την οικογένεια;

Η Ελιάνα και ο Άντι-Κρίστιαν έχουν κάτι σοβαρά daddy issues. Αν και κατάφεραν να ζήσουν ένα κομμάτι του έρωτα τους, οι πατεράδες τους-αυτοί που τώρα έχουν μπλέξει σαν τις μύγες στα σκατά και τα παιδιά τους τρέχουν να τους σώσουν τον κώλο-φρόντισαν να τους τον κόψουν μόλις το έμαθαν, με αποτέλεσμα να χάσουν κάθε επαφή μεταξύ τους.

Ο Άντι-Κρίστιαν απελπισμένος για να σώσει όποιον αγαπάει και πρόθυμος να θυσιάσει τον εαυτό του στο όνομα της ανθρωπότητας, επιστρέφει στον παράδεισο ως Λούσιφερ και εκεί θα μάθει μυστικά του πατέρα του, τα οποία πάλεψε πολύ να κρύψει. Όχι μόνο, αλλά θα δει την αγάπη του να θυσιάζεται μέχρι που θα φτάσουν να στέκονται σε αντίθετα στρατόπεδα και μόνο ένας πρέπει να επιβιώσει.

Η Ελιάνα θα κάνει τα πάντα για να σώσει τους γονείς της, ακόμη και να πιστέψει τους Αρχαγγέλους που την φέρνουν αντιμέτωπη με τον Λούσιφερ και την δική του οικογένεια. Όχι μόνο θα αναγκαστεί να θυσιάσει ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού της για να αποκτήσει την απαραίτητη δύναμη, αλλά θα φτάσει στο σημείο να ξεχάσει ποιον αγάπησε πραγματικά.

Ο Λούσιφερ μετράει πρόβατα στον ύπνο του.

Ο Μπράιαν καταντάει δασκάλα νηπιαγωγείου από τον μεγαλύτερο και τρομαχτικότερο μαφιόζο που υπήρξε κάποτε.

Η Αλίκη μάλλον κάπου μαλακίζεται.

Είμαι κακή στις περιλήψεις.

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ COMING SOON

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Where stories live. Discover now