~#12 Τι διασκεδαστικό που είναι να με φοβούνται~

500 85 100
                                    

𝒜𝓃𝒹𝓎-𝒞𝒽𝓇𝒾𝓈𝓉𝒾𝒶𝓃

Λατρεύω να με μισούν οι άλλοι. Δεν ξέρω, είναι κάτι διασκεδαστικό στο να βλέπω τους άλλους να τσαντίζονται μόνο που αναπνέω. Συγκεκριμένα στην ζωή μου ξέρω ένα άτομο, το οποίο θα έκανε τα πάντα να μην υπάρχω. Από την αρχή τον θυμάμαι να με κοιτάει με μίσος και να με υποτιμά, όσες φορές και να έχω μπλεχτεί στην ζωή του μόνο για να βοηθήσω.

Κατεβάζω το κεφάλι και χαμογελώ με τον εαυτό μου σατανικά. Είναι δύσκολο να κρύβω τις μαύρες φλόγες μου, όμως μπορώ τουλάχιστον να κρύψω τα πλέον παραμορφωμένα μάτια μου πίσω από γυαλιά ηλίου. Τελευταία φορά που τα είδα, το λευκό είχε αντικατασταθεί με μαύρο και η ίριδα στο καθένα με ένα βαθυκόκκινο χρώμα. Όσο και να μου αρέσει η νέα μου εμφάνιση, δεν μπορώ να επιστρέψω στον παλιόφιλο μου έτσι.

Αρπάζω ένα πανάκι και με την άκρη του ματιού μου παρατηρώ τον αναίσθητο ημίγυμνο μπάρμαν, ο οποίος έπρεπε να δουλεύει αυτή την στιγμή. Δυστυχώς ήταν μια θυσία, αυτός και τα ρούχα του, για να κάνω μια θεαματική εμφάνιση στο αγαπημένο μου άτομο. Με το πανάκι παριστάνω πως καθαρίζω ένα ποτήρι, όταν ξαφνικά τον νιώθω να πλησιάζει από το άλλο δωμάτιο.

Κλείνω τα μάτια και μεγαλώνω το πλάγιο χαμόγελο μου, παραμένοντας ψύχραιμος για να μην προδώσω τον ενθουσιασμό μου που τον ξαναβλέπω. Σέρνει τα πόδια του κουρασμένος προς το μπαρ και κάθεται στην ψηλή καρέκλα ακριβώς μπροστά μου, ακόμη να μην έχει παρατηρήσει την αλλαγή στο προσωπικό του. Κρύβει το πρόσωπο του πίσω από τις παλάμες του και τον ακούω να αναστενάζει, σαν να προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να βγάλει όλα τα απωθημένα του.

Τον λυπάμαι λιγάκι, να είμαι ειλικρινής. Η ζωή του ποτέ δεν ήταν ήρεμη. Το μόνο πράγμα που περιφέρεται γύρω του είναι η καταστροφή. Παρόλο που είναι τόσο χαοτικός, καταφέρνει πάντα να ελέγχει τα πάντα και να τα βάζει σε μια τάξη. Είναι ο Θεός της ζωής του και δεν αφήνει τίποτα να καταστραφεί εκτός ελέγχου. Αυτό το θαυμάζω.

«Ένα διπλό ουίσκι με πάγο παρακαλώ», λέει στα Ρώσικα και κουνάω το κεφάλι καταφατικά, ξέροντας ότι ακόμη δεν με έχει παρατηρήσει.

Παίρνω το μπουκάλι ουίσκι και ένα ποτήρι για να του ετοιμάσω το ποτό. Μέσα από τα γυαλιά μου τον βλέπω καθώς βγάζει την οφθαλμοκαλύπτρα του και την αφήνει στον πάγκο χαλαρά. Εντυπωσιακό. Παγώνω για λίγο στην θέση μου και παρατηρώ την φυσική ομορφιά αυτού του ανθρώπου, πόσο ελκυστική είναι η καταστροφή του και πόσο χαλαρός είναι που υπάρχει.

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Where stories live. Discover now