~#3 Είμαι καλή με τα χέρια μου~

584 109 119
                                    

𝐸𝓁𝒾𝒶𝓃𝒶

Μα πόσο έχω μοιάσει στην μαμά μου;

Εκείνη λέει ότι είμαι φτυστή ο μπαμπάς μου εμφανισιακά, άλλα έχω πάρει το πείσμα και τον εγωισμό της. Έχω δει πως πατάει πόδι σε αυτά που θέλει και καμιά φορά με βρίσκω να κάνω το ίδιο χωρίς να το καταλαβαίνω. Στην προκειμένη περίπτωση, είχα φάει κόλλημα να ξαναβρεθώ στο κρεβάτι του Άντι και τα κατάφερα. Όταν σκέφτομαι το πείσμα μου προηγουμένως, ο τρόπος που έμπαινα μπροστά του και τον τραβούσα προς το μέρος μου, ξέρω πως κοκκινίζω και δεν μπορώ να το πιστέψω.

Είναι μια δύναμη όμως που με τραβάει κοντά του, με κάνει να θέλω τα πάντα από 'κείνον και ακόμη είμαστε στα βασικά γιατί ούτε αυτά δεν μπορώ να κάνω. Μου αρέσει όμως, μου αρέσει που είναι με αυτόν και όχι κάποιον άλλον. Τον εμπιστεύομαι και δεν ξέρω τίποτα περισσότερο για εκείνον παρά μόνο το όνομα και το δωμάτιο του. Α, και ότι μιλάει μια πολύ περίεργη γλώσσα.

Γυρνάω το κεφάλι στα αριστερά μου και τον κοιτάω, τα χείλη μου πρησμένα από τα μανιασμένα φιλιά που ανταλλάσσαμε προηγουμένως. Αυτή την φορά ήταν πολύ πιο άγριος, όχι παθιασμένος, αλλά θυμωμένος. Δεν είμαστε όμως σε αυτό το επίπεδο ανθρώπινης σχέσης που ανταλλάζουμε τι μας απασχολεί. Προφανώς δεν τον ενδιαφέρει καθόλου η ύπαρξη μου και το εκμεταλλεύομαι αυτό για την εμπειρία στο σεξ.

Πανάθεμα τον, είναι σαν μου κάνει μαγικά και πάω σε άλλο σύμπαν με τα έμφυτα σεξο-κολπάκια του.

Όμως είναι τόσο σπαστικός και drama queen. Με κουράζει. Κάνει σαν εμένα όταν είχα τις αγαμίες μου. Λες και τι θέματα έχει με την ζωή του. Μια χαρά μου φαίνεται. Το σεξ του το κάνει, το δωμάτιο του έχει, ωραίος είναι· δεν μπορώ να καταλάβω τι προβλήματα μπορεί να έχει. Εμένα μου φαίνεται πάντως ότι χρειάζεται λίγη διασκέδαση στην ζωή του και σε εμάς τους Λέοντες μας αρέσει. Ξέρουμε να εμπλουτίζουμε την καθημερινότητα των γύρων μας και να την κάνουμε χίλιες φορές πιο ωραία.

Γι' αυτό να χαίρεται που του κάθομαι.

Σκέφτομαι πόσο κόσμο έλκυσα στο πλύσιμο προηγουμένως και ενθουσιάζομαι μόνη μου. Πρώτη φορά έχει ζητωκραυγάσει κοινό για μένα. Συνήθως με αγνοούν και μου μιλάνε από ευγένεια, αλλά πριν ένιωσα η θεά Αφροδίτη που έκανε την εμφάνιση της καβαλώντας ένα αυτοκίνητο. Κρίμα που Άντι δεν έμεινε να δει τι μπορώ να του προσφέρω, αλλά λες και με αφήνει να κάνω κάτι.

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Where stories live. Discover now