~Έπρεπε να το είχα καταλάβει ότι θέλει κάποια άλλη~

447 107 62
                                    

𝐸𝓁𝒾𝒶𝓃𝒶

Τον κοιτάω και δαγκώνω το κάτω χείλος μου. Αλήθεια, δεν με νοιάζει τι έχει να μου πει, έχω ανάψει τόσο που εύκολα τον βάζω κάτω παρόλο που είναι μεγαλύτερος μου. Παίρνω όμως μια βαθιά ανάσα και τον τραβάω στο σαλόνι. Τον βάζω να κάτσει και εγώ βολεύω την περιοχή μου στο μπούτι του, ακουμπώντας το ένα πόδι ανάμεσα από τα δικά του.

«Τι θέλεις να μου πεις, Άντι; Έγινε κάτι;» ρωτάω και του βγάζω το σακάκι για να βολευτεί καλύτερα.

Δεν φτάνει που μου ήρθε σαν γαμπρός, εγώ φταίω να θέλω να τον βάλω κάτω;

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε», μουρμουρίζει και σηκώνει να δει τα χέρια του.

Πάλι τα υπαρξιακά του; Αμάν δηλαδή, αυτό το αγόρι. Ακουμπώ τα χέρια του απαλά και φέρνω το ένα στο μπούτι μου και το άλλο στον κώλο μου. Το άγγιγμα του αμέσως με τσιτώνει και όταν το χαμένο βλέμμα του συναντά το δικό μου, τρελαίνομαι.

«Έλι», αναστενάζει κάπως κουρασμένος, σαν να μην έχει όρεξη καθόλου για μένα. «Δεν είμαι στα καλύτερα μου. Μπορείς να μην μου κολλάς για σεξ;»

Τα λόγια του με κάνουν να αναστενάξω. Έχει ένα δίκιο, όμως δεν μπορώ να ελέγξω τον εαυτό μου. Θέλω να κάνω σεξ μαζί του, οι ορμόνες μου το ζητούν τρελά, καίγομαι για πάρτη του. Με πιάνει ένα άγχος και δένει το στομάχι μου κόμπο, αλλά δεν του το δείχνω. Αφήνω το σώμα μου ελεύθερο, χωρίς να αλλάξω στάση και τον παρακολουθώ ενώ κάνει μασάζ στον μέτωπο του.

«Τι έχεις, βρε Άντι;» ρωτάω πιο πολύ σαν να τον πειράζω παρά ότι με ενδιαφέρει στ' αλήθεια. «Πεινάς;»

«Όχι, μου κόπηκε η όρεξη», απαντά ο Άντι και σουφρώνει τα φρύδια του σκεφτικός.

Λυγίζω κοντά του και του αφήνω ένα φιλί στον λαιμό, τόσο παθιασμένο. Δεν μπορώ να συγκρατήσω τις τρέλες που μου προκαλεί να κάνω πάνω του. Δεν έχει όρεξη για σεξ προφανώς, όμως σίγουρα δεν θα τον πείραζαν κάποια φιλιά, όσο για να μου διώξει αυτές τις εξάψεις.

Δεν αντιδρά και τόσο, αλλά σίγουρα του αρέσει. Τα χέρια του πίσω μου με βοηθούν να γλιστρήσω πιο κοντά του και γελάω πάνω από την πιπιλιά που του έκανα μόλις. Αμέσως βρίσκω τον εαυτό μου να τον φιλάω στα σαρκώδη χείλη του. Οι πεταλούδες στο στομάχι μου δεν χάνουν την ευκαιρία να φτερουγίσουν και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Σε μια φάση σταματάει να ανταποδίδει και ξέρω πως πρέπει να αποτραβηχθώ. Χαϊδεύω απαλά τα μαλλιά του και τον κοιτάω στα μάτια ενώ μου χαμογελάει κουρασμένος. Θέλω τόσο πολύ αυτό το αγόρι. Δεν τον γνωρίζω τόσο, όμως η καρδιά και το μυαλό μου τον εμπιστεύονται τυφλά.

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα