~#9 Τι λες να πουλήσουμε τις ψυχές μας στον Διάολο;~

504 103 86
                                    

𝒜𝓃𝒹𝓎-𝒞𝒽𝓇𝒾𝓈𝓉𝒾𝒶𝓃

Τελικά ο ανθρώπινος κόσμος δεν είναι χάλια. Ούτε το σεξ δεν είναι τόσο βαρετό. Αρκεί που βρήκα ένα άτομο να με κάνει να νιώθω ότι όλα μπορούν να είναι καλύτερα. Μαζί της είμαι αυτός που θέλω να είμαι. Γελάω, νιώθω καλά και ότι καμία σκοτεινή δύναμη δεν με ελέγχει. Δεν ξέρω τι έπαθε προηγουμένως και την έπιασε η θλίψη της, όμως κάτι μέσα μου μού έλεγε να της πω πως νιώθω.

Ούτως ή άλλως σήμερα είναι η τελευταία μου βραδιά εδώ.

Είμαι αποφασισμένος να φέρω τον Λούσιφερ και να βάλω ένα τέλος σε αυτό. Μόλις πάρω τις δυνάμεις μου πίσω, εκείνες θα καταπνίξουν τα συναισθήματα και η Έλι θα είναι άλλος ένας άνθρωπος για μένα. Σε περίπτωση που αφήσω τον εαυτό μου να νιώσει, η σκοτεινή δύναμη αμέσως θα ξυπνήσει και θα καταφέρει να βγει έξω, προκαλώντας το χάος, το οποίο θέλω να αποφύγω πάση θυσία.

Την τραβάω κοντά μου και ακουμπώ το κεφάλι μου στον ώμο της για να αφήσω το άρωμα της να τρυπήσει τα ρουθούνια μου. Εκείνη πίνει από την μπύρα της και έτσι της αφήνω ένα φιλί στον εκτεθειμένο λαιμό της. Δεν άντεξε να μην πέσει πάνω μου και να με πηδήξει σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι απίστευτο το πόσο πολύ καλή είναι και πόσο γρήγορα μαθαίνει να κάνει κόλπα.

Ή απλά εγώ έχω αρχίσει να την βλέπω διαφορετικά.

«Νόμιζα πως θα μου έλεγες ότι θες κάποια άλλη», σκέφτεται φωναχτά και παρατηρώ το μικροκαμωμένο σώμα της μέσα από το ανοιχτό πουκάμισο μου που φοράει.

«Γιατί να το νομίζεις αυτό;» γελάω και χαϊδεύω τα μαλλιά της, ένα ζεστό συναίσθημα να γεννιέται στην καρδιά μου και αργά να σκορπίζεται σε όλο μου το σώμα.

«Κοίτα εσένα, κοίτα εμένα», απαντά και παίρνω την μπύρα από τα χέρια της για να την τελειώσω εγώ.

Καθόμαστε στο πάτωμα, ξαπλωμένοι πίσω στον καναπέ. Ό,τι συνέβη τώρα ήταν απλά ξέφρενο, παθιασμένο και γαμάτο με όλη την έννοια της λέξης. Αντί να νιώθω κουρασμένος, έχω τεράστια υπερένταση και θέλω μόνο να μείνω στην αγκαλιά της. Ναι, χρειάζομαι την αγκαλιά της που τόσο μου θυμίζουν τα παιδικά μου χρόνια όπου η Αλίκη με έκανε να νιώθω ότι όλα θα φτιάξουν.

«Μην μιλάς, Έλι, άμα είναι να λες τέτοιες μαλακίες», την πειράζω και βάζω το χέρι μου μέσα από το πουκάμισο για να το κρατήσω στην γυμνή της μέση.

«Μα αλήθεια είναι», επιμένει και γυρνά το κεφάλι της να με δει με γουρλωμένα μάτια. «Και το βασικότερο δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για σένα, Άντι Κρίστοφερ».

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Where stories live. Discover now