~Το μόνο που μετανιώνω είναι εσύ~

387 81 94
                                    

𝒜𝓃𝒹𝓎-𝒞𝒽𝓇𝒾𝓈𝓉𝒾𝒶𝓃

Πότε μου βγήκε σε καλό όταν ακολούθησα τον Λούσιφερ; Ειλικρινά, χωρίς καμία υπερβολή, ποτέ. Το μόνο που ξέρει να κάνει ως γονέας μου είναι να προκαλεί αναταραχή στα ήρεμα μου νερά, με αποτέλεσμα να τα κάνει τυφώνα, τσουνάμι, πραγματικά ακόμη και να τους βάλει φωτιά. Όπως τώρα, που βρήκα την Έλι να σαλιαρίζεται με τον μπάρμαν και ύστερα να την πέφτει στον πατέρα μου.

Και ελπίζει ότι θα την φιλήσω μετά από αυτό.

Αποτραβιέται με ένα απογοητευμένο ύφος και τινάζει το κάτω χείλος της προσποιούμενη ότι είναι στεναχωρημένη. Βγάζω ένα πανάκι από την εσωτερική τσέπη του σακακιού μου και καθαρίζω τα χείλη μου για να βγάλω την γεύση του αλκοόλ, τα σάλια του άλλου και το DNA του Λούσιφερ. Με ένα νεύμα καίω το πανί και εστιάζω την προσοχή μου στην Ελιάνα.

«Γιατί τόσο ξενέρωτος;» με πειράζει και μπερδεύεται στα πόδια της, άθελα μου να την αρπάζω από την μέση για να μην την αφήσω να πέσει κάτω.

«Γιατί έπινες; Ποιος σου έδωσε το μπουκάλι;» ρωτάω σαν να είμαι ο γονέας της και την αφήνω ελεύθερη για να μην σχηματίσει την γνώμη ότι την συγχωρώ για την γλοιώδη συμπεριφορά της προηγουμένως.

«Ακούγεσαι σαν την μαμά μου».

Αφήνει το σώμα της να στηριχτεί πίσω στον πάγκο και μένω απλά να την κοιτάω με τα χέρια διπλωμένα στο στήθος μου. Δεν έχω καμία όρεξη και σίγουρα δεν θέλω να ακολουθώ τον Λούσιφερ, αλλά μέχρι να καταλάβω γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τις δυνάμεις μου, δεν έχω άλλη επιλογή. Επίσης θέλω να δω άμα κατάλαβε τι συνέβη προηγουμένως ή όντως δεν είχε ιδέα.

Η Έλι με φέρνει πίσω στην πραγματικότητα πετώντας την χνουδωτή παντόφλα της στον αέρα. Της σηκώνω το φρύδι, ενώ εκείνη φέρνει το πλέον γυμνό πόδι της κοντά μου. Ακουμπά την πατούσα στην ζώνη του παντελονιού και με κοιτάει σαν να είμαι ένα βουνό κέικ σοκολάτας με το παγωτό να λιώνει αργά από πάνω.

«Τι στο καλό κάνεις;» αγριεύω και κάνω τεράστια υπομονή μαζί της.

Τα πράγματα από την τελευταία φορά που τα είπαμε έχουν αλλάξει· εγώ ανακάλυψα κρυφές δυνάμεις και εκείνη το ταλέντο να σαλιαρίζεται με τον καθένα. Φέρνει το πόδι μέσα στην ζώνη και βάζει όλη την δύναμη που έχει για να με τραβήξει κοντά της. Καταφέρνει, αλλά κάπου στην μέση αντιστέκομαι και τα παρατάει, ρίχνοντας τους ώμους της μπροστά βαριεστημένα.

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Where stories live. Discover now