~Καλά ούτε έγκυος να ήσουν~

544 91 97
                                    

𝐸𝓁𝒾𝒶𝓃𝒶

«Τι εννοείς;» ρωτάω μπερδεμένη και κοιτάει αλλού.

«Δεν εννοώ κάτι. Ήπια περισσότερη σαμπάνια απ' ότι έπρεπε», γελάει αμήχανα και μπερδεύει τα μαλλιά του. «Είσαι πολύ γλυκιά και το εκτιμώ που με προσέχεις».

Η καρδιά μου χτυπά σαν τρελή και τα μάγουλα μου αμέσως παίρνουν φωτιά. Είμαι ακόμη θυμωμένη με την συμπεριφορά του προηγουμένως-δεν τον καταλαβαίνω τι σκέφτεται καμιά φορά-όμως όταν είναι έτσι γλυκός και μου κάνει κομπλιμέντα με τρελαίνει. Δεν μπορώ να μην χαμογελάσω και να του δείξω πόσο μου αρέσει όταν το κάνει αυτό.

«Πραγματικά πεινάω τώρα. Μπορούμε να γυρίσουμε σπίτι;» παραπονιέται και συνεχίζουμε το περπάτημα.

«Δεν έχω κάτι μαγειρεμένο εφόσον η Μαλίτα πήρε άδεια για δυο μέρες», μουρμουρίζω και πρώτη φορά την βρίζω που θυμήθηκε να φύγει. «Μπορούμε να πάρουμε κάτι απ' έξω άμα θες».

«Όλα με βολεύουν όσο είμαι ζεστά και ωραία σπίτακι μου», λέει και δημιουργεί ένα χαμόγελο στα χείλη του σαν να έχει μαστουρώσει.

«Α, θα πας στην εστία σου;» ρωτάω κάπως στεναχωρημένη και προσπαθώ να το κρύψω, όπως έχω κάνει όλες τις φορές.

«Θα πάω να αλλάξω τα ρούχα, ναι», απαντά και φαίνεται αρκετά τσιτωμένος, σαν να ψάχνει κάτι στους ανθρώπους γύρω μας ξαφνικά, «όμως θα κάτσουμε να φάμε στο σπίτι σου. Είναι πιο ήρεμα».

Μια σπίθα ελπίδας γεννιέται μέσα μου. Παρόλο που είμαι ήδη κουρασμένη, γιατί αυτή η μέρα νιώθω ότι με έσερνε κυριολεκτικά, θέλω να τελειώσω αυτό που ξεκίνησα μαζί του στο καραόκε. Δεν είναι δίκαιο να με στέλνει στον έβδομο ουρανό, να με γδύνει, να με γεμίζει φιλιά και σημάδια, και εγώ να μην κάνω τίποτα γι' αυτό.

«Θέλω να πιώ και μπύρες, μπόλικες, να μεθύσω και να πέσω στο κρεβάτι σαν να μην υπάρχει αύριο».

«Καλά ούτε έγκυος να ήσουν», πετάω την μαλακία μου και σουφρώνει τα φρύδια του.

«Έλι, δεν νομίζω να πάει έτσι η ζωή», γελάει και ξύνει το πιγούνι του, χαϊδεύοντας ύστερα το μούσι του.

Δεν το είχα παρατηρήσει νωρίτερα, όμως μου αρέσει πάρα πολύ. Όχι μόνο του πάει, αλλά τον κάνει να φαίνεται πολύ πιο ώριμος και-Θεέ μου, απλά ποιος τον γέννησε και τον έκανε τόσο τέλειο; Στρέφω την προσοχή μου αλλού και σφίγγω στην αγκαλιά μου τον αρκούδο, ο οποίος θέλει ένα σοβαρό πλύσιμο. Τον έχω σύρει σήμερα παντού και θα έχει πάρει του κόσμου την μπίχλα.

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Where stories live. Discover now