~Ω, ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣ-~

490 94 108
                                    

𝐸𝓁𝒾𝒶𝓃𝒶

Κοιτάω το ταβάνι και αναστενάζω πλέον κουρασμένη από το κλάμα. Ο Άντι δίπλα μου έχει την ίδια στάση, μόνο που το βλέμμα του είναι ανέκφραστο, τα στρογγυλά του κόκκινα μάτια εστιασμένα κι εκείνα προς τα πάνω. Γυρνάω το κεφάλι από την άλλη και προσπαθώ να μην τον σκέφτομαι· όσο πιο πολύ το κάνω τόσο στεναχωριέμαι.

Η αλήθεια είναι πως είμαι μπερδεμένη. Ο Άντι μου αρέσει τόσο πολύ, από την άλλη μπορεί να είναι ο ενθουσιασμός εφόσον είναι ο μοναδικός που γύρισε να μου δώσει σημασία. Περνάγαμε τόσο καλά όμως πριν συμβούν όλα αυτά, όταν ήμασταν μόνο οι δύο μας να μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος. Κάτι τέτοιες σκέψεις με κάνουν σίγουρη ότι είμαι ερωτευμένη μαζί του.

Και δεν θέλω.

Δεν μπορώ να έχω συναισθήματα για τον γιο του Διαόλου. Ο τρόπος που μεταμορφώθηκε, αυτό το σκοτάδι που τον τύλιξε... τον φοβήθηκα. Θέλω τον γλυκό Άντι, με τα υπαρξιακά του προβλήματα, με τα πονηρά του χαμόγελα, με την υπομονή που είχε να με αντιμετωπίζει όταν πραγματικά έλεγα και έκανα μόνο μαλακίες. Θέλω τον Άντι ο οποίος έκλαιγε στην αγκαλιά μου πονεμένος και ζητούσε από μένα μια παρηγοριά.

Πλέον, νιώθω πως δεν τον γνωρίζω καν.

Η πόρτα χτυπάει και γυρνάω αμέσως την πλάτη μου από την άλλη πλευρά. Δεν θέλω να με ενοχλήσει κανείς, ειδικά οι γονείς μου. Δεν έχω καμία άλλη όρεξη από το να προσπαθώ να τους πείσω ότι δεν είχα καμία γνώση για όλα αυτά και ήταν απλά η τύχη που με έκανε να κολλήσω σε εκείνον την πρώτη βραδιά που τον είδα. Δηλαδή που να ξέρουν ότι μου πήρε την παρθενιά και ύστερα κάναμε σεξ όπου μπορούσαμε.

Η πόρτα ανοίγει και παραμένω ακίνητη, σοκαρισμένη να σκέφτομαι πως στο καλό συνέβη αυτό, εφόσον θυμάμαι καλά ότι την είχα κλειδώσει. Η άλλη πλευρά του κρεβατιού βαθουλώνεται και μαζεύομαι αμέσως, το πρόσωπο μου χωμένο μέσα στο απαλό μαξιλάρι μου. Ακούω έναν αναστεναγμό και αναγνωρίζω αμέσως τον επισκέπτη μου· ο Λούσιφερ.

«Μην στεναχωριέσαι, πριγκίπισσα», μουρμουρίζει και γυρνάω να τον δω.

Είναι πανέμορφος, χαρακτηριστικά τόσο τέλεια που λέει κανείς ότι δημιουργήθηκε μόνο για να γίνει παράδειγμα ομορφιάς για όλους. Ακουμπά το ένα χέρι στην επιφάνεια το κρεβατιού και λυγίζει πίσω, τα μάτια του να λαμπυρίζουν στο απαλό φως του δωματίου μου. Ξαφνικά πέφτουν πάνω στον αρκούδο και χαμογελάει πλάγια.

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Where stories live. Discover now