~#10 Τι λέτε να πιούμε ένα τσάι και να θυμηθούμε τα παλιά;~

488 108 103
                                    

𝐸𝓁𝒾𝒶𝓃𝒶

Ο Λούσιφερ κάνει ένα βήμα προς τον Άντι, αλλά το ένστικτο μου με κάνει να τον τραβήξω απότομα πίσω. Δεν μου αρέσει αυτή η αύρα που εκπέμπει και αισθάνομαι πως είναι αρκετά επικίνδυνη για να τον πλησιάσει ακόμη και ο ίδιος του ο πατέρας. Σφίγγω το ύφασμα του μαύρου σακακιού του και κυριολεκτικά κρύβω το σώμα μου πίσω από το δικό του.

«Βαρέθηκα να με υποτιμούν οι άλλοι και να αποφασίζουν εκείνοι για μένα», γρυλίζει πλέον ο Άντι και η φωτιά γύρω του μεγαλώνει, φέρνοντας ένα κρύο και ανατριχιαστικό αεράκι προς το μέρος μας.

«Εεεε», λέει ο Λούσιφερ και, αν και δεν μπορώ να δω το πρόσωπο του, ξέρω πως είναι άκρως μπερδεμένος με το τι συμβαίνει. «Τελείωσε η εφηβεία σου, Άντι-Κρίστιαν, αγόρι μου;»

Ο Άντι σφίγγει τις γροθιές του περισσότερο και κατεβάζει το κεφάλι, γέρνοντας το λίγο στο πλάι. Η μαμά βοηθάει τον μπαμπά να σταθεί στα πόδια του και αμέσως μας πλησιάζουν, το ίδιο χαμένοι και τρομαγμένοι με μας. Απομακρύνομαι από τον Λούσιφερ και αμέσως πέφτω στην αγκαλιά του μπαμπά μου για να βεβαιωθώ ότι είναι καλά.

«Τι του συμβαίνει, Λούσιφερ;» ρωτάει η μαμά μου και ξέρω πως πρώτη φορά για αυτή την βραδιά βρίσκονται στην ίδια πλευρά. «Άντι-Κρίστιαν μου-»

«Ω, βούλωσ' το για όνομα του Θεού», πετάγεται άλλη μια φορά ο Άντι και η καρδιά μου χτυπά σαν τρελή.

Βρίσκομαι σε πρόθυρα κρίσης πανικού με όλα αυτά που συμβαίνουν. Δεν βρίσκω χρόνο να επεξεργαστώ καμιά από τις πληροφορίες που με χτυπούν η μια μετά την άλλη αλύπητα στο πρόσωπο. Μπερδεύομαι τόσο στο μυαλό μου που αισθάνομαι ότι θα ξεχάσω και αυτά που ξέρω.

«Με αηδιάζεις περισσότερο απ' όλους σε αυτό το δωμάτιο», ξεστομίζει ο Άντι με μίσος και αηδία τινάζοντας τις γροθιές του πίσω.

«Ουφ, ευτυχώς. Αλήθεια, δεν θα άντεχα να με μισούσε και ο γιος μου», γελάει ο Λούσιφερ και ξύνει το φρύδι του, ενώ αναστενάζει ανακουφισμένος. «Αλλά ποιος με μισεί εμένα; Είμαι ακαταμάχητος».

Μου είναι τόσο δύσκολο να συνηθίσω το γεγονός ότι ο Λούσιφερ είναι ο πατέρας του Άντι. Πρώτον ο ένας φαίνεται νεότερος από τον άλλον και δεύτερον, δεν είναι αμήχανο που μοιάζουν σαν αδέλφια; Καταλαβαίνω πως ο ένας έχει την ικανότητα να κάνει ό,τι θέλει-μάλλον να αλλάζει και μορφές-όμως ο Άντι πως γίνεται να μεγαλώνει κανονικά; Ουφ, είμαι τόσο μπερδεμένη.

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Where stories live. Discover now