~Έλεος, σαν να μου βγαίνει ο Λούσιφερ παντού~

514 118 73
                                    

𝒜𝓃𝒹𝓎-𝒞𝒽𝓇𝒾𝓈𝓉𝒾𝒶𝓃

Τα μάτια μου ξεκάθαρα και την ακολουθούν. Φεύγει σαν την βρεγμένη γάτα και ο κύκλος κλείνει πριν προλάβω να δω τι θα κάνει. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι και επίτηδες την προκάλεσα. Δεν μπορώ να μην είμαι περίεργος για το πως θα αντιδράσει, τι θα σκαρφιστεί το μυαλό της, πως θα με προκαλέσει αυτή την φορά.

Δεν αργεί ούτε λεπτό και έχει καταφέρει να τραβήξει όλη την προσοχή πάνω της. Συνεχίζω να βρέχω το αυτοκίνητο με τεράστια αδιαφορία, όμως δεν μπορώ να μην ρίξω μια ματιά όταν βλέπω πως έχει ανέβει στο καπό, με το σουτιέν της να φαίνεται και το σορτσάκι κολλημένο πάνω της εξαιτίας των νερών. Αναστενάζω και πραγματικά δεν μου κάνει να συνεχίσω να βλέπω.

Όλοι οι άνθρωποι ίδιοι είναι. Θέλουν όλη την προσοχή πάνω τους, δεν αποδέχονται πόσο αχάριστοι είναι και καταντάνε να κάνουν κάτι τέτοια για να αποδείξουν ότι απλά μπορούν. Μαζεύω τον κουβά και πετάω μέσα το σφουγγάρι. Αρχίζουν να χειροκροτούν τα αγόρια, μόνο επειδή ευχαριστιούνται το θέαμα μιας κοπέλας να δείχνει το σώμα της και απογοητεύομαι, τόσο από εκείνους, τόσο από εκείνην και άλλο τόσο από τον πατέρα μου.

Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι και το κατάλαβα από δύο συγκεκριμένα άτομα, τα οποία με απογοήτευσαν όταν χρειαζόμουν μια ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Όλοι οι υπόλοιποι απλά επαναλαμβάνουν τα λάθη εκείνων και δεν βρίσκω καμιά ουσία να συνεχίσω να προσποιούμαι ότι ανήκω με αυτούς. Ο πατέρας μου κάνει μεγάλο λάθος που με πετάει εδώ σαν απόβρασμα και νομίζει πως με το να καταλάβω την ουσία του 'σεξ', θα αλλάξω άποψη.

Βάζω τα χέρια στις τσέπες και φεύγω από 'κει αδιάφορος με προορισμό την εστία όπου μένω πρόχειρα. Ο Αύγουστος τελειώνει σύντομα και ξεκινάνε οι διαλέξεις. Άμα τις παρακολουθήσω, μάλλον-βασικά ελπίζω με τεράστια απελπισία-ότι κάποιος θα με θυμηθεί και θα με πάρει πίσω, να φύγω από αυτό το μέρος επιτέλους. Άλλο λίγο και θα τρελαθώ, θα αρχίζω να ξεσπάω τα νεύρα μου σε ανθρώπους και όχι ψυχές.

Έχω κι εγώ απωθημένα.

Όσο απομακρύνομαι τόσο δεν ακούω την μουσική και τις ζητωκραυγές. Άμα το έκανε για να εντυπωσιάσει, ελπίζω να το θυμάται η σχολή της διότι εγώ ούτε που σπατάλησα τον χρόνο μου για να δω μια ημίγυμνη γυναίκα να χορεύει με σαπουνάδα σε ένα βρώμικο αυτοκίνητο. Άμα γουστάρω, παίρνω γυμνές γυναίκες να χορεύουν πάνω μου και προφανώς με τεράστια ευκολία εφόσον μου κολλάνε τόσο, που έχει καταντήσει αηδία.

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Where stories live. Discover now