~Tο πουλί του Φρανκενστάιν σε ένα κομμάτι κέικ σοκολάτα~

505 104 105
                                    

𝐸𝓁𝒾𝒶𝓃𝒶

Έχω την φωνή της Μπιγιονσέ, αλλά μόνο όταν κάνω ντους. Άμα αποπειραθώ να τραγουδήσω έξω από το ντους, θυμίζω γουρούνια που σφάζονται. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο στέκομαι μουτρωμένη δίπλα από τον Άντι, με τον άλλον Άντι στην αγκαλιά μου, και περιμένω να κλείσει δωμάτιο για καραόκε. Ναι, καραόκε. Ποιος το περίμενε ότι του άρεσαν τέτοια;

Παίρνω μια βαθιά ανάσα και κοιτάω γύρω μου, όταν νιώθω το χέρι του Άντι να με τραβάει από την μέση και να με κολλάει πάνω του. Τον κοιτάω ξαφνιασμένη και με τσιμπάει στην μέση σαν να προσπαθεί να μου κάνει νόημα να χαμογελάσω ψυχωτικά στον τύπο όπως εκείνος. Δεν έδινα και τόση σημασία η αλήθεια είναι στο τι έλεγε, γι' αυτό μένω να κάνω κι εγώ ό,τι κι ο Άντι με την ελπίδα ότι θα καταφέρω να καταλάβω στην πορεία.

«Ναι, μόλις πριν λίγο την ζήτησα σε γάμο και ξέρεις, ήθελα να κάνω κάτι αυθόρμητο για χάρη της», λέει ο Άντι και προσπαθώ να μην φανώ έκπληκτη.

Τι στο καλό αρχίζει και λέει στους ανθρώπους;

«Τι γλυκό», συγκινείται ο άλλος και χτυπά παλαμάκια ενώ μας κοιτάει. «Μπορώ να δω την βέρα;»

«Την κατάπια», πετάγομαι να πω και κερδίζω τα μπερδεμένα βλέμματα τους, ακόμη και μια άκυρη που μας κρυφάκουγε στον καναπέ έχει σουφρώσει τα φρύδια. «Ναι, την είχε βάλει μέσα στο κέικ σοκολάτας και ξέρεις πως είναι να τρως έναν τέτοιο παράδεισο. Που να είχαν βάλει μέσα και το πουλί του Φρανκενστάιν, απλά χλαπακιάζεσαι σαν να μην υπάρχει αύριο».

Από την έκφραση του προσώπου του Άντι καταλαβαίνω ότι είναι καιρός να το βουλώσω και να τον αφήσω να έχει το πάνω χέρι στην κατάσταση. Καθαρίζω τον λαιμό μου με τεράστια αμηχανία και απλά τον αγκαλιάζω για να φανούμε το ερωτευμένο ζευγαράκι που θέλει. Η καρδιά μου χτυπά σαν τρελή, αλλά ευτυχώς ο άλλος Άντι είναι ανάμεσα μας και με βοηθά να κρατήσω μια απόσταση. Μπορεί και να έχει καταλάβει ότι έχει τεράστια επίδραση πάνω μου, αλλά θέλω να ελπίζω πως όχι.

Γαμώτο σου, σέξι πλάσμα. Είσαι τόσο καυτός που περνάς και την Κόλαση ανενόχλητος.

Συνεχίζει να μιλάει στον τύπο στο ταμείο και με ζουλάει περισσότερο στην αγκαλιά του. Προσπαθώ να αναπνεύσω, όμως δεν βρίσκομαι σε θέση να αρνηθώ κιόλας. Εκείνη την στιγμή σκέφτομαι αυτό που μου ζήτησε προηγουμένως με τον πατέρα του και παθαίνω ένα μίνι σοκ. Για κάποιον λόγο, νιώθω πως δεν θα μου αρέσει καθόλου η συναναστροφή με τον πορνοδιαστροφικό πατέρα του. Δεν θέλω να χαλάσω χατίρι στον Άντι όμως, όχι μετά το ξέσπασμα του νωρίτερα στο πάρκο.

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Where stories live. Discover now