~Οι 7 Πρίγκιπες~

446 93 62
                                    

𝒜𝓃𝒹𝓎-𝒞𝒽𝓇𝒾𝓈𝓉𝒾𝒶𝓃

«Αφού αυτό επιθυμείς, δεν θα σου είμαι πια βάρος στην ζωή», λέω και θλίβομαι, νιώθω την καρδιά μου πραγματικά να σπάει σε χίλια κομμάτια.

Πριν προλάβει να πει κάτι, βγαίνω από το σαλόνι και έξω από το σπίτι. Θέλω να με σταματήσει, αλλά δεν το κάνει. Προσπαθώ να είμαι όσο πιο αθόρυβος γίνεται για να μην προκαλέσω αναταραχές στους υπόλοιπους. Αυτή την στιγμή το μόνο που θέλω είναι να απομονωθώ, να εξαφανιστώ από προσώπου Γης και να μείνω μόνος με τις σκέψεις μου.

Ξαφνικά το πληγωμένο χέρι μου τυλίγεται με επιδέσμους και δεν ξέρω από που έρχονται ή ποιος τους προκαλεί. Το κεφάλι μου βαραίνει, τα μάτια μου κλείνουν, σαν να νυστάζω και να μην έχω κοιμηθεί κάτι μέρες τώρα. Ένα κρύο αεράκι με γαργαλάει και μου μουδιάζει όλο το σώμα, να μην μπορώ καν να κουνηθώ, σαν να στηρίζομαι στην αγκαλιά κάποιου.

«Άμα θες να μείνεις μόνος, ξέρω το κατάλληλο μέρος», γελά η φωνούλα και τα έχω παρατήσει πλέον να την ψάχνω. «Μην ανησυχείς, Άντι, θα σου πω όλη την αλήθεια».

Την αλήθεια;

~~~

Ανοίγω τα μάτια και συνειδητοποιώ ότι δεν βρίσκομαι πλέον στο κατώφλι του σπιτιού της Έλις. Αντιθέτως με βρίσκω καθισμένο σε μια πέτρα. Η θέα μπροστά μου μού κόβει αμέσως την ανάσα και παραμένω ακίνητος να κοιτάω. Πράσινα βουνά μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι μου είναι καλυμμένα με κάμποσα λευκά, χνουδωτά σύννεφα τα οποία κινούνται αργά.

Συνειδητοποιώ πως βρίσκομαι στην κορυφή του ψηλότερου βουνού. Ο μόνος ήχος εδώ πάνω είναι το απαλό αεράκι που με χαϊδεύει. Νιώθω μια εσωτερική γαλήνη, η οποία δεν με κάνει καν να αναρωτιέμαι πως βρέθηκα εδώ ή τι συνέβη. Δεν με κάνει καν να σκέφτομαι ό,τι έγινε προηγουμένως στο σπίτι της Έλις.

Εδώ μπορώ να αναπνεύσω.

Κλείνω τα μάτια και παίρνω μια βαθιά ανάσα για να γεμίσω τους πνεύμονες μου. Ένας δυνατός γδούπος με κάνει να σουφρώσω τα φρύδια μου. Ακούγεται σαν κάποιος να σέρνει αλυσίδες πίσω μου, γι' αυτό γυρνάω να αντικρίσω ποιος το προκαλεί. Προς μεγάλη μου έκπληξη βρίσκω μια ψηλή και αρκετά γεροδεμένη φιγούρα να προσπαθεί να με πλησιάσει. Όλο του το σώμα είναι γυμνασμένο και φαίνεται σαν να φτιάχτηκε από μαύρη πίσσα. Το πρόσωπο του δεν είναι ανθρώπινο· έχει ένα τεράστιο στόμα με αιχμηρά δόντια, ολόλευκα μάτια και κέρατα που προεξέχουν από το μέτωπο του.

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Where stories live. Discover now