~Ούτε η καρέκλα δεν μου κάθεται~

776 144 106
                                    

𝐸𝓁𝒾𝒶𝓃𝒶

Σπρώχνω τις κουρτίνες για να έρχεται περισσότερο φως απ' έξω και γυρνάω να δω το καινούριο μου δωμάτιο. Πρώτη φορά θα ζήσω μόνη μου και δεν ξέρω κατά πόσο είμαι ενθουσιασμένη και πόσο όχι. Βρίσκομαι στο κέντρο του campus της σχολής και ο μπαμπάς μου αγόρασε το πιο ευρύχωρο σπιτάκι και πληρώνει δυο γυναίκες να μου το συντηρούν.

Όταν μου το πρότεινε, φυσικά και δεν συμφώνησα καθόλου, αλλά η αγάπη στο μυαλό του τού μετέφρασε τα λόγια σε αυτά που ήθελε να ακούσει και αγνόησε εντελώς την κλάψα μου για να μην κάνει κάτι τέτοιο. Η μαμά του είπε δυο λογάκια στην αρχή, αλλά προφανώς κάτι θα της έκανε και την επόμενη μέρα συμφωνούσε μαζί του.

«Πως σου φαίνεται;» ρωτάει ο μπαμπάς και χαϊδεύει την επιφάνεια του κομοδίνου, όπου έχουν τακτοποιήσει όλα τα καλλυντικά μου.

«Ωραίο είναι. Του λείπει η ανθρώπινη παρουσία, αλλά τέλος πάντων», ξεφυσάω τις λέξεις μου στον αέρα και κάθομαι στο κρεβάτι.

«Θα μπορείς να φέρνεις τις φίλες σου όποτε θες, αγάπη μου. Μην είσαι συνεχώς μόνη σου», προτείνει η μαμά και κάθεται δίπλα μου.

«Λοιπόν», σπάει την σιωπή ο μπαμπάς και στέκεται μπροστά μου με τα χέρια σταυρωμένα γύρω από το στήθος του, «άκου να σου πω δυο πράγματα για τα αγόρια».

«Μπράιαν!» πετάγεται η μαμά και σηκώνεται να του κάνει νόημα να μην μιλάει τόσο απότομα.

Έλεος, γιατί ανησυχούν για κάτι τέτοιο όταν σίγουρα δεν θα συμβεί; Εδώ και τα σαλιγκάρια στρίβουν όταν πάω να κάνω πρόβα το πέσιμο μου σε εκείνα. Παίρνω μια βαθιά ανάσα και ξαπλώνω πίσω στο κρεβάτι, πραγματικά περίεργη να ακούσω την συμβουλή τους ως γονείς. Δεν έχει τύχει να θίξουμε αυτό το θέμα.

«Αλίκη, πρέπει να τα ξέρει η κοπέλα αυτά», πιάνω τις λέξεις του μπαμπά στον αέρα και χαμογελώ με τον εαυτό μου.

«Είναι μικρή ακόμη να της λέμε για τέτοια πράγματα», συνεχίζει τον καυγά η άλλη και ξεφυσάω απελπισμένη.

Ζω ένα μαρτύριο. Ο Διάολος έβαλε όλες τις δυνάμεις του πάνω μου να με κάνει να υποφέρω και να πρέπει να ανεχτώ να ακούω τους γονείς μου να τσακώνονται άμα πρέπει να μου μιλήσουν για το σεξ ή όχι. Σίγουρα το ευχαριστείται τώρα.

«Άκου εδώ, Ελιάνα», με φέρνει πίσω στην πραγματικότητα η αυστηρή φωνή του μπαμπά και κοιτάω τους γονείς μου με ένα πλάγιο χαλαρό χαμόγελο. «Δεν θέλω να μάθω ότι έχεις φέρει κανέναν εδώ μέσα και έχετε κάνει τίποτα περίεργο».

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Where stories live. Discover now