~Λέω εγώ τώρα, μήπως ρε 'συ, εντελώς τυχαία, ερωτεύτηκες τον Άντι-Κρίστιαν;~

446 100 88
                                    

𝒜𝓃𝒹𝓎-𝒞𝒽𝓇𝒾𝓈𝓉𝒾𝒶𝓃

Είναι δαίμονας. Πως το κατάλαβα; Απλό. Το σκοτάδι μέσα μου αμέσως άρχισε να ταΐζεται από το αίμα της. Την είδα που άναψε και ύστερα το μύριζα πάνω της. Με ανατρίχιασε, το αίμα της ήταν τόσο γλυκό και ωραίο, που άμα δεν συγκρατούσα τον εαυτό μου θα την σκότωνα.

Οι άνθρωποι δεν αντιδρούν έτσι όταν έρχονται σε επαφή με το αίμα μου. Ζαλίζονται και πονάνε πάρα πολύ. Σε καλή περίπτωση μετατρέπονται σε δαίμονες και είναι αναγκασμένοι να με υπηρετούν, στην χειρότερη όμως τα σωθικά τους αρχίζουν να καίνε, να λιώνουν, μέχρι που χάνονται για πάντα.

Οι δαίμονες από την άλλη ταΐζονται με βάση το τι χρειάζεται κανείς τους για να ζει. Προφανώς η Έλι-όσο και να με πονάει να το σκέφτομαι-είναι δαίμονας του σεξ. Δεν άντεξα να της το κάνω αυτό, η καρδιά μου βάραινε όσο την έβλεπα να μου δίνει την ενέργεια της για να κρύψω το σκοτάδι.

Τώρα στέκεται παγωμένη στην θέση της και με κοιτά με εκείνα τα ελκυστικά μάτια της φοβισμένη. Σίγουρα με θεωρεί τρελό, σίγουρα δεν πιστεύει λέξη από αυτά που της λέω και είναι τόσο μπερδεμένη. Ο δαίμονας μέσα της ξυπνά, το αίμα της μετατρέπεται αργά σε εκείνη την γλοιώδη μαύρη απαίσια ουσία μετά από την κάθε σκοτεινή σκέψη που έχει στο μυαλό της.

«Ά-Ά-Άντι, τι λες;» αναρωτιέται και κάνει ένα βήμα πίσω καθώς την πλησιάζω.

«Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, Έλι. Το ξέρω ότι είσαι δαίμονας, λογικά θα ξέρεις ήδη ποιος είναι αυτός».

Είναι ντροπή να μιλάω για την χάρη του και αυτός να έχει σωριαστεί στο πάτωμα, με την γλώσσα έξω μάλιστα. Αίμα τρέχει από την μύτη του και δεν μπορώ να το πιστέψω το πόσο τραγικός είναι. Και τι που πηδιόμουν τελικά με έναν δαίμονα και την χρησιμοποίησα για να τον καλέσω εδώ; Έλεος, πια. Έχω πέσει τόσο κάτω εξαιτίας του επειδή μου πήρε τις δυνάμεις.

«Δεν έχω ιδέα τι στο καλό λες!» αγανακτά, σαν πραγματικά να μην έχει την παραμικρή ιδέα για ποιο πράγμα μιλάω.

Χωρίς τις δυνάμεις μου μού είναι τόσο δύσκολο να καταλάβω. Γέρνω το κεφάλι λίγο στο πλάι και την κοιτάω επίμονα, περιμένοντας να δω την αντίδραση της. Τα μάτια της έχουν γουρλώσει από το σοκ και προφανώς είναι τσαντισμένη που την έχω στριμώξει με αυτόν τον τρόπο. Σουφρώνω τα φρύδια και ένα πράγμα που ξέρω σίγουρα είναι ότι αυτή η κοπέλα δεν έχει ιδέα τι της συμβαίνει, κάτι πολύ περίεργο για την ηλικία της.

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Where stories live. Discover now