~Δεν κάνω απόπειρες αυτοκτονίας για χόμπι~

476 101 77
                                    

𝐸𝓁𝒾𝒶𝓃𝒶

Τον βλέπω και το μόνο που ζητάει το σώμα μου από εκείνον είναι σεξ. Όμως το γεγονός ότι είμαι στις μέρες μου με σταματά από το να πέσω πάνω του, να τον γδύσω εκεί μέσα και να τον παρακαλέσω να μπει μέσα μου, όσο και να πονέσει διότι έτσι είναι ακόμη στις αρχές. Δαγκώνω το κάτω χείλος μου και ύστερα γλύφω το πάνω αισθησιακά το μάτια μου κολλημένα πάνω του.

«Αλήθεια, πως τον λένε αυτόν τον ωραίο φίλο σου;» αποφασίζω να τον πειράξω, αλλά αμέσως παρατηρώ πως ενοχλείται.

Μα τι σχέση έχουν που μόλις τον αναφέρω ο Άντι ξινίζει; Δεν χωρίστηκαν και με τον καλύτερο τρόπο. Τους παρακολουθούσα όταν συζητούσαν, διότι τα μάτια μου ήταν κολλημένα μόνο στον Άντι από την στιγμή που μπήκε μέσα. Πολύ υποτιμητικός ο κύριος φίλος του, αλλά φαίνεται από αυτούς που ξέρουν να σε βάζουν κάτω.

«Δεν είναι φίλος μου», γρυλίζει και σουφρώνει τα φρύδια τσαντισμένος, ακριβώς σαν μικρό παιδί.

«Δεσποινίς Έλι», λέει ξαφνικά η Μελίτα, η κυρία που γνωρίζει αγγλικά και συντηρεί το σπίτι όλο το εικοσιτετράωρο, συμπεριλαμβανόμενα όλα τα γεύματα της ημέρας, «οι γονείς σας έχουν έρθει».

Τα μάτια μου ανοίγουν ορθάνοιχτα και η καρδιά μου ξεκινά να χτυπά σαν τρελή, μανιασμένη να εκραγεί μέσα μου από το άγχος. Κοιτάω τον Άντι, ο οποίος φαίνεται εντελώς νορμάλ, καθόλου πειραγμένος από το γεγονός ότι ήρθαν οι γονείς μου. Απαπα, Θεέ μου, ούτε το συμβόλαιο θανάτου μου να έχω υπογράψει. Τινάζομαι όρθια και είμαι έτοιμη να γλιστρήσω, αλλά ευτυχώς ο Άντι με πιάνει από τον αστράγαλο και με ισορροπεί.

«Τι έπαθες;»

«Καθυστέρησε τους και μην πεις ότι έχω παρέα», την ικετεύω χωρίς να σπαταλήσω χρόνο για να απαντήσω στον Άντι και πέφτω στα γόνατα για να έρθω στο ύψος του, ο οποίος με κοιτά ξαφνιασμένος πια από την περίεργη συμπεριφορά μου. «Άκυρη ερώτηση, αλλά για πόσα λεπτά μπορείς να κρατήσεις την αναπνοή σου κάτω από το νερό;»

«Ξέρω 'γω, δεν κάνω απόπειρες αυτοκτονίας για χόμπι», ειρωνεύεται και ακουμπώ το δάχτυλο στα πανέμορφα, ζουμερά και σαρκώδη χείλη του για να τον σωπάσω.

«Πριν με ανάψεις κι άλλο, είσαι που είσαι βρεγμένος, θα σου ζητήσω να κάνεις κάτι για μένα», ψιθυρίζω και ακούω τους δικούς μου να μπαίνουν από την εξώπορτα, η καρδιά μου τώρα να πάει σε άλλο επίπεδο κίνδυνου να αυτοκαταστραφεί. «Επειδή οι δικοί μου με νομίζουν παρθένα και το καλό κορίτσι, θα πρέπει να κρυφτείς μέσα στην πισίνα μέχρι που να τους διώξω».

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Where stories live. Discover now