~#6 Μέσα στην πισίνα, πάνω μου, βρεγμένη και γυμνή~

529 109 88
                                    

𝒜𝓃𝒹𝓎-𝒞𝒽𝓇𝒾𝓈𝓉𝒾𝒶𝓃

*not a family friendly κεφάλαιο, με χορηγία του Λούσιφερ*

Ο ανθρώπινος εαυτός μου με ξαφνιάζει. Έχω αρχίσει να νιώθω περίεργα στο ίδιο μου το σώμα και για κάποιον λόγο είναι σαν να το συνηθίζω πρώτη φορά. Όταν είδα την Έλι απλά να στέκεται μπροστά μου με αυτόν τον τρόπο, ξετρελάθηκα. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν το σεξ και δεν μπορούσα να ελέγξω την ανάγκη μου για εκείνο.

Τι μου συμβαίνει;

Παίρνω μια βαθιά ανάσα και δαγκώνω το κάτω χείλος μου, τα μάτια μου να την παρακολουθούν καθώς μπαίνει στην πισίνα. Δεν μπορώ να βρω κάτι στον χαρακτήρα της που να με φοβερίζει, όμως το σώμα της σίγουρα το κάνει. Είναι καταπληκτικό, με πανέμορφες καμπύλες και τόσο μικροκαμωμένο που εύκολα το ευχαριστιέμαι.

Κάθεται απέναντι μου και με κοιτά με ένα γατίσιο βλέμμα. Δεν της έφτανε ό,τι της έκανα όλο το βράδυ, προφανώς θέλει και άλλο. Βαριέμαι όμως τώρα να σηκωθώ και να πάω ως εκεί για να ικανοποιήσω τι τις ανάγκες μου, τι τις δικές της. Πίνω μια γουλιά από το μπουκάλι ουίσκι που μου έφερε προηγουμένως και προσπαθώ να βγάλω τα μάτια μου από πάνω της.

«Γιατί με κοιτάς έτσι;» ρωτά και παίζει με την επιφάνεια του νερού.

«Έχω μάτια», δηλώνω το προφανές και αφήνω το μπουκάλι πίσω μου.

Η Έλι στριφογυρίζει τα μάτια της και στέκεται όρθια στην πισίνα για να δέσει τα μαλλιά της επάνω, έναν ανέμελο κότσο. Το μετανιώνει αμέσως, τα ξεδένει και αρχίζει από την αρχή, αυτή την φορά μαζεύοντας τα σε έναν μεγάλο κεφτέ. Χαμογελώ πλάγια και ακουμπώ τους αγκώνες πίσω, περιμένοντας την επόμενη κίνηση της.

«Πες μου κάτι για σένα Άντι», πετάγεται ξαφνικά και γελάω με το πόσο γρήγορη είναι στο να πιάνει τα πράγματα.

«Όπως;»

«Ξέρω 'γω», κάνει παύση για να σκεφτεί, «τι ζώδιο είσαι;»

«Έχει κάποια σημασία;» αναρωτιέμαι και ξεφυσάω αργά, φέρνοντας το μπουκάλι άλλη μια φορά στα χείλη μου. «Τον Φεβρουάριο γεννήθηκα, οπότε Υδροχόος υποθέτω».

«Πλάκα κάνεις;» εκστασιάζεται και της σηκώνω το φρύδι κάπως ανέκφραστος. «Είμαι Λέων, που σημαίνει ότι σε συμπληρώνω σαν το άλλο σου μισό». Το άλλο μου μισό; «Εννοώ στον ζωδιακό κύκλο και μιλώντας γενικά περί ζωδίων», εξηγεί όταν παρατηρεί πως μου ξινίζει το πρόσωπο στην αναφορά αυτού και κοκκινίζει αμέσως.

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Where stories live. Discover now