~Μπορείς να είσαι μόνος και εκεί~

478 112 90
                                    

𝐸𝓁𝒾𝒶𝓃𝒶

«Δεν είναι ωραίο να φεύγεις έτσι όταν σου μιλάνε».

Μάνα μου, ποιος είναι αυτός; Σταυρώνω τα πόδια μου και τον τσεκάρω από πάνω ως κάτω με το ένα φρύδι σηκωμένο. Άμα ο Άντι μου έκανε τέλεια, αυτός είναι χίλιες φορές καλύτερος. Δίμετρος, κούκλος, μαύρο μαλλί, κουστουμάτος και απλά ό,τι πιο ωραίο σεξουαλικά μπορεί να περπατά στην Γη αυτή την στιγμή. Δαγκώνω το κάτω χείλος μου και δεν ξεκολλάω τα μάτια από πάνω του, οι πρόστυχες σκέψεις του τι μπορεί να κάνει στο σώμα μου να με πάνε σε άλλο σύμπαν.

Αυτός κι αν είναι λόγος να κολλήσω στον Άντι. Μια γνωριμία με τον φίλο του δεν θα με χάλαγε καθόλου.

Ο Άντι αγνοεί παντελώς τα λόγια του και βγαίνει από την αίθουσα με ένα νεκρικό βλέμμα. Δεν φαίνεται να έχουν και την καλύτερη σχέση μεταξύ τους. Συνεχίζω να τσεκάρω τον κούκλο μέχρι που εκείνος γυρνά προς το κοινό και χαμογελά. Αχ, μίνι-οργασμός. Ακολουθεί τον Άντι έξω και μόλις κλείνει η πόρτα, το αμφιθέατρο ξεσπάει σε ψιθύρους και κουτσομπολιά.

Εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι να βρω το όνομα του τύπου, ποιος χέστηκε για τα προβλήματα του Άντι; Το πιο αστείο γεγονός της ημέρας όμως ήταν ότι ο Άντι σπουδάζει σεξολογία. Θεέ μου, ναι, σεξολογία. Αυτό ειλικρινά δεν το περίμενα και έπαθα υστερία από τα γέλια. Κυριολεκτικά γλίστρησα πίσω στην θέση μου και αναγκαστικά να καλύψω το στόμα μου για να μην ακουστώ που πέθαινα στο γέλιο. Είναι να σαν λένε στο ψάρι να μάθει κολύμπι.

Ο διευθυντής της σχολής, ένας κοντοστούπης και μισός, προσπαθεί να καθησυχάσει τον πανικό ενώ καθαρίζει τον ιδρώτα στο μέτωπο του. Ξαπλώνω πίσω και σταυρώνω τα χέρια στο στήθος μου.

Πάνε έντεκα ημέρες που δεν έχω δει τον Άντι. Στην αρχή έκανα πρόβες στον καθρέπτη για το πως θα τον αντιμετωπίσω, αλλά μετά βαρέθηκα να ασχολούμαι και τα παράτησα. Περνούσα βέβαια κάθε μέρα από την εστία του και όταν πετύχαινα κάποιον έξω τον ρωτούσα άμα έχει επιστρέψει, όμως κανείς δεν ήξερε που είναι. Τώρα εμφανίζεται με ένα μανάρι δίπλα του και εξαφανίζεται ξανά, αφήνοντας πίσω του ένα σωρό κουτσομπολιά.

Δεν το αφήνω έτσι.

Η περίεργη φύση μου με κάνει να σηκωθώ από την θέση μου και να βγω κι εγώ έξω. Το όνομα μου αναφέρθηκε, έδωσα χέρι στους καθηγητές και τα σχετικά, οπότε δεν με νοιάζει να ακούσω παραπέρα. Αντιθέτως, θέλω τρελά να μάθω που ήταν και τι έκανε. Σε περίπτωση που ο φίλος του είναι μαζί του, να τον γνωρίσω κι εκείνον.

#17 Τρόποι Διασκέδασης [#17ΤΔ] [ON HIATUS]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα