Poděkování na konec

845 40 19
                                    

28.12.2019

Můžeme tomu také říkat pár slov na závěr :-D

Jestli jste se dočetli až sem, tak vám gratuluji. Konec mojí fanfikce jsem obrečela. Bylo to úžasné ji psát. Ale všechno musí jednou skončit. No nejsem moc dobrý řečník, jak jste si mohli všimnout.

Tuhle fanfikci jsem psala od ledna 2018, 13.ledna jsem publikovala první část tedy prolog, a poslední část epilog jsem vydala 28.prosince 2019. Můžu tedy říct, že jsem tuto knížku psala téměř dva roky.

Ze začátku jsem měla jen jakési mlhavé představy o knize a postupně se to však celé rozvíjelo až do dnešní podoby.

Chtěla bych moc poděkovat všem kteří mě při psaní inspirovali a podporovali. Mé velké díky ale patří především vám, mým čtenářům, za všechnu podporu tohoto příběhu, ať už jsou to milé a nesmírně povzbuzující komentáře či hvězdičky a přečtení. Nynější stav je 55,2 K přečtení, to pro mě znamená hrozně moc.

No asi je vidět, že mám poněkud chaotické myšlenky ...

Tak dlouho se člověk na ten konec připravuje a pak když to nastane tak neví co říct. To je přesně můj případ. Jsem ráda, že jsem to dopsala, nebudu zapírat někdy byly chvilky ( a nebylo jich málo) kdy už jsem si myslela, že to vzdám. Díky Merlinovi, že jsem to nevzdala. No nebudu příliš čerpat samochválou.
Tak tedy naviděnou
(nebo načtenou, prostě zase někdy mezi řádky:-D )

Andy❤

P.S.

Tahle knížka sice končí ale postava Ginger Olivier- Potterové žije dál. Ano mám v plánu ještě vydat pokračování, takže se ještě doufám máte na co těšit. Toť vše.

Ginger Potter [ Hp ff]Where stories live. Discover now