52.kapitola

1.1K 70 6
                                    


Z pohledu Ginger

,,Hej kluci pohněte si, máme asi tak 15 minut" zavolala jsem na ty dva opozdilce, mého kluka a mého bratra. U Merlina to zní divně že. Bylo prvního září a my se chystali na nádraží King's Cross, na vlak do Bradavic.

,,Budu tam první" ,,Ne to já tam budu první" uslyšela jsem oba na schodech a vypadalo to, že se střemhlav vrhnou dolů. Sirius skočil asi z prostřed schodiště na zem a pak mně políbil ,,romantika musí bejt" zašeptal mi.

,,Hej nechte si to ocucávání na jindy" durdil se James, když prohrál. ,,Ale no tak bráško" snažila jsem se ho obejmout ale to moc nešlo když je o dost vyšší jak já. Pak jsme se všichni s rodiči přemístili, asistovaně pochopitelně.

,,Je déteste ça" vylétlo ze mně automaticky, sotva jsme se objevili na nádraží. Držela jsem se za břicho, protože jsem to přemisťování opravdu nesnášela. ,,V pohodě zlato?" zeptali se unisono taťka i Siri, já jen jsem přikývla hlavou.

Na nástupišti 9 a 3/4, jsme se s taťkou a mamkou rozloučili, samozřejmě nám dali spoustu kázání, ať na sebe dáváme pozor a nevyvádíme hlouposti, prostě takové ty klasické rodičovské řeči. Siri taky zahlédl svého bratra a asi matku, nic neřekl jen mně uchopil pevněji za ruku a nastoupili jsme do vlaku.

****

,,Nazdar holky" vlítla jsem k mým kamarádkám sotva jsem je našla. ,,No nazdar Gio už jsme myslely, že se nikdy neukážeš" zářivě se usmála Marlen a ukázala na volné místo vedle ní.

,,Tak jaké bylo léto? Určitě jsi ho měla lepší než tady Lily" poukázala na rudovlásku. ,,Jo léto bylo úžasný ale spíš povídejte vy, jak jste se měly ?"
Lily začala o tom jak s ní Petunie už vůbec nemluví a když už tak se jí jen pošklebuje, že je zrůda. Probíraly to ještě asi půl hodiny, než přišla řada zase na Ginger.

,,Tak jaká je nová rodina? Byli na tebe hodní ? A co Potter" řekla Dor a pak si Ginger nenápadně prohlížela. ,,Rodiče jsou báječní a James je taky fajn a tam kde bydlíme to je krásný místo" začala jsem popisovat Godrikův Důl.

Najednou Marlen vypískla ,,Gio co to máš na krku? Snad jsi neměla nějaký prázdninový románek?" Ukázala mi na krk a začala se smát. ,,No nádherné znaménko lásky a od koho teda je ?" začaly se chichotat i Lily a Dorca mi půjčila zrcátko abych se mohla podívat. ,,Já ho zabijuuu" a mám chuť jít teď ke klukům a oplatit mu to.

,,No já vám to neřeknu, však vy na to přijdete samy" protože vím co by měly za kecy, že chodím se Sirim. ,,Je to někdo z Francie?" začala Lily. Jestli to chcou jako hádanku tak fajn ,,Ne z Francie to nikdo není. Je z Anglie." Dor něco pošeptá Lily a ta se zakření ,,Jak dlouho jste spolu?" ,,Jak vypadá? A jak jste se dali dohromady?"

Spustí lavinu otázek a já se z nich lehce vykroutím ,,Jsme spolu asi dva týdny nebo trochu i déle myslím. Vypadá fakt božsky, hodně lpí na svých vlasech a oči jsou jako obloha před bouřkou, no prostě nádhera" zasním se a chci pokračovat dál jenže Lily vykulí oči a pošeptá něco Dor ale slyší to úplně všichni

,,Aby to nebyl Black."
Vyvrátím oči ,,A to by bylo špatný kdyby to byl on?" Pak naznám, že to stejně nemá cenu tu teď být a jdu vyhlížet vozík s jídlem.

_________________________________________________________________________
Nazdar lidičky,
Nebojte nechcípla jsem ale ve vydávání kapitol mi bránila jedna věc totiž ŠKOLA ale hlavně ročníková práce, což je něco jako seminárka a byl děs to psát. To že něco nestíhám se stalo už klasikou, takže tohle taky dodělávala na poslední chvíli a dokonce jsem musela přerušit vydávání a psaní, a to je hrozný pro někoho kdo je na wattpadu téměř závislý, jako já. Ale dost už o škole, tuhle kapitolku bych chtěla věnovat své úžasné kámošce a taky skvělé autorce N_eT_h, protože měla nedávno narozeniny, jo sice je to dosti pozdní blahopřání ale všechno nejlepší Naty 😂😛

Snad tu zůstali ještě nějací čtenáři po téměř měsíci bez vydávání, a merlinžel se obávám, že vám nemůžu zaručit pravidelnost ve vydávání, protože přeci jen škola je neúprosná. Budu se ale snažit, protože teď když jsou Sirius a Ginger konečně spolu to bude ještě zajímávé 😍
Takže u další kapitolky se budu těšit.
Andy 🌈

Ginger Potter [ Hp ff]Where stories live. Discover now