36.kapitola

1.5K 96 0
                                    

Z pohledu Ginger

Když jsem na tu noc vzpomínala později přišlo mi že se to tak hrozně rychle seběhlo. Ani nevím jak to vlastně bylo, spala jsem a najednou jsem cítila jak mně někdo budí.

,,Hej Ginger vstávej, sakra prcku vzbuď se" Jakmile jsem rozlepila oči uviděla jsem.......

,,Jamesi? Co tady děláš?" Ano byly to Jamesovy oči, možná jsem si toho nikdy nevšimla ale měly jsme podobné oči, ne to je blbost spousta lidí má podobné oči.

,,No konečně ses probrala a ted už pojd." Najednou mu bylo do spěchu, rychle zavřel okno, kterým asi přiletěl na koštěti.

,,Sirius je na ošetřovně" vypadlo z něj ještě a táhl mně ke dveřím.

,,Počkej ještě musím si něco oblíct" popadla jsem rychle první svetr který jsem uviděla a vyběhli jsme do společenky.

No dobře tak jsme se sklouzli páč se tam objevila ta kamenná klouzačka. Ve společence jsme přes sebe přehodili jeho neviditelný plášt, což je mimochodem velmi užitečná věcička a pospíchali na ošetřovnu.

Cestou jsme nikoho až na Protivu nepotkali naštěstí nás neviděl, jak by mohl že ? Pak jsme dorazili k ošetřovně, trochu nesměle jsem zaklepala a pak jsme vešli dovnitř, hned za dveřmi stál Hagrid.

,,Tak vy už to víte?" zeptal se překvapeně. Jen jsme přikývli a hledali očima Siriuse. Pak se objevila madam Pomfreyová

,,Chceme vědět co je se Siriusem! Je to náš kamarád máme právo to vědět!" vybafli jsme na ni naráz, nekladla nám odpor jen se překvapeně podívala a zavedla nás k jeho lůžku.

Stalo se to asi takto : v lese se něco událo a to ví jen Bellatrix. Od Hagrida jsme zjistili že je Sirius v bezvědomí a na kraj lesa že ho donesl kentaur Firenze a předal mu ho. Vtom se otevřely dveře a dovnitř vkročil Brumbál.

,,Kde ten se tu u Merlina bere?" vydechla jsem potichu, zatímco James stále paralyzovaně hleděl na lůžko s naším nehybným kamarádem.

,,Co se stalo Poppy?" zeptal se měkce ředitel. Ošetřovatelka už mu chtěla odpovědět ale James na něj spustil až moc okázale nahlas

,,Pane profesore on měl školní trest s tou zmijozelskou mrchou." Dloubla jsem ho do žeber a opravila ho

,, S Bellatrix Blackovou pane profesore"

,, No s tou a ...asi si myslíme že mu musela něco opravdu škaredého provést, možná měli nějaký souboj nebo Merlinví co" dokončil Jamie.

,,A ted kdybyste mě laskavě nechal pane Pottere informuji pana ředitele o skutečném stavu věci." přerušila ho madam Pomfreyová.

,,Počkejte chvíli Poppy prosím, vy dva prosím odejděte do vašich ložnic"
Už jsme byli téměř na chodbě když jsem ještě uslyšela

,,A pane Pottere děkuji za informace a dobrou noc, samozřejmě i vám slečno Olivierová"

O celé té věci jsme ještě přemýšleli chvilku ve společence, seděli jsme na na pohovce u krbu, jenže netrvalo dlouho a mě se začaly zavírat, nedlouho na to jsem nejspíš usnula a James taky.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Takže čau, sice se zpožděním ale je tu další kapitolka, no nevím jestli to vůbec je zajímavé páč ted moc nemám náladu na psaní od pátečního odpoledne. Snad se to zlepší, poněvatž wattpad mi většinou vždycky zlepší den i náladu. Jak si myslíte že bude děj pokračovat? Můžete napsat do komentů, ráda si vaše nápady přečtu. 

Vaše Andy

Ginger Potter [ Hp ff]Where stories live. Discover now