2.kapitola

4K 218 37
                                    

Teď je večer defakto už noc, první noc zase v Krásnohůlkách. Musím vám o nich něco povědět, protože i když je to škola, ten zámek je fantastický. Je velice dobře maskovaný proti mudlům ale kouzelníci jej najdou snadněji, protože předpokládají, že leží kdesi v Pyrenejích. Kolem celého zámku se rozkládají nádherné školní pozemky a park, kde je fontána Nicolase a Peverely Flamelových, kteří se na této škole před hodně dávnou dobou seznámili a věří se, že fontána má magickou moc. Nemáme žádné koleje a jsme ubytováni ve věžích kde jsou pokoje a můžeme být jak chceme většinou po třech, čtyřech nebo pěti. V našem pokoji jsme tři: já a moje kamarádky Ketty a Jeanne.
Uniformy máme modro-šedo-bílé a musíme je nosit téměř pořád. Někdy mám pocit, že vypadám jako ta mudlovská panenka, Brabrína, nebo Barbína či tak nějak.
Uznávám, že ten nákres není nic moc.

Máme dost přísný systém vztahující se k chování žáků, ale já si vždycky nějakou skulinku ve školním řádě najdu

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Máme dost přísný systém vztahující se k chování žáků, ale já si vždycky nějakou skulinku ve školním řádě najdu. Klade se tu velký důraz na bylinky, léčitelství a taky na kouzelnickou domácnost, míň třeba na historii a lektvary. A docela dobře mi jdou kouzelné formule a přeměňování. Ale co úplně nesnáším je kouzelná kuchyně a domácnost to máme povinné už od prváku a vůbec mi to nejde.
Z nepovinných předmětů které si volíme ve třetím ročníku mě baví třeba opčm, sice v tom nejsem až zas tak dobrá ale baví mě to. Pak jsem si ještě vybrala elfštinu protože mám ráda jazyky a jazyk elfů je hrozně zajímavý. Nevím jestli se mi bude někdy hodit, třeba ano.
------------------------------------------------------
Takže čau
Doufám že jsem vás zatím těmito​ kecacíma dvěma kapitolami neunudila k smrti ale to na začátek musí být. Příští kapitola už bude pokračovat normálně dějem :D
Jinak chci poděkovat N_eT_h za nápad ohledně Krásnohůlek
🔹🔹🔹Andy🔹🔹🔹

Ginger Potter [ Hp ff]Kde žijí příběhy. Začni objevovat