15.kapitola

2.4K 156 1
                                    

Z pohledu Marlene

Seděla jsem s Dorcas u nás v pokoji a kecaly jsme. Vůbec jsme nevěděli kde je Lily natož Ginger.
Vtom k nám vtrhla jako vítr Ginger s koštětem v ruce a vypadala hrozně rozčileně a z toho všeho co mluvila jsem zachytila jen jména Lily ....Snape.... Kluci.
,,Počkej uklidni se a řekni nám to pomalu" snažila se to rozluštit Doe. ,,Co se stalo?" přidala jsem se k ní. Tak se Ginger nadechla a celé nám to pomalu odvyprávěla.
,,Ne to neřekl!" zakřičela jsem. ,,Bohužel ano. Teď hlavně chci najít Lily" už byla na odchodu Ginger. ,,Počkej! Půjdeme s tebou že Doe?" a tázavě jsem pohlédla na Dorcas.
,,Samozřejmě že jdu taky je to naše kamarádka". Tak jsme vyrazili ji hledat.
Docela mně udivilo jak Ginger byla trochu naštvaná na ty paka pobertovský protože většinou s nimi byla zadobře. To byl možná taky ten důvod proč jsme se my dvě moc nebavily a teď jsem věděla že to chci změnit. ,,A co Remus? Ten nezasáhl když viděl co chtějí udělat?" zeptala jsem se. ,,No nejdřív ne, a pak jim začal něco říkat ale oni na něj nereagovali. Měli bychom to někomu říct ne? To nemůžou dělat pořád" rozhorlila se zase Ginger.
,,Hmm dělají mu pořád nějaké naschvály jen proto že se bavil s Lily a to se nelíbilo Potterovi. A nevím komu to chceš říct, protože nevraživost mezi Nebelvírské a Zmijozelem panuje odnepaměti" a začali jsme se bavit a úplně jsme zapomněli že vlastně hledáme Lily dokud nás nepřerušila Doe. ,,A co v knihovně? Tam jsme ještě nebyly" ,,no jo máš pravdu" přikývla jsem a změnili jsme směr knihovna.

Madam Pinceová nás přejela svým ostrým pohledem jako kdybychom tu chtěli provádět nějaké nekalosti.
,,Lily" vykřikla náhle Dorcas když si všimla že Lily sedí v křesle začtená do knihy.
,,Měla jsem o tebe strach" začala Ginger ale já ji nenechala. ,,Lils my všechny o tebe měly strach po tom co nám Ginger řekla co se stalo".
Lily konečně odtrhla oči od knihy a překvapeně se na nás podívala ,,tys jim to řekla? Proč jste měli o mně strach? Vždyť já jsem v pohodě". ,,Promiň musela jsem jim to říct" řekla možná trochu zkroušeněji Ginger. ,,Ale to je přeci dobře že jsi nám to řekla" usmála jsem se na ni.
,,Tak mír?" zeptala jsem se jí pro jistotu. ,,Jo konečně" celá se rozzářila.
Nakonec jsme se všechny čtyři objaly a vyrazili do našeho pokoje. Konečně jsme byly skvělá čtyřka.

____________________________________
____________________________________
Takže čau
Tahle kapitola je trošku sentimentální ale popravdě jsem vůbec nevěděla jak mám to usmíření napsat. Tak snad se vám kapitola aspoň trochu líbila.
Andy 🌈

Ginger Potter [ Hp ff]Kde žijí příběhy. Začni objevovat