25.kapitola

2K 119 5
                                    

Z pohledu Ginger

Poté co jsme se vrátili z Prasinek jsem si uvědomila že se nám hodně rychle blíží první famfrpálový zápas.

No ne není divný, že máme první zápas až na konci listopadu. A není ani pochyb, že bychom mohli prohrát. Jednoduše, děláme pro to maximum. James nás dře opravdu důkladně.

,,Kdy poprvé hrajete?" ptala se jen tak namátkou Lily nezaujatě. No dalo by se říci, že ji famfrpál moc nezajímá, a to nejen díky Jamesovi.

,,V sobotu hrajeme s Mrzimorem" odvětila jsem Lily. ,,Heleďte, nechcete se jít trochu smočit? Do prefektské koupelny. Bude zábava, slibuju" začala prosit Marlenka.

,,Copak znáš heslo?" vyjela popuzeně Dor, neměla teď zrovna nejlepší náladu.

,,Já ne, ale vždyť Remus je přeci prefekt" zdálo se, že Marlene má na všechno odpověď, prostě si jde za svým stůj co stůj.

Takže nastalo usilovné pátrání po Pobertech, hlavně po Removi. Nakonec jsme ho našli v knihovně, překvapivé, že. S trochou štěstí jsme z něj vymámili heslo a za půl hodiny už jsme se ráchali ve vodě. Opravdu to bylo příjemné ještě i s těma bublinkama.

,,Víte přemýšlela jsem už nad Vánoci, přeci budou skoro za měsíc" filozofovala Lily a my ji jen tak ze srandy pokropili abysme vyplavili ty myšlenky z hlavy. Ne že bych neměla ráda Vánoce ale hrozně to utíká.

***
Zrovna když jsem se rozhodla už vylézt z vody, Lily někoho hlasitě pozdravila

,,Ahoj Uršulo, jak se ti vede?" Skoro jsem se polekala, když se tu objevil duch dívky. Ufňukaná Uršula. Většinou bývala na záchodcích v druhém patře. Uršula se na ni překvapeně podívala ale nakonec odpověděla

,,Nijak dobře zrovna ne a vy si taky dávejte pozor. Něco se chystá" chvíli se tam ještě jen tak vznášela a my úplně oněměli. Co se chystá? A co se děje?
Uršula však opět zmizela.

,,To bylo teda divný, pojďme na večeři už mám docela hlad" řekla do ticha Marlenka a já s ní souhlasila.

________________________________________________________________________
Takže čau
Omlouvám se že kapitolka není nic moc, ale přijela jsem z tábora a absolutně nejsem ve stavu něco duchaplnějšího vymýšlet. I tak se snad líbila. Jo vím že si furt hledám nějaké výmluvy ale tyhle prázdniny jsou holt složité 😂
Andy 🌈

Ginger Potter [ Hp ff]Where stories live. Discover now