Character ask #1

2.3K 110 11
                                    

Takže čau máme tu slíbený ask, snad se vám bude líbit. Snažila jsem ale jelikož je to můj první který jsem kdy v životě dělala tak nevím jestli je dobrý 😊.
No dost okecávání a jdeme na to.
  ×××

Na Jamese : Nepřipadá ti Ginger povědomá?
,,Měla by? Nikdy předtím než jsme ji s Tichošlápkem v létě potkali na Příčné jsem ji nikdy dřív v minulosti neviděl. Takže ne nepřipadá mi povědomá."

Na Siriuse: Co cítíš k Ginger?
Hmm to je docela těžká otázka, jakože moje city jsou dost složitý a zamotaný. Ale mám ji svým způsobem rád, jako kamarádku páč takhle jsem si s nikým tak nerozuměl. Pokud tedy nepočítám Jamese a Remuse :-)
(Ty ale budu počítat vždycky)

  ×××

Na Lily: Co si teď myslíš o Snapeovi?
Já ani nevím co si teď o Severusovi mám myslet. Nejdřív mi bylo smutno, protože od něj jsem to opravdu vůbec ale vůbec nečekala. Ale snad se to zlepší, doufám.

Jaký máš názor na Poberty?
Achjo Poberti, vždycky chtějí být být středem pozornosti. Hlavně Potter a Black, namyšlený egoistický paka. Remus je fajn aspoň ty dva trochu usměrňuje. No a Peter ten je takový nevýrazný, takže mi připadá jako takový jejich ,,ocásek".

Na Marlene:  Proč jsi se kvůli takové nepochopitelné věci nebavila s Ginger?
Nepochopitelné?!? Mně to nepřijde jako nepochopitelné, přišla nová a hned se začala bavit s Potterem a Blackem. Naštěstí už dostala trochu rozumu atd.

Na Ginger: Máš ráda Jamese?
Ach, to je mi teda otázka :-)
Jo je fajn, jako kamarád. Nikdy jsem moc klučičích kamarádů neměla (no jo nevýhoda Krásnohůlek). A navíc ten jejich spolek jakože Poberti, to mi přijde skvělý, protože žertíky já miluju.

Na Jamese: Nepřijde ti ,že jsi to se Snapem trochu přehnal?
Ehm, nemyslím si, že bych to přehnal, i když Remus se nás snažil usměrnit jasně, že se mu to nepovedlo, což je dobře, aspoň dostal Srabus za vyučenou, nemám ho rád. A ještě víc po tom, co řekl Evansový, ani to nebudu opakovat, bylo to fakt hodně hnusný. Vůbec nechápu jak se s ním mohla bavit, s odporným zmijozelákem.

Na Siriuse: Líbí se ti Ginger?
.............Jak......jak už jsem jednou řekl, beru ji jen jako kamarádku, nic víc. I když je fakt že je docela pěkná a taky..........no radši nic.

      ×××

Na Jamese: Není ti Ginger jen tak ,,náhodou" podobná?
Co prosím? Jak tě tohle zrovna tohle mohlo napadnout? Vždyť je z Francie, jak by mi mohla být podobná. I když teď jsi mi nasadila brouka do hlavy, asi se nad tím zamyslím (pochop to já  často nedělám:-)
Ty oči a trošku těmi výrazy v obličeji........ možná.......no ale to stejně nic neznamená.

Na Ginger: Líbí se ti víc Remus nebo Sirius?
Na to mám jasnou odpověď..........................no je to Sirius. To ti muselo být jasné :-)
Ne že by Remus nebyl hezký to jo ale...má po celým obličeji takový droboučký jizvičky. Naproti tomu je zase hodně hodně chytrý.
No ale Sirius má zase svůj šarm, to je nejspíš ten důvod proč na něj holky letí.

Na Lily: Nebuď netykavka, každý ví, že miluješ Jamese.
Prosím? Já a milovat Pottera??? Nikdy! To nepřichází v úvahu. To je blbost a já nejsem netykavka.
S tím pitomým, arogantním, namyšleným a hlavně egoistickým pakem bych nikdy nechodila. A jestli on po škole něco takového rozhlašuje jakože ho miluju, tak s tím ať se jde vycpat. A jestli nepřestane takhle nesmyslně plácat, tak mu garantuju, že dopadne hůř než kdyby ho vzala po hlavě nějaká z větví vrby mlátičky.

      ×××

Na Poberty: Proč jste šikanovali Severuse ještě předtím než řekl Lily mudlovská šmejdka?
Remus: no víš to je dosti složité...
James: jak už jsem řekl je to odpornej zmijozelák a bavil se s mojí Evansovou.
Sirius: a má tak mastný vlasy
Peter: a kdooo?
James a Sirius současně: U Merlina přece Srabus!

Ginger Potter [ Hp ff]Where stories live. Discover now