5.kapitola

3.1K 190 2
                                    

Ráno vypadalo že je, všechno v pořádku, ale nebylo. Zrovna když šli holky ze snídaně, tak Ginger zastavila primuska a řekla jí že má jít do ředitelny. 

,,Jak si to vůbec představujete!!? Myslela, jste si, že nepřijdu na to, že jste si odsuď to koště ukradla ? A ten rozruch ve spodních patrech mě měl odlákat? Zřejmě ještě stále nevíte, že pravidla jsou tu od toho aby se dodržovaly a ne aby jste je vy neustále porušovala!! Já už nevím co s vámi! Zdá se že trest jenž jsem vám dala v loňském pololetí vám nestačil takže ...." nedokončila větu, protože jí přerušilo zapraskání v krbu, v zelených plamenech se tam objevili manželé Olivierovi.

,,Mami, tati? Co tady děláte?" hrála udivenou Ginger, ale tušila že to jí to tentokrát neprojde tak lehko, když jsou tu i rodiče. 

,,Tak co se zase děje paní ředitelko? Váš dopis zněl naléhavě.

,, Posaďte se prosím, musím vám oznámit že vaše dcera už překročila svými neustálými výtržnostmi a neustálým porušováním školního řádu míru mé trpělivosti. Už nevím co s ní mám dělat, zbývá jediné.

,,Ale snad to nebude tak zlé, Ginger je možná trošku rozpustilejší ale jinak...." snažil se zachránit situaci taťka. Ředitelka už začínala soptit.

 ,,Vy asi nevíte, že vaše dcera je nezdárná, nezodpovědná a naprosto nemožná pro studium na této škole, podle mého názoru by jí pomohl snad jen Institut v Kruvalu " To už se Ginger neudržela a vyjekla

 ,,To mi nemůžete udělat. To ne!"

,,Di, běž si zabalit, my to tu ještě dořešíme," nakázala jí mamka. ,,Ano, mami" Ginger si řekla že je nebude zbytečně dráždit a odešla za kamarádkami na pokoj.

***

,,Tak co?" když konečně uviděla rodiče kteří za ní přišli do pokoje. ,,Přečti si to" řekla jí mamka. Slečno Olivierová, musím​ vám oznámit že jste byla vyloučena z Krásnohůlské akademie čar a kouzel.
,,To ti nemůže udělat" zakřičely naráz Ketty a Jeanne.

***

,,Tak ahoj holky, budete mi moc chybět a tohle místo taky" ,,ty nám budeš taky chybět" a všechny tři se rozbrečely. Nakonec holky nasedly do velkého šmolkově modrého kočáru, který studenty odvážel ze školy​ domů.
Ginger se naposledy rozhlédla kolem na pozemky, zámek a park s čarovnou fontánou. Pak šla za rodiči dovnitř, kde se z krbu letaxem přemístili domů.

Ginger Potter [ Hp ff]Where stories live. Discover now