Hoe alles verder moet

195 13 17
                                    

Ik weet eigenlijk niet zo heel goed hoe ik dit moet beginnen. Het is alweer een hele tijd geleden. Voor de mensen, die er nog zijn: fijn dat je er nog bent!

Ja, dit boek. Het is nog niet af. Ik ben bang dat dat nog een tijdje gaat duren. Ik heb nog wat hoofdstukken klaar staan, maar ik weet niet heel goed wat ik daarmee moet. Ik ga natuurlijk dit boek ooit wel afmaken: de vraag is alleen wanneer. Het probleem is dat ik al heel lang niks heb kunnen schrijven. Het lukt gewoon niet. Dit is erg vervelend, vooral omdat schrijven echt een grote hobby van me was. Ik heb misschien al meer dan een jaar niet meer geschreven. Daardoor is Wattpad ook minder leuk voor me geworden. Ik ben ook erg druk met school, wat niet helpt.

Er is niet echt een simpele oplossing. Als het schrijven niet lukt, dan komen er ook geen hoofdstukken. Ik wil dolgraag aan dit boek werken, maar ik wil het niet afraffelen. Ik ben bijna bij het einde, maar dan is het juist belangrijk dat ik het niet snel in elkaar flans. Daar wil ik graag mijn tijd voor nemen.

Ik beloof dat ik het boek zal afmaken, maar ik weet niet wanneer dat me gaat lukken. Verder wil ik zeggen dat het me spijt dat het zo lang duurt. Ik zou ook willen dat het anders was.

Groetjes,
Vera

LeugensDonde viven las historias. Descúbrelo ahora