Modern, Ilımlı, Demokrat Müslüman Nedir?

62 6 0
                                    

Modern, Ilımlı, Demokrat Müslüman ne demektir?

Ilımlı Müslüman Demek; İlimsiz, İlmi Olsa da Şuursuz, Şuuru Olsa da Cihad Şuurunu Kaybetmiş ve Hepsinden Önemlisi de İslâm’ı Namaz Kılmak, Oruç Tutmak Gibi Belli Başlı İbâdetlerden İbâret Sanan ve Dine, Îmâna, İtikada Aykırı İş ve Kelâm Eden Boyu Devrilesice Birilerini Önder, Lider Kabûl Edebilecek Derecede Ahmak; Kadınsa Güneş Gözlüğünü Süslü Eşarbının Üzerine Takıp Eyeliner, Ruj ve Ojelerini Sürüp Sürüştürüp Topuklu Ayakkabısıyla ya da Erkek ise Sakal Bırakmasına ve Kafasında Takkeyle Gezmesine Rağmen Devletlinin Zaten Yapması Üzerine Vâzife Olan Yol, Köprü Gibi Şeyleri Görüp Ortaya Sürüp de Dinî, Mânevî ve Millî Yozlaşmaları Bir Türlü Göremeyen Koyun Sürüleridir.

Bunlar Kitap Okumazlar, Eski Âlimlerin Ancak Bir veyâ İki Cümlelik Beyânlarından O Ultra Tembel Beyinlerine Kazınan Birkaç Basit Laftan Haberdardırlar. Eğer Kitap Okuyorlarsa da Okudukları Kitaplar ya Tavuğun Suyunun Suyunun Suyu Olur ya da Gerçek Ehl-i Sünnet Eserler Değil de, Sadece Ehli İçin Yazılmış Büyüler ve Büyücüler, Havas İlimleri, Cinlerle İlgili Makalemsi Şeyleri İçeren Kitapçıklar Olur.

Bunlar Siyonizm’i de Bilmezler; Bildikleri Tek Şey Birkaç Sembol, İnternet Ortamında Pirim Yapmak İçin Siyonizm Hakkında Saçma Sapan Konuşan Kimselerin Söyledikleri Beş Para Etmez Basmakalıp Bilgiler, Artık Kimselerin İnkâr Edemeyeceği Derecede Kanıtlanmış Bilinçaltı Mesajları Hakkında Kulaktan Dolma Bilgi ile Örnek Olarak Verebilecekleri Birkaç Görseli Bilirler ve Bunlarla da Öğünürler.

Asıl Gündemi Asla Göremezler, Çünkü Hayır ve Şerden Yana Gerçekte İşlerine Yarayacak Hiçbir Bilginin Sahibi de Değildirler. En Acısı da Kendilerine Doğruyu Söyleyen Biri Oldu mu, Onu ya Vatan Hâini ya da Dinsiz İlân Ederler. Bir de Her Şey Bir Yana Milletçe Din, Îmân ve Vatanın Parlak Torlak Yarınlara Doğru Uçuşa Geçtiğine İnanır, Birbirlerini Kutlayıp Onore Ederler.

Hâsıl-ı Kelâm Her Ama Her Anlamda Ziyân İçerisinde Bulunup da Olabilecekleri En Mükemmel Yolda Olduklarına İnanırlar.

Ancak Gel Gör ki Hidâyet Allah’tan, Ne Gelir Kulun Elinden?!
Evet Siyonizm’in İsteği Bu; İstiyor ki Namaz Kılmak İsteyen Kılsın, Oruç Tutmak İsteyen Tutsun, Dileyen Dilediği Gibi Yaşasın AMAAA..! Bize Düşman Olmasın, Bizim Tekelimizde Bulunan Birçok Çeşitli Sektörleri Fazla İrdelemesin, Bizim Seçtiğimiz Kimselere Kendileri Seçmiş Sanarak Tâbi Olsunlar, Onları Evirelim Çevirelim, İlimsizlikleriyle Özellikle de Cihad Şuurundan Yoksun Olsunlar, Dünyâ Hayatını ve Canlarını Çok Sevsinler, Mallarını Canlarından da Çok Sevsinler. Adı Müslüman Ama Hayat Tarzları Gâvurlar Gibi Olsun. İşte Böyle Bir Şey Arkadaşlar.Hanginiz farkın farkında olup gereğini yapıyor ya da yapabiliyor boş kelamlardan başka...

Dua ile selametle

İNDİRİLEN DİN Mİ ? UYDURULAN DİN Mİ  ?[Tamamlandı]Where stories live. Discover now