ÎKAZ...!

85 7 0
                                    

Paylaşımlarımızı, Ehl-i Sünnet İtikadına Sahip Müslümanlardan Çok Ehl-i Sünnet Şuuruna Sahip Yahudiler Takip Ediyor. Neden mi? Çünkü, “Ben Filân İtikat Üzereyim!” Diyenlerden Gerçekte Ancak Belli Bir Kısmı O İtikat Üzeredir; Onlar da O İtikatın Şuurunda Olan Kimseler ile Allahû Teâlâ’nın Hayrını Murâd Ettiği Kimselerdir.

Yanlış Anlaşılmasın, Hiçbirinize, “Sen Ehl-i Sünnet İtikadına Sahip Değilsin!” Demiyorum Amma Allahû Teâlâ’nın ve Rasülullah Aleyhisselâm’ın Yasak ve Lânet Ettiklerini, Söz ve Fiil ile Yasal Edip Hoş Gören Kimse, Babamın Oğlu da Olsa, Dedemin Torunu da Olsa, Bu Milletin Başındaki Bir Yönetici de Olsa Ehl-i Sünnet Değildir ve Ehl-i Sünnet Olmayanları, Babalarının Oğlu da Olsa, Dedelerinin Torunu da Olsa, Bu Milletin Başındaki Bir Yönetici de Olsa Sevip, Sayıp, Destekleyenler de Ehl-i Sünnet Şuuruna Sahip Değildir.

Düşünelim; Ehl-i Sünnet İtikadına Sahip Olduğunuzu İddia Ediyorsunuz Amma Ehl-i Sünnet İtikadına Muhâlif Konuşan ya da İş Yapan Kimseleri Sevip, Sayıp, Destekliyorsunuz. Bunun Adı Şuursuzluktur, Sarhoşluktur, Aklı Dine Tâbi Etmek Değil, Dini Akla Tâbi Etmektir. Hem Diyelim ki Gerçekten de Ehl-i Sünnet İtikadına Sahipsiniz Ancak Hayat Yolculuğunuzu Şuur Yoksunu, Sarhoş Bir Sürücü, Yani Aklınızı (Akledebilme Yetinizi) Trafik Kurallarına, Trafik Kurallarını Anlayıp Aracınızı Buna Göre Kullanmakta Değilsiniz de, Bu Kuralları, Aklınıza Göre, Yani Kendi Şahsî Fikirlerinize Göre Yorumluyorsunuz. Allah Aşkına! Bu Kurallara mı Uyacaksınız Yoksa Bu Kurallar Size mi Uyacak? İşte Bunun Adı Şuursuzluk ve Sarhoşluktur ve Bu Kuralları Kendi Aklınıza (Bildiğinize) Uydurmanız Sonucu Eninde Sonunda Pekmezi Akıtırsınız, Yani Ölmez de, Geberirsiniz! Neden mi? Çünkü Ehl-i Sünnet İtikadına Sahip Bir Müslüman, Bu İtikadın Şuurunda da Olmalıdır, Yani Ayık Olmalıdır, Yani Ecel Geldiğinde Ayık Olmalı ve Ayık Ölmelidir.

Düşünelim; Ehl-i Sünnet İtikadına Sahip Bir Kimse Akılsızlık Ediyor, Yani Şuurundan Ödün Veriyor, Yani Hayat Yolculuğuna Çıkarken, Direksiyon Başına Geçerken Kafayı Çekiyor ve Su Desdisinin Su Yolunda Kırıldığı Gibi, Kafayı Çekmiş Bir Vâziyette iken Kendisine Ölüm Geliyor. Sonuç? Sonuç Elbette, Huzur-u İlâhî’ye Sarhoş Kafayla Çıkmak, Yani Şuursuz Bir Hâlde iken Yaradanın Karşısına Çıkmaktır. Nihâiyi Âkıbetiniz Hakkında Ne Buyurursunuz Şu Hâlde? Eğri Oturup Doğru Konuşalım; Bu Meselelerin İyi Anlaşılması Kurtuluş Demektir ve İşte Bu Sebeple Paylaşımlarımızı, Ehl-i Sünnet İtikadına Sahip Müslümanlardan Çok Ehl-i Sünnet Şuuruna Sahip Yahudiler Takip Ediyor. Çünkü Onlar Ancak Şuursuz Müslümanların Varlığı, Yani Müslümanların Şuursuzca Kendilerine Destek Vermeleri ile Beş Bin Küsûr Senelik Emellerine Kavuşabilirler.

Şuursuz Gibi Göründüğünüzü de İddia Edebilirsiniz ve Lâkin İslâm, Zâhire Bakar. Sizin Ne Şuursuz Gibi Görünmeniz ve Ne de Esâsen Şuurlu Olduğunuzu Düşünmenize Karşın, Hâl ve Ahvâlinizi Gözetleyen Kâfirlerin Emellerine Adım Adım Yaklaşmalarına Vesile Olmanız ve Tüm Bunlara da Birtakım Kılıflar Uydurmanız, Az Önce İşâret Ettiğim Nihâiyi Âkıbetinizi Değiştirmez! Bilmem Anlatamıyor muyuz Hâlâ?!

Ves'selâm...

İNDİRİLEN DİN Mİ ? UYDURULAN DİN Mİ  ?[Tamamlandı]Where stories live. Discover now