Ne Yapmaya Çalışıyorlar ve Nasıl?

81 2 5
                                    

Ne Yapmaya Çalışıyorlar ve Nasıl?

Birinci Sorunun Cevabını Biliyor Hemen Herkes Ama İkinci Sorunun Cevabını Bilmiyor Hemen Hiç Kimse. Peki, Nasıl Yapıldığı Bilinmezse, Nasıl Korunabilir İnsan?

Ben mi Çok Zekiyim Yoksa Siz mi Çok Hamsınız? Bir Ben mi Düşünüyorum Bunları ki, Kimselerden Duymuyorum Eşini ya da Benzerini. Ah Evet, Pardon Daha Söylemedim Ne Hakkında Konuştuğumu Değil mi? Cübbeli Ahmet Hoca ve Hükûmet ya da RTE Lehine Yapmış Olduğu Açıklamalardan Bahsediyorum. Neden mi? Çünkü Herkes Bundan Bahsediyor ve Belli Sebeplerden Dolayı Kapımı Çalıyor.

Konunun Neresinden Başlayacağımı İnanın Bilemiyorum, Eğer Becerebilseydim Upuzun Yazardım Ama Beceremem; Yani Çok Şeyleri Becerebilirim Ama Bunu Değil. O Yüzden Kısa Bir Özet Geçeceğim Maddeler Hâlinde, Dileyen Dilediğini Düşünüp Konuşuyor Yâ, Ben de Dilediğimi Düşünüp Dilediğimi Konuşuyorum İşte. Ayrıca, "Ben mi Çok Zekiyim..." Dedim Yâ, Lâtife idi, Yoksa Ben Kim Zeki Olmak Kim.

Soru-Cevap Tadında Madeleyeyim Şimdi:

1. Cübbeli Ahmet Hoca İçeri Neden Girmişti?

Onu İçeri Attıranlar, Bugün Sözde Düşman Görünen İki Hâindir. İçeri Girmişti Çünkü Söz Konusu Hâinlerin İplerini Ellerinde Tutanların Canını Sıkıyordu Cübbeli.

2. Cübbeli Ahmet Hocanın İçeri Girmesinin Sebebi Gerçekte Ne idi?

Onu İçeri Attıran Hâinlerin İplerini Elinde Tutanların Şu İki İşi Bu Millet Uyanmadan Evvel En Hızlı Bir Biçimde Hâlletmeleri Gerekiyordu:

a) Doğruları Konuşan Bir Kimseyi, Özellikle de Müslümanlar Tarafından Sevilen ve Takip Edilen Bir Kimseyi Susturup Doğruları Konuşmasına Mâni Olmak ve...

b) Doğruları Konuşan Bir Kimseyi, Özellikle de Müslümanlar Tarafından Sevilen ve Takip Edilen Bir Kimseyi Müslümanların Nazarında İtibârsızlaştırmak.

Burada Bir de 'c' Şıkkı Var Ama Van Minüt! Zaten Bâzı Kardeşlerimin Konu ile İlgili Olarak Kapımı Çalmalarının Sebebi de Bu 'c' Şıkkının Bir Sonucudur.

3. Cübbeli Ahmet Hocaya İçeride Ne Yapıldı?

Evet, Bu Maddenin Cevabı Aslen Şu 'c' Şıkkı ile İlgilidir ki, İşte Sevgili Kardeşlerimizin Bir Türlü Göremediği ya da İhtimâl Veremediği veyâ Akıllarına Getiremediği yâhut da Ahmakça Cemaât veyâ Partizanlık Çatışmalarına Kapılıp da Cübbeli Ahmet Hocaya ve Tayfasına Yani Aslen Efendi Hazretleri ve Tayfasına Karşı Bayağı Bir Rolün Sahibi Olduğu İçin Diş Bileyip Muhâlefet Olmalarından Dolayıdır.

Bu Sözümü Biraz Daha Açayım; Cübbeli Ahmet Hocaya İçeride Bir Şey Yapıldı ve Sebebi de, Onu Herhângi Bir Şekilde, Kısa veyâ Uzun Vâdede Öldürmek Müslümanları Uyandırır ve Hattâ Ayaklandırırdı. Bu Sebeple Onu Öldürmek, Doğru Bir Strateji Olmazdı. Onu, Kendisini İçeri Attıran Hâinlerin İplerini Ellerinde Tutanların Emellerine Aşama Aşama, Yavaş Yavaş ve Müslümanları Uyandırmadan Hizmet Eden Bir Kimse Hâline Dönüştürmek, Yapılabilecek En Doğru Hareket Olurdu.

Evet, Şimdi de Gelelim Şu 'c' Şıkkına:

c) Doğruları Konuşan Bir Kimseyi, Özellikle de Müslümanlar Tarafından Sevilen ve Takip Edilen Bir Kimseyi Asıl Hâinlerin Asıl Amaçlarına Hizmet Etmesi Sağlamak!

Kardeşlerim; Hangi Partiden ve Cemaâtten Olursanız Olun, "Elhamdülillâh Müslüman'ım!" Diyebiliyorsanız Kardeşimsiniz Demektir. Şahsen Ben Efendi Hazretlerine İntisâblı Değilim ya da Farz-ı Misâl Süleyman Efendi Hazretlerine İntisâblı Değilim. Benzer Şekilde AKP'li ya da MHP'li de Değilim. Ama Farkında mısınız Bilmem; Herkes Herkese Düşman Oldu! Bizi Bu Hâllere Getirenler Zaferler Üzerine Zaferler Kazanıp Kadeh Tokuşturuyorlar ve Bizler de İlimlisi İlimsizi, Ilımlısı Ilımsızı ve Hattâ Şuurlusu ve Şuursuzu Olarak Birbirimizi Yiyoruz!

İNDİRİLEN DİN Mİ ? UYDURULAN DİN Mİ  ?[Tamamlandı]Where stories live. Discover now