~~~~~~~~~~~~~~~ 2 uger senere - mandag d. 3 november 2014 ~~~~~~~~~~~~
Jeg sætter mig ned foran min computer og går på YouTube. Jeg går ind på min kanal og trykker på: 'Upload Video'. Jeg filmede min video for et par dage siden, og redigerede den igår. Den skulle egentlig have været oppe igår, men jeg blev først færdig med at redigere rigtigt sent på aftenen, så jeg ville hellere vente til idag. Computeren beder mig vælge imellem alle de videoklip, der ligger på min computer og vælger den rigtige. Nu skal jeg bare vente. Det var faktisk Zoe, der gav mig idéen til denne uges video. Selvom jeg for det meste snakker med Joe, hvilket er næsten hver aften, er der også nogle dage, hvor jeg Skyper med Zoe. Jeg tjekker mine notifikationer og ser, at jeg har fået en besked fra YouTube. Jeg klikker på den og læser:

"Congrats, Looney's Universe! You have now reached 50.000 subscribers! You will soon receive a silver play button, to represent your goal! Did you know that you can earn money on your videos? Click the link below, and check it out."

Wow! 50.000 følgere! Jeg læser lidt videre, klikker på linket og læser betingelserne for, at jeg kan tjene penge. Da jeg ikke er over atten, skal jeg ikke betale skat af det jeg tjener, og skal have mine forældres eller værges samtykke. Jeg accepterer og opgiver mine oplysninger. Hvor er det spændende! Mens jeg venter på, at min video er færdig med at uploade, skriver jeg til Alexander.

Mig: "Ved du om vi har lektier for, til imorgen?"

Kort tid efter kommer der et svar.

Alex: "Matematik arket og så skal vi læse en novelle."

Efter vi afleverede vores engelsk opgave, har Alexander og jeg været uadskillige. Vi har hængt ud sammen næsten hver dag, og er blevet ret tætte. Jeg leder efter arket, som vi skal lave i matematik, i min taske, men kan ikke finde den.

Mig: "Fik vi den i onsdags?"

Jeg var syg onsdag og torsdag, så det kunne være forklaringen på, hvorfor jeg ikke kan finde mit ark. Min kvalme er ikke gået væk endnu, og jeg har det ærligt talt af helvedes til hver eneste dag. Jeg prøver at glemme det, finder novellen og går igang med at læse den. Den er kun på tre sider, så det tager forhåbentligt ikke så lang tid. Der kommer en lyd fra min mobil og jeg samler den op.

Alex: "Ja. Ville gerne have sendt et billede, hvis det ikke var fordi, at jeg allerede havde lavet det."

Mig: "Hvor er det storsindet af dig! (Not). Finder ud af det. Ses imorgen."
___________________________________________________________________

Efter et kvarter er jeg færdig med at læse, og min video er færdig med at uploade. Jeg lukker min computer ned og kigger ud af vinduet. Jeg får lyst til at cykle mig en tur, og kigger uret i min mobil. Den er kun lidt over fire, så jeg kan godt nå ned i gågaden før butikkerne lukker. Jeg finder mine penge og jakke, og går ud af døren. Jeg løber op af gangen og op i stuen, hvor bedstemor sidder og spiller Monopoly med Mel.

"Jeg smutter en tur ind til Strøget." annoncerer jeg og forsvinder fra dørkarmen.

"O... Okay?" svarer min bedstemor forvirret inde fra stuen. Også idag dropper jeg cykelhjelmen, smutter ud af døren og hen til min cykel, der allerede er låst op. Jeg sætter mig op og kører i retning af metrostationen.
__________________________________________________________________

Jeg tager min cykel ud af metro vognen og cykler hen ad gaden, indtil jeg er få meter fra 'biler ingen adgang'-skiltet. Jeg sætter den udenfor 'Føtex' og begynder at gå nedad mod torvet. Jeg går forbi en masse butikker; 'Skoringen', 'Sportmaster', en slikbutik og stopper op foran 'Vero Moda'. Måske er det tid til at få lidt nyt tøj. Jeg kigger længe på både bukser, kjoler, trøjer, tasker, strømper og undertøj. Jeg ender med at købe et par hvide bukser, en sort striktrøje og en hvid sweater, med de tre emoji-aber på. Oktober er næsten slut og vejret er blevet koldere, så det er vidst på tide at købe lidt tykkere tøj. Jeg går ud på gaden og ser at, der overfor 'Vero Moda', ligger en lille café. Jeg går der over og sætter mig ned ved et bord, tæt ved disken. Jeg bestiller en kop varm kakao og et stykke chokoladekage med flødeskum. Jeg ved ikke hvorfor, men på det seneste, har jeg bare spist, hvad jeg lige har fået lyst til. I dag er det så et stykke chokoladekage. Mens jeg venter, hører jeg den velkendte sms lyd. Jeg låser min mobil op og ser, at beskeden er fra Joe.

Joe: "Love your new video. And congrats on 50.000!"

Mig: "Thank you, means a lot!"

Joe: "What are you up to today?"

Mig: "Not much, I'm just chilling at a café."

Joe: "Sounds relaxing."

Mig: "What about you?"

In Love With A SuggRead this story for FREE!