*ORIGINAL VIDEO AF: ThactherJoe*

Alle sidder bare og... sidder?

"Go on! Don't mind Joe... He's just air to many of us!" siger Caspar med sin sydafrikanske accent, som jeg har fået at vide, at han tit påpeger. Selv kan jeg ikke hører det. Han sætter sin albue ned i bordet, og støtter sit hoved med hånden.

"What?!" siger Joe, mens han laver et skørt ansigt og griner.

"Uhm..." begynder jeg, men bliver afbrudt af Tanya.

"What if we all try to guess which country you're from?" foreslår hun og Niomi fortsætter: "Yeah, that could be so much fun! Just say a sentence in your own language!" Hun smiler og alle lader til at kunne lide idéen.

"What do you want me to say?" spørger jeg og ser rundt på dem.

"Something like... Hi! My name is Amanda and I love pizza!" foreslår Caspar. Af hvad Joe har fortalt mig, så ved jeg at hans livret er pizza og, som med sin sydafrikanske accent, kan han godt lide at påpege det.

"Okay," siger jeg og rømmer mig.

"Hej, jeg hedder Amanda og jeg elsker pizza!" siger jeg og alle sidder bare helt mundlamme, lige indtil at Joe udbryder: "What the hell was that?!" Han griner og er lige ved at falde ned af sin stol.

"I think I've heard something like that before..." siger Alfie og prøver at tænke sig godt om.

"Maybe in a language challenge?" foreslår Marcus.

Ud af døren kommer der en tjener med en bakke. Det er vores mad. Han sætter den foran os, uden at spørge hvem, der skal have hvad og går igen med næsen i sky.

"Are you from... Switzerland?" spørger Jim og ser mistænksomt på mig, men smiler efter et par sekunder.

"Nope, try again." svarer jeg. Det er faktisk ret sjovt at de prøver at gætte. Jeg tager en gaffel fuld salat op til min mund og spiser den.

"Can't you say some more?" spørger Zoe og jeg tror, at hun er lige ved at have et gæt. Jeg tygger af munden og retter mig op.

"Okay. Jeg kommer fra et land nord på." siger jeg meget langsomt, så de alle kan følge med. Alle ser stadig helt lost ud.

"I have literally no clue on what you just said." indrømmer Marcus med en meget seriøs tone, men jeg ved at det bare er for sjov.

"Have one of us ever said something in your language, in a challenge or something like that?" spørger Alfie.

Nu må jeg tænke mig om... Jeg har jo aldrig rigtigt set nogle af deres videoer, men der er alligevel noget bekendt over Alfie... Som om, at jeg rent faktisk har set ham før. Det må være for længe siden, for jeg kan ikke huske ret meget af videoen. Men hvordan fandt jeg den overhovedet? Jeg tror måske, at det har været engang hvor jeg har set en video med Marcus. Den har nok ligget ude i siden som et forslag? Jeg prøver at tænke videoen igennem, da det slår mig.

"Yes! You and Joe! In an old language challenge." svarer jeg og smiler. Jeg kigger over på Joe, der ser helt forbavset ud. Han havde nok ikke regnet med, at jeg ville svare 'ja'.

"So you have seen me before?" hvisker Joe til mig og jeg trækker på skuldrene.

"I guess so." svarer jeg usikkert. Jeg ser op i hans varme øjne. Men bliver hurtigt afbrudt af et nyt bud på, hvor jeg kommer fra.

"Are you from Sweden?" spørger Niomi. Jeg må sige, at de kommer nærmere på svaret.

"Close, but not quite." svarer jeg og smiler, før jeg tager endnu en gaffel fuld af min salat.

In Love With A SuggRead this story for FREE!