Jeg vågner ved at min mobil brummer på natbordet ved siden af mig. Jeg ser mig desorienteret rundt. Mel ligger stadig og sover, men jeg kan ikke se mor. Jeg kan heller ikke huske, at hun kom hjem igår... Men hvad ved jeg? Jeg gik ud som et lys, efter at have snakket med... Hvad var det nu han sagde, at han hed? James..? John..? Ærligt, så kan jeg ikke huske så meget fra i går... Jeg tager min mobil op fra det mørkebrune, træ natbord og ser, at der er en ulæst besked.

Ukendt nummer: "Hey Bench-Girl! It was nice talking to you last night. Remember that we talked about grabbing some lunch? Are you free today?
- Joe (Bench-Boy)"

Oh my God! Jeg kunne skrige lige nu, hvis det ikke var fordi, Mel lå og sov. Jeg slår ned i dynen og smiler helt enormt meget. Det her kunne blive den bedste dag i mit liv!

Da jeg endelig beslutter mig for at få tøj på, ser jeg en seddel. Jeg samler den op og ser, at den er fra mor:

"Hej skat! Jeg er lige ude for at købe et par billetter til London Eye :-) Du må lige passe på Mel, mens jeg er væk. I kan bare gå ned og spise morgenmad. Det er nemlig med i prisen :-) Knus Mor."

Min mor har altid gået meget op i ting, der er inkluderet... Som for eksempel morgenmad.

"De smileyer er totalt 2004." siger jeg for mig selv, mens jeg går over mod min kuffert, for at finde et sæt tøj.
_____________________________________________________________

Klokken fem minutter over ti går Mel og jeg ud ad døren hånd i hånd.

"Hvad er der til morgenmad?" spørger Mel. Hendes blonde hår er sat op i to fletninger, som er fra igår, og hun ser forventningsfuldt op på mig. Hun forventer sikkert noget som... Pandekager med is eller vafler; hendes to livretter.

"Tror du der er pandekager, Amanda? Eller måske... VAFLER?!" spørger hun, mens hun griner, hopper og løber rundt. Hun løber rundt om et hjørne og jeg hører hendes grin stopper. Jeg kigger undrende efter hende, men kan ikke se noget. Jeg løber efter hende og ser, at hun er gået ind i... Marcus Butler?! Han sidder på hug og snakker med hende. Jeg kan se på hende, at hun ikke forstår noget af hvad han siger. Jeg sætter mig ned til hende, og hendes blik flytter sig fra Marcus og over på mig.

"Melanie, du skal passe på med at løbe omkring hjørner!" siger jeg til hende og ser derefter over på Marcus.

"I'm so sorry! Sometimes she's just too fast for me." undskylder jeg og smiler genert til ham. Han grå øjne møder mine, da han griner og kigger over på mig.

"It's fine, I love kids. I tried to talk to her, but I figured that she doesn't understand me," forklarer han og griner. Vi rejser os op og han rækker hånden frem.

"I'm Marcus." siger han og jeg trykker hans hånd.

"Yeah, I know..." svarer jeg og ler. Mit smil stivner, da jeg opdager, hvad det er, jeg lige har sagt. Han ler kort og jeg smiler akavet tilbage. Pinligt! Det røg ligesom bare ud af mig.

"I'm Amanda." siger jeg og trækker min hånd til mig. Det her er så vildt! Tænk at jeg står overfor Marcus Butler! Han kører en hånd igennem hans brune hår og kigger ned på Mel.

"Is this your child?" spørger han, og jeg ser forbavset på ham. Han kan jo selvfølgelig heller ikke vide, at jeg kun er sytten... Men alligevel.

"No! No... She's my sister." forklarer jeg, og smiler ned til Mel. Jeg kigger op igen, og henne ad gangen kan jeg se en blond pige komme imod os. Jeg gætter på, at det er Marcus' kæreste; Niomi.

"Hey Marci!" siger hun og ser op på ham. Hendes stemme er meget lys, næsten lysere end Mel's, og hun er kun cirka halvt så høj, som ham.

"Niomi, this is Amanda and her sister Melanie. Melanie just bumped into me... Literally." siger han og vi griner sammen. Af alt det jeg sagde, fik han da fat i, at min søster hedder Melanie.

"Hi, I'm Niomi." siger hun og rækker sin hånd frem. Jeg trykker den venligt og siger mit navn. Hendes øjne har en smukt, brun farve, som er svær at glemme. Vi snakker lidt frem og tilbage om deres videoer, og hvorfor jeg er her, lige indtil Melanie spørger: "Hvornår skal vi spise? Jeg er sulten."

Jeg kigger ned på hende. Det samme gør Marcus og Niomi. De kan jo selvfølgelig ikke forstå et ord af, hvad hun siger, men jeg oversætter for dem og forklarer, at vi er desværre er nødt til at gå, og at det var rart at møde dem. Vi siger farvel til hinanden og de vinker til os, da de går.

"Var det ikke ham fra computeren?" spørger Mel forundret, mens vi går længere hen ad gangen.

"Jo, Mel," siger jeg, uden at se ned på hende. "Det var det." Jeg giver hendes hånd et klem, og vi går ind i en elevator.  

In Love With A SuggRead this story for FREE!