Efter kysset sker der ikke mere. Vi er begge for trætte til det, så vi beslutter os for, at det er bedre at vente. Det ville også være synd for Caspar... Altså hvis vi kom til at larme for meget. Jeg får en kuldegysning ved tanken, og skubber den hurtigt væk. Jeg har prøvet at være sammen med en fyr før, men jeg vil hellere vente til jeg kender Joe lidt bedre. Jeg prøver at tænke på noget andet og lukker mine øjne i.

__________________________________________________________


Jeg vågner op med Joe's arm omkring min talje. Hvad er klokken mon? Jeg tager min telefon op fra natbordet og ser, at klokken er lidt over ti. Det er dejligt at få lov til at sove lidt længere end normalt. Jeg lægger mobilen fra mig, og drejer min krop, så Joe og jeg lægger ansigt til ansigt. Han ser så fredfyldt ud når han sover. Hans ansigt slapper meget mere af, hvilket nok heller ikke er så underligt. Der går ikke lang tid før han vågner, men det er som om, at han er i et stadie mellem at sove og være vågen. Han trækker sin hånd væk fra min talje, for at strække sig.

"Morning." siger han og gaber. Jeg sætter mig op i sengen og læner mig op af sengens bagvæg.

"Morning." svarer jeg og gnider min øjne. Joe sætter sig op ved siden af mig og tjekker, som det første, hans Twitter.

"Are you on Twitter?" spørger han, mens han scroller igennem en masse tweets. Jeg ryster på hovedet. Jeg er aldrig rigtig kommet i gang med Twitter, og har faktisk ingen idé om, hvad man bruger det til.

"No, I'm more of an Instagram person." svarer jeg og tager min telefon i hånden. Vi kan lige så godt være asociale sammen.

"Follow for follow?" spørger han drillende. Jeg skubber til ham. Han tror sikkert, at jeg er en af dem, som hele tiden leder efter nye følgere.

"Sure," svarer jeg kort og søger på hans navn i søgefeltet. En million sider kommer frem, og jeg ingen idé om, hvilken der er hans.

"Which one is it?" spørger jeg, og scroller igennem de mange fansider, med Joe som profilbillede. Han tager min mobil ud af hånden på mig, og finder hurtigt den rigtige. Få sekunder senere får jeg en underretning fra Instagram: "Joe_Sugg is now following you!"

Jeg lægger igen min telefon på natbordet, rejser mig fra sengen og går ud på badeværelset. Jeg skynder mig at tage min bh på igen, da det hurtigt kan blive akavet, hvis han nu skulle følge efter mig. Jeg begynder at lede efter noget, som jeg kan tage på i min kuffert. Jeg vælger noget mere afslappet tøj end det, som jeg havde på igår; En hvid top, lyse cowboybukser, en strikcardigan, et par grå sokker, blomster øreringe og et armbånd, med en masse charms på. Jeg fletter en stor tot af mit hår og samler resten, sammen med fletningen, i en knold. Jeg lægger min daglige makeup og er klar til, at folk kan kigge på mig. Jeg er en af de piger, som ikke kan gå udenfor en dør uden make up.

"I could really use a cup of tea." erklærer jeg, da Joe møder mig gangen. Han gaber og nikker.

"Me too." svarer han og kører en hånd igennem sit hår. Han går forbi mig, ud på badeværelset, og skylder sin tandbørste.

"We can make some for breakfast. With some scones or something?" foreslår han. Jeg nikker og går over mod trappen.

"Do you even have any scones?" spørger jeg på vej op ad trappen. Der går lidt tid før der kommer noget svar.

"Nooo... But there's a bakery around the corner. If you're getting the scones, I'll make the tea?" foreslår han. Jeg ruller med øjnene, og går ind for at hente min jakke min og pung.

"Deal," svarer jeg, da jeg går forbi døren til badeværelset. Jeg går over mod Caspar's værelse og banker på.

"Caspar?" spørger jeg ud i det mørke rum. Der kommer en stønne lyd fra Caspar's seng, som et tegn på at han er halvvågen.

"I'm heading over to the bakery, to get some scones... Want anything? A muffin, brownie, anything?" spørger jeg og der er stille et øjeblik.

"No thanks." svarer han og vender sig i sengen. Jeg nikker langsomt og lukker døren, til hans værelse, i. Jeg løber op ad trappen, lukker min jakke og åbner døren til lejligheden.

"See you in a bit!" råber jeg og lukker døren bag mig.

_________________________________________________________


Der er ikke ret langt til bageren, og det bliver hurtigt min tur til at bestille.

"Thanks," siger jeg og tager imod posen med scones. Det er begyndt at regne, da jeg kommer ud af bageriet.

"Skønt," mumler jeg og går tilbage mod lejligheden. Selvom der ikke er ret langt fra bageriet til Joe's lejlighed, bliver jeg drivvåd.

"I'm back!" råber jeg, da jeg træder ind af døren. Jeg går over til køkkenet og ser Joe stå ved siden af en kogekedel, der piver enormt højt. Det ser ikke ud som om, at han har hørt mig. Han tager den af og hælder vandet op i to krus.

"Hi." siger jeg og lægger posen med scones på køkkenbordet. Han kigger forskrækket over på mig.

"Jesus Christ, you almost gave me a heart attack..." erkender han og vender igen sit fokus mod kopperne. Jeg finder en kurv, hvor jeg hælder posen indhold ned i, og sætter den over på bordet. Han har allerede dækket det med tallerkner, smør, marmelade, knive og juice. Joe lader mig vælge, hvilken smag min te skal have og beder derefter mig om at sætte mig hen til bordet.

"Like a gentleman." siger jeg stille og sætter mig ned.


In Love With A SuggRead this story for FREE!