Kapitel 24 - Kysset

2.8K 101 6

"Is she asleep?" spørger en udmattet Zoe, da jeg kommer tilbage. Hun har virkelig haft en lang dag, med shopping, café besøg, filme to videoer, redigerer dem, spise aftensmad sammen med Joe og jeg, og nu sidder hun, endnu engang, og redigerer en video. Min dag har været mindst lige så lang, men af en eller anden grund, er jeg ikke ved at falde om af træthed. Jeg nikker til Zoe og hun smiler. Hun har lagt computeren fra sig og sidder i skrædderstilling på sofaen. Hun vælter til siden, men hendes ben stadig er samlet i stillingen, hvilket ligner en underlig yogastilling.

"Maybe it's time for you to go home, Zoe. You look exhausted." foreslår Joe og ser over på mig et splitsekund. Hun lader hendes ben falde ned og ligger nu på ryggen.

"You're probably right..." siger hun og gnider øjnene. Hun sætter sig op og samler hendes ting sammen. Jeg tror ikke at hun tager et tog hjem, da det tager cirka halvanden time at køre til Brighton og klokken allerede er ni, så hun lejer sikkert et hotelværelse eller sover hos Tanya og Jim.

"I've really had a great day today, Amanda." siger Zoe og krammer mig, da hun er på vej ud af døren. Jeg smiler enigt.

"Me too, we should do this again one day." svarer jeg. Hun tager sin taske over skulderen og vinker til os begge, da hun går ned af gangen. Vi vinker begge tilbage og går derefter tilbage ind i værelset.

Joe lægger sig på sofaen og fylder det hele.

"Move over!" siger jeg, og prøver på at lyde som Hermione fra 'Harry Potter'. Han rykker sig lidt, så der er plads til mig ved siden af ham. Jeg tager en pude, fra en af de bløde stole, og lægger mig ned ved siden ham. Jeg vender ud mod rummet, så jeg kan ikke se ham, men jeg kan mærke hans varme krop tæt oppe ad min. Jeg havde aldrig forestillet mig, at Joe og jeg ville blive så tætte, på så kort tid, men her er vi. Sammen. På en sofa. I mit hotelværelse.

"Are you aware of the fact, that we've only known each other for two days?" spørger Joe, da han lægger sin arm om mig. Jeg slapper helt af og svarer: "Really? It feels like a month..." Hvis jeg tænker det hele igennem, så er der kun gået to dage, men det føles så meget længere, end det egentlig er.

"Yeah... So much has happened, these last few days..." siger han stille. Jeg kan mærke når han trækker luft ind, og at hans arm er ved at blive tung, hvilket betyder, at han er ved at falde i søvn. Jeg vender mig om mod ham og ser på hans afslappede ansigt. Han har lukkede øjne og jeg ligger bare, og kigger på ham. Han er så rolig og hans ansigt slapper helt af, hvilket jeg aldrig har set før.

"BOO!" råber Joe og slår øjnene op. Jeg skriger, falder ned på gulvet og rammer jorden med et bump. Joe er ved at dø af grin.

"What the hell, Joe?!" spørger jeg vredt og sætter mig op. Jeg prøver at være seriøs, men jeg ender med at bryde ud i grin. Joe klapper på sofaen som et tegn på, at jeg skal lægge mig ned igen. Jeg ruller med øjnene, rejser mig op og gør som han beder mig om. Jeg vender mig mod stuen så jeg, igen, ikke kan se Joe. Jeg mærker ham rykke længere op i sofaen, så han har sin albue nede i sofaen, og er et hoved højere end mig. Han læner sig ind over mig og kysser mig blidt på kinden. Jeg vender mig langsomt om mod ham, og ser ham dybt i øjnene. Han flytter sin arm, så den er på den anden side af min krop, og læner sig igen ned mod mig, men denne gang er han rettet mod mine læber. Vores læber er et sekund fra at mødes, da en lyd kommer fra døren. Joe ser op, men jeg bliver ved med at kigge på ham, dog kun i få sekunder, før jeg også kigger hen mod lyden.

Det er Mel. Vi må have vækket hende, da jeg faldt ned af sofaen og Joe grinte. Joe løfter sin arm så jeg kan komme forbi. Jeg går hen til Mel og følger hende ind i seng igen. Jeg lægger mig ned ved siden af hende og stryger en hånd over hendes hår. Det tager mig ikke lang tid at få hende til at sove igen, så efter kun cirka fem minutter, er jeg igen inde i stuen. Joe har sat sig op og tjekker et eller andet på hans mobil.

"Hey." siger han stille. Jeg går over mod ham og sætter mig ned ved siden af ham.

"Hey, what are you doing?" spørger jeg og kigger over på hans mobil. Han smiler.

"I'm just subscribing to your channel," forklarer han og trykker på det røde 'abonner' skilt, ved siden af mit kanal billede. Han låser sin mobil og smider den over på sofabordet.

"This is where you say: Thank you Joe, that means sooo much to me!" siger han, og gør sin stemme lys og piget. Jeg griner og gentager det, som han lige sagde. Han griner, og skubber blidt til mig, så jeg ligger med ryggen mod sofaen, og han læner sig over mig. Han er meget tæt på mit ansigt, og det eneste vi gør er bare at kigge på hinanden. Jeg vælger at tage initiativet og skubber mit hoved op, så vores læber mødes i et blidt kys.

Jeg vågner med et sæt og ser Mel ligge ved siden af mig. Jeg må være faldet i søvn. Men hvorfor føles det hele så, så virkeligt? Jeg ser over på Mel. Hun sover tungt, så jeg kan sagtens rejse mig, uden hun lægger mærke til det.

Inde i stuen ligger Joe stadig på ryggen, og laver et eller andet på hans telefon. Han ser over på mig og smiler. Jeg går over til ham og sætter mig på sofakanten.

"So... I think we need to talk..." siger jeg og ånder tungt ud. "Talk about me, you... And us..." Han nikker enigt, før han sætter sig op.

In Love With A SuggRead this story for FREE!