Kapitel 9 - Vennerne

4.3K 125 3

Jeg kigger rundt og er forbløffet over, hvor tøset stedet egentlig er. Det er et lille rækkehus i en pastel blå farve. Det ligger ret langt inde på grunden, så der er fortov og en slags 'forhave' inden man når ind til selve bygningen. Udenfor i forhaven er der lagt falsk græs på jorden, og der står et hvidmalet stakit ud mod fortovet, hvor der er små blomster i altankasser hængende ud over. Det ligner ret meget et lille hus fra Paris. Siger pigen, der aldrig har været i Paris. Rundt omkring står der borde, stole og bænke. Alle i pastelfarver som lyserød, gul, grøn, lilla og blå. De fleste er optaget, men ind imellem er der et bord eller to, hvor der kun står et par brugte kopper, der højst sandsynligt har været kaffe eller te i, og nogle tomme tallerkner.

"Wow! Here's amazing!" siger jeg forbløffet. Jeg er vildt betaget af alle farverne, stemningen og bare det, at Joe er her sammen med mig, gør oplevelsen endnu bedre.

"I'm glad that you like it. Hey! Maybe we can grab some ice cream later? So that we can go on a real date... Just for us?" spørger han, og ser ned på mig. Jeg nikker bekræftende og kigger rundt på alle de mennesker, der sidder rundt omkring ved bordene. Det samme gør Joe. Han får øje på noget, eller i dette tilfælde nogen, og tager sin arm væk fra min skulder, før han går over mod dem. Jeg følger efter ham og vi går over mod en bord, hvor der sidder en gruppe mennesker. Da vi kommer tættere på genkender jeg dem alle sammen: Jim, Tanya, Marcus, Niomi, Caspar, Alfie og Zoe. Alle sammen youtubere. Alle sammen nogen som Joe har vist mig billeder af, mens vi gik herhen. Vildt at de bare sidder her og er... Helt normale?

Marcus og Niomi begynder at vinke til mig, går jeg udfra, og jeg vinker tilbage.

"Hey guys! This is Amanda. Amanda this is my friends... And Caspar." siger han og griner. Alle de andre begynder også at grine, inkluderet mig selv. Joe hiver en stol ud, som en rigtig gentleman, og jeg kommer til at sidde i mellem ham og hans søster Zoe. Alle de andre har fået deres mad, og sidder lige så stille og nyder den. Alfie sidder og vlogger om sin mad, og filmer af og til over på Marcus, der sidder overfor ham.

"What do you want to eat? You can have anything, you would like! It's my treat." siger Joe og kigger over på mit menukort.

"Oh! No, Joe I'm fine! You don't have to use money on me. I can pay for myself." svarer jeg. Jeg havde ikke lige regnet med, at han ville betale for mig... Selvom vi jo er på en date... Og han inviterede mig... Okay, jeg har vist ikke tænkt det her helt igennem kan jeg mærke...

"Come on! We are on a date, remember?" hvisker han. Jeg scanner hurtigt menukortet igennem, og beslutter mig for en salat.

"Just a chicken salad with some water then." svarer jeg og smiler genert.

"Great! I'll be back in a minute." siger Joe og rejser sig fra bordet, for at gå ind og bestille. Jeg kigger efter ham mens han går, mest fordi jeg er bange for at de andre bare sidder og stirrer på mig.

"Hi Amanda, I'm Zoe!" siger en stemme ved siden af mig. Jeg ser mig forskrækket til venstre, hvor Zoe sidder og smågriner.

"Sorry, I didn't mean to scare you!" siger hun, og lægger sin ene hånd på min skulder, mens hun er ved at falde ned fra stolen af grin.

"It's fine." svarer jeg, og mærker min hjerterytme falde ned igen. Zoe er en meget spinkel pige med langt, mørkt hår, hvor spidserne er farvet i en lysere brun farve. Det klæder hende rigtig godt må jeg sige. Mit brune hår er bare kedeligt og tungt.

"So Amanda! Where you from?" spørger en stemme. Det er Alfie. Han sidder ved siden af Zoe og har en gaffel i hånden. Hans brune øjne skifter fokus fra hans mad og over på mig.

"Yeah, Joe said that you aren't from the UK or the US." tilføjer Jim, som sidder overfor mig.

"Yeah... No, I'm not from around here. I'm from..." siger jeg og skal lige til at afsløre det, da Joe kommer med vores drikkevarer.

"The food will be here soon," fortæller han, mens han sætter sig ned. "What did I miss?" Han rykker på stolen og ser interesseret på mig.

"Amanda was just going to tell us which country she's from." svarer Jim, inden han tager en gaffel fuld salat i munden.

"I would like to know that as well." konstatere Joe og med ét sidder alle og kigger på mig. Mit skrækscenarie...


In Love With A SuggRead this story for FREE!