Et par tårer triller ned af mine kinder.

"Jeg troede at det her skulle være en familie tur, men lige nu er det her det mest familie agtige vi har lavet." fortæller Mel, og et par tårer rammer hendes gamacher. Hun har ret... Det her er det eneste vi har gjort sammen... Alene.

"Mel... Jeg er virkelig ked af, at jeg har tilsidesat dig," siger jeg og hun kigger op på mig. Hendes øjne er fulde af tårer, ligesom mine.

"Det var ikke min mening, men det her med at skulle holde øje med dig hele tiden, er stadig lidt nyt, og jeg ved at jeg kan gøre det bedre. Kan du tilgive mig?" spørger jeg. Hun smiler og nikker. Jeg sætter min is fra mig og krammer hende. "Tak," siger jeg og tager et pakke kleenex op og rækker Mel et stykke papir. Hun tørrer hendes øjne og pudser sine næse.

"Skal vi gå videre?" spørger jeg og hun nikker. Vi finder en skraldespand og jeg smider vores skrald ud. Jeg tager kortet op af min taske.

"Hvor skal vi hen nu?" spørger Mel. Nu har vi jo set det meste af det jeg gerne vil se, så hvorfor ikke lade Mel vælge?

"Hvor vil du gerne hen?" spørger jeg og hun trækker på skuldrene.

"Er der en legetøjsbutik et sted?" spørger hun og kigger på kortet. Jeg tager min mobil op af lommen.

"Jeg kan lige spørge Joe? Hvis det altså er okay med dig?" spørger jeg og hun nikker ivrigt. Jeg taster min kode og venter utålmodigt på, at den skal låse op. Min mobil er ikke den hurtigste. Faktisk er den er skide langsom og den eneste grund til at jeg købte den, var på grund af designet. iPhone 4s min barer! Jeg finder Joe's nummer og ringer op. Jeg hører to af de der 'bip'-lyde og hører derefter Joe's stemme:

"Did you already get lost, love?" joker han og jeg ler.

"No... I just need your help. Mel really wants to visit a toyshop. Do you know where there's a good one?" svarer jeg og sætter en tot hår om bag mit ører.

"Uhm... There's one called 'Hamleys' close to The Apple Store on Regent Street. Haven't been in there, but it's looks pretty big." svarer Joe.

"Thanks." siger jeg og får afsluttet min samtale med Joe. Jeg fortæller Mel, hvor legetøjsbutikken ligger og finder den hurtigt på kortet. Regent Street er virkelig langt væk fra os. Omkring fem kilometer væk!

"Vi er vist nødt til at tage metroen." siger jeg og sammen går vi hen til den metro nedgang vi kom op af.
______________________________________________________________

Cirka femten minutter senere er vi igen oppe i den friske luft. Vi er ved Oxford Circus stationen og jeg prøver at finde ud af, hvilken vej vi skal. Jeg ser ikke noget gadeskilt, men jeg går udfra, at vi er det rigtige sted.

"Lad os gå... Den her vej," siger jeg og peger mod højre. Vi går længere ned af gaden og kommer forbi mange butikker, som vi også har i Danmark, hvilket Mel ikke har noget problem med at fortælle mig. Efter at have gået i et stykke tid, kan jeg se et flag længere henne, hvor der står 'Hamleys' med store guldbogstaver.

"Mel, se. Det er lige dernede." siger jeg og kan se på hende, at hun glæder sig. Bygningen er virkelig høj, og der er vildt mange mennesker udenfor. Og det er ikke meget anderledes inden for. Butikken er i fem etager, hvor én af dem ligger i kælderen, men det er vidst bare en afdeling for videospil, så jeg regner ikke med, at vi skal derned. Vi starter med at få overblik over butikken. Der er en afdelinger for videospil, piger, drenge, slik og LEGO øverst oppe.
___________________________________________________________________

Efter at været i butikken i en time, er jeg ved at være godt træt af alle menneskerne. De er overalt og det er ikke til at komme forbi dem. Mel har i mellemtiden fundet en ting hun gerne vil have, og jeg tror godt, at vi kan få råd til den. Hun har fundet en lille bjørn, klædt ud som en soldat, der slår på tromme. Den er rigtig sød og forholdsvis billig, i forhold til de andre ting. Hun får også lov til at blande en pose slik, og til sidst går vi ned på stueetagen, hvor vi betaler. Damen bag disken er en gammel og venlig dame. Hun giver endda Mel en gratis slikkepind.

Vi går lidt væk fra butikken, bare så vi ikke blokerer vejen for de andre. Jeg tager min mobil frem for tjekke hvad klokken er. Den er næsten tre og jeg ser også, at jeg har seks ubesvarede opkald fra Joe.

"Jeg er lige nødt til at ringe til Joe igen." forklarer jeg. Mel nikker og virker ret ligeglad, hvis jeg skal være ærlig. Jeg klikker på hans navn og den ringer.

"Helloooo?" siger Joe på en sjov måde, der får mig til at le.

"Hey. You called me?" konstaterer jeg. Mel og jeg begynder at gå tilbage mod Oxford Circus stationen, så vi kan komme hjemad.

"Oh! Yeah... I was just," Han stopper, da han får et hosteanfald, men fortsætter kort efter. "Sorry. Can you call me when you get home?" spørger han. Jeg løfter det ene øjenbryn og forstår ikke hvorfor vi ikke bare kan snakke nu.

"You called me to ask, if I could call you later?" spørger jeg med en snert af irritation i stemmen. Han griner og jeg tror godt, at han kan se, at det er lidt dumt.

"Ever heard of texting?" joker jeg og han ler.

"Alright, alright. I get it. I'm stupid, it wouldn't be the first or the last time. So, can you call me?" spørger han. Jeg trækker opgivende på skuldrene, men nikker.

"Yeah, sure." svarer jeg og vi siger farvel til hinanden.

"Det tog da ikke særlig lang tid." siger Mel og ser op på mig. Jeg trækker på skuldrene.

"Jeg ville hellere være sammen med dig." lyver jeg. Indeni ved jeg godt, at det er forkert at lyve overfor hende, men hellere gøre hende glad end ked af det.


In Love With A SuggRead this story for FREE!