*DETTE KAPITEL KAN INDEHOLDE VOLDSOMME SCENER ELLER ANSTØDELIGT SPROGBRUG*

"You look hot," siger Joe, da han kigger på mit spejlbillede. Jeg smiler og vender mig mod ham. Klokken er lidt over elleve og vi er på vej ud. Joe fortalte tidligere om klubberne her i London, og det er længe siden, at jeg har drukket noget alkohol. Det er jo min anden sidste dag her, og hvis jeg får tømmermænd, vil jeg helst have, at det er en dag, hvor jeg ikke skal flyve. Joe sætter sine hænder på mine hofter og kigger på mig på en måde, som han aldrig har kigget på mig før. Han bider sig i læben, og trækker mig ind til sig i et kys. Hans hånd kører længere ned af min ryg og over min røv. Jeg trækker mig langsomt væk, og kigger ham dybt i øjnene.

"Save it for the dance floor." hvisker jeg, og giver ham et hurtigt kys, før jeg vender mig væk fra ham igen. Han ler og går ud på badeværelset. Skal jeg mit hår være løst eller opsat? Jeg kigger på min korte sorte kjole og sætter mit hår på forskellige måder. Jeg elsker at klæde mig sådan lidt 'slutty', når jeg skal til fester. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg bliver en helt anden person, når jeg går i byen. Også når jeg er ædru. Det er lidt underligt, men også meget befriende. Jeg beslutter mig for at sætte det op i en høj hestehale, og begynder derefter at lægge min makeup, og tage smykker på.
___________________________________________________________________

"Ready to go?" spørger Joe, lige da jeg har taget mine sko på. Jeg nikker og rejser mig fra sengen. Her vil jeg ikke ligge, før om mange timer... Forhåbentligt. Jeg håber ikke, jeg ender hos en fremmed eller på gaden. Det gør jeg nu nok heller ikke. Joe skal nok holde styr på mig... Forhåbentligt...

Joe får hurtigt fat på en taxa, og vi kommer afsted lidt over halv tolv.

"This is going to be so much fun!" siger jeg begejstret, da jeg vi sætter os ind i taxaen. Joe nikker enigt, og taxachaufføren starter bilens motor. Klubben ligger ikke ret langt fra Joe og Caspar's lejlighed, men det ville have været for koldt, hvis vi var gået. Joe får, på en eller anden måde, sneget mig ind på klubben, uden at jeg skal vise ID. Måske går de ikke så meget op i det her? Klubben er fyldt med mennesker og musikken er sindssyg høj.

"Want a drink?" råber Joe, men jeg får kun fat i halvdelen af sætningen. Jeg nikker og smiler, som er det bedste svar på alting, og Joe forsvinder op imod barren. Jeg står og kigger lidt rundt. Næsten alle menneskerne danser, og rundt omkring i hjørnerne står der nogen og kysser. Jeg bliver skubbet rundt til alle sider og ender, mirakuløst, i baren lige ved siden af Joe. En tjener sætter to glas på baren, og Joe tager dem op.

"Oh, there you are! I thought you were right behind me." siger Joe og rækker mig den ene af de to drinks. Jeg dufter hurtigt til den, men opsnapper ingen duft.

"Bottoms up." mumler jeg for mig selv, og bunder glassets indhold i en slurk. Jeg skærer en grimasse, og hopper lidt på stedet. Det er stærke sager, de sælger her.

"How did it taste?" råber Joe. Jeg sætter min tommelfingeren i vejret, som et tegn på, at den var god. Hvilket, hvis jeg skal være ærlig, er lidt en løgn. Den drink smagte ikke særlig godt, men det er heller ikke altid meningen. Hvis det var, så ville ting som snaps og bailey, være afskaffet for længe siden. I hvert fald hvis man spørger mig. Det stads er klamt! For at få lidt mere gang i drikkeriet, udfordrer jeg Joe, til et shot konkurrence. Vi bestiller begge tre shots, og aftaler reglerne, mens vi venter.

"Okay, so the first to drink three shots win, right?" spørger Joe, og jeg nikker enigt. Det virker som rimelige regler.

"And the loser has to..." han stopper, og prøver på at komme i tanke om noget.

"Give a body tequila?" foreslår jeg, og Joe er helt med på idéen. Vores shots ankommer, og vi gør os klar til at få sat konkurrencen i gang.

"3-2-1- GO!" råber Joe. Jeg tager det første glas op og, uden at tænke over hvad det smager af, synker det. Som Frida plejede at sige: "Ned med stadset!". Nogle ville nok sige, at det er dumt at drikke når man kun er sytten, men så længe, at man styrer sig, kan jeg ikke se hvorfor, det er så slemt. Jeg mener, hvis jeg kan holde styr på hvor mange genstande, jeg har drukket, er det så ikke godt nok? Og hvis jeg kommer til at kysse med en fremmed, er det så ikke lige meget, hvis jeg alligevel har glemt det næste dag? Ikke at det vil komme til at ske, men, helt hypotetisk, kunne det jo godt ske... Hvis det ikke lige var fordi, Joe var her med mig.

In Love With A SuggRead this story for FREE!