Restauranten Sussex Slice, også kendt som Sliced Sussex, er fortryllende. Pæne møbler, hyggelig stemning og god betjening.

"I'll take a Caesar Salad and a glass of water, please." siger jeg til tjeneren, der er i gang med at tage vores bestillinger. De andre piger bestiller også salater, men ingen bestiller det samme. Kort tid efter kommer tjeneren tilbage, men kun med min og Niomi's salater. Så uhøflig som jeg er, starter jeg før de andre med at spise. Jeg sætter min gaffel ned i den sprøde salat og fylder den, før jeg putter den ind i munden. Den fantastiske smag pryder mine smagsløg og jeg udstøder et støn. De andre piger griner ad mig og jeg føler mig en smule pinlig berørt.

"Is it that good?" spørger Zoe og løfter hendes øjenbryn. Jeg nikker og tygger videre.

"So, what have you guys been up to?" spørger jeg, mens jeg kigger skiftevis på dem. En tjener stiller en tallerken foran Zoe og, derefter en anden en, foran Tanya.

"Thank you." siger Tanya, da tjeneren er på vej væk fra vores bord.

"Well... Me and Alfie are moving in together!" fortæller Zoe begejstret. Utallige hvin kommer ud fra min, Niomi's og Tanya's munde.

"Are you for real?" spørger Niomi og laver store øjne. Zoe nikker, og kan ikke lade være med at smile. Tænk at Zoe og Alfie skal flytte sammen! Hvor er det spændende for hende! Måske en dag, kan jeg flytte til England? Det behøver ikke nødvendigvis at være sammen med Joe, men det ville jeg da ikke klage over.

"Congratulation." lykønsker jeg og samler noget salat sammen med min gaffel.

______________________________________________________________

Efter frokosten står vi alle sammen udenfor restauranten, uden at vide hvor vi vil hen.

"We could go and visit Lush. I've heard, that they just got the new Halloween stuff in!" foreslår Niomi begejstret. Lush? Hvad er det? Ordet lyder bekendt, men jeg ved ikke, hvor jeg har hørt det før.

"Oh my God! I love the orange one, that smells like pumpkin." erklærer Tanya, som virker til at være helt med på idéen. Zoe nikker enigt og de begynder at gå. Jeg følger efter dem, da jeg helst ikke vil blive væk, men jeg har stadig ikke fundet ud af, hvad 'Lush' er.

"Not to sound stupid or anything, but what is 'Lush'?" spørger jeg og føler mig enormt dum og uvidende. De kigger alle sammen over på mig.

"Have you never been in a Lush store before?" spørger Niomi, med et blik som virker uforstående. Er det her noget som alle piger skal have prøvet, mindst én gang i deres liv? For så fald, er jeg glad for, at det sker i dag. Bare så jeg ikke er udenfor. Jeg ryster på hovedet.

"Well, it's one of our favorite shops, ever!" forklarer Zoe, men jeg er stadig helt tabt.

"They sell soaps, body scrubs, shampoos, face masks... Everything you need for a good bath! It's such a cool place." fortæller Niomi, med så meget følelse, at jeg bliver en smule skræmt. Men på den gode måde... Hvis den findes... Man kan ikke sige, at jeg ikke oplever en masse nye følelser her. Det lyder som et fint sted, men jeg ved ikke om jeg til at købe noget. Der er sikkert ikke noget til mig... Jeg er jo ikke en beauty girl, ligesom dem.

Butikken ligger på en lille sidegade, tæt ved Brighton Pier. Der er ikke så mange andre butikker, men tæt ved butikken, på den anden side af vejen, er der en græsplæne. Bygningen er hvid og selve butikken er ikke særlig bred. På muren over butiksvinduet står navnet på butikken, og en tekst ved siden af, som siger: 'Lush - Fresh Handmade Cosmetics'. Zoe trækker i døren og holder den for os, så vi kan komme indenfor. En strøm af stærke dufte fylder mine næsebor, hvilket får mig til at hoste. Følelsen minder mig om, når man går ind i Magasin, fra den side, hvor alle parfumerne er. Den forkerte side, hvis man spørger mig... Vi går alle sammen rundt på én lang linje, og skiftes til at få de andre til at dufte, til en bestemt sæbe vi synes om. Den her butik går rigtig meget op i, som deres motto siger: 'The art of bathing'. De har ikke kun én slags sæbe. Nej, nej, nej, nej, nej! De har; Håndsæber, shampoo, skumbadssæber, som ikke kan forbyttes med boblebadssæber, og så er der sæberne, som har den samme konsistens som modellervoks. Det hele er bare én stor sæbe forretning og, på en eller anden måde, er jeg ret vild med idéen.

"Oh my God! Try this one." siger Tanya og rækker mig en rund orange klump. Sikkert en boblebadssæbe, som er hendes yndlings. Jeg tager imod klumpen og dufter til den. Den dufter af appelsin og nellike, hvilket får mig i julestemning.

"Smells like Christmas." konstaterer jeg og giver hende den tilbage. Hun nikker enigt.

"I think, I'm going to get it." siger hun og kigger vurderende på den. Selvom hun allerede har fundet seks ting, som hun har tænkt sig at købe, føler hun stadig for at købe flere. Også Zoe og Niomi har fundet et par ting, men selv har jeg ikke fundet noget.

"Girls, look over here! It's the Halloween stuff!" siger Niomi begejstret og peger på en sort kasse. Vi går alle sammen derover og kigger på de nye varer.

"Do they have that little ghost from last year?" spørger Tanya, mens hun kigger Zoe over skulderen.

"Oh, I love that one!" svarer Zoe og kigger op på Tanya, som nikker enigt. Jeg går væk fra alt mylderet, bare for at se, om jeg kan finde noget til mig selv.
_________________________________________________________________


Vi forlader butikken omkring tyve minutter senere. Tanya ender med at komme ud tre små poser, Niomi og Zoe har begge to små poser og jeg kommer ud med én enkelt. Ja, jeg endte faktisk med at købe noget. Ikke noget specielt, bare en håndsæbe til bedstemor og et par af de der boblebadssæber til mig selv.

"See, I told you it was a cool place." siger Niomi og puffer til mig. Jeg ler og skubber en tot hår om bag øret. Hun havde jo ret, det var jo et fantastisk sted. Måske bare ikke et sted, jeg ville bruge alle mine penge.

"What time is it?" spørger Zoe, og kigger opad for at se, om hun kan få øje på et ur.

"Around three, why?" spørger Tanya og kigger forvirret på hende. Zoe trækker på skuldrene.

"Curiosity." svarer hun og smiler. Vi går ind i et par tøjbutikker, og ender med at tage en taxa hjem til Zoe, omkring klokken halv fem.

"Couldn't it be fun to film together one day?" spørger Tanya i taxaen, da vi er omkring halvvejs hjemme hos Zoe.

"All of us?" spørger jeg, og kigger over på hende. Hun nikker.

"I don't know, what we should do, but it could be so cool." svarer hun. Det kunne faktisk være rigtig sjovt at filme sammen. Os alle sammen.

"Then why not do it?" spørger jeg. Zoe trækker på skuldrene.

"Sure, why not? What do you think, Niomi?" spørger Zoe og læner sig frem mod sædet foran hende. Niomi sidder på forsædet og vi andre sidder bag i. Hun nikker.

"When?" spørger hun og drejer sig, så hun kan se os.

"Why not today. When we get to Zoe's?" foreslår Tanya og alle er med på idéen.


In Love With A SuggRead this story for FREE!