Zoe får hurtigt fat i en taxa til os. Jeg holder Mel i hånden, og Zoe står et par skridt foran os. Jeg hører et tordenbrag og regn skyller ned fra himlen. Tænk at jeg skal se Joe's lejlighed for første gang, og så endda uden ham. Og hvor har Zoe overhovedet den nøgle fra? Sikkert en ekstra nøgle til hvis... Jeg mener når, Joe kommer til at låse sig selv ude.

"Come on." siger Zoe, der er på vej ind i taxaen. Det giver et sæt i mig og jeg går hen til hende.
___________________________________________________________________

Turen hjem til Joe er længere, end jeg forventede og det hjælper heller ikke ligefrem, at taxaen lugter af lort, for at sige det mildt. Jeg ser ud af vinduet, ligesom jeg gjorde da vi ankom. Tænk at der kun er gået to dage... Der er sket så meget! Først ankom vi og jeg var skide sur. Ventetiden hvor jeg mødte Joe. Værelse 318 og dets fantastiske badeværelse. Joe, der inviterer mig på date. Daten med Joe og mødet med hans venner. Der hvor vi næsten kyssede under parasollen. Mors død... De grædefærdige timer efter mors død. Joe, der blev sammen med mig hele natten. Zoe's besøg. Shoppeturen. Samtalen med advokaten og nu det her! Det hele er gået så hurtigt, og jeg har ikke engang set nogle af Londons spændende seværdigheder.

"So, what kind of video do you want to make?" spørger Zoe og jeg vender mit hoved væk fra vinduet. Jeg er rigtig træt, men jeg er stadig super spændt på at lave en video med Zoe.

"I don't know! You're the YouTuber, aren't you full with good ideas?" spørger jeg og griner. Zoe ler også, men jeg tror ikke at hun synes, at det var særlig sjovt.

"What about an #AskZoella?" spørger Zoe og tager sin mobil frem. Hun klikker på Twitter fuglen, og kommer ind på hendes twitter profil.

"Then people can get to know you a little better, and then, hopefully, they'll subscribe to you." forklarer hun og begynder at skrive. Idéen er faktisk ret god. På den måde kan folk lærer mig at kende, før de ser min dårlige 'starter video'.

"That sounds cool." siger jeg og smiler. Jeg prøver at virke begejstret, men uden held. Jeg ved ikke hvorfor jeg lige pludselig er så nervøs. Taxaen holder ind til siden. Vi er her! Zoe rækker chaufføren fem pund, og jeg hopper ud af døren, efterfulgt af Mel.
___________________________________________________________________

"Wauw..." er alt hvad, der kommer ud af min mund. Lejligheden er virkelig stilfuld. Af de meget få minutter, som jeg så af Joe og Caspar's video, foregik på Joe's værelse, så at se resten af huset bliver så fedt! Lejligheden er delt ud på to etager. På øverste etage er der et køkken, stue og spisestue lagt sammen. Køkkenet er meget rent, og jeg går udfra, at de ikke bruger det så tit. For at dele stuen og køkkenet er der sat en lille disk/bar op. Ved siden af den, står der et bord med en computer på, hvilket jeg går ud fra er en slags arbejdsplads. Længere henne står der en stor hvid sofa, med et lille sofabord foran. Det hele står hen imod et stort TV, med en bluray afspiller, en X-box, og en anden spillekonsol, jeg ikke kan se så tydeligt. Bag sofaen står der et stort bordfodboldbord.

"Hello?! Anybody home?!" råber Zoe ud i rummet. Ingen svarer og hun trækker på skuldrene. Hun går over mod spisebordet, der er lavet af træ med fine hvide stole rundt om, og smider sin jakke over en af stolene. Zoe følger Mel hen til fjernsynet og tænder for det.

"Is it okay that..." spørger hun, men jeg stopper hende.

"It's fine." siger jeg og smiler. Det er bare rart at hun tænker på hende. Zoe begynder at gå nedenunder, og jeg følger efter hende. Deres trappe er hvid og for at beskytte folk, for at falde ned, er der sat glas op. Lidt ligesom der er på hotellet. Trappen fører nedenunder, hvor der er tre døre. Én ind til Joe's værelse, én til Caspar's og én til badeværelset.

"I have to use the bathroom, can't you just get the microphone and a stand from Joe's room?" spørger hun og åbner døren ind til badeværelset. Det ser ret stort ud, med både en bruser og et badekar. Imponerende.

"Yeah, sure!" siger jeg og hun lukker døren i. Fedt, nu skal jeg finde ud af hvilken dør, jeg skal åbne, OG rode ting igennem, der tilhører den fyr jeg kan lide! ÅH! Jeg tænker tilbage på videoen med Joe. Jeg forestiller mig hans værelse, med hans seng, skab, lamper, det hele. Hans værelse må være til højre. Det vil i hvert fald give mest mening... Jeg går hen mod døren og trækker ned i håndtaget. Jeg åbner døren og mærker på væggen, for at finde en kontakt.

"Amanda?!" råber en stemme henne fra hjørnet. Jeg får en chok og tager mig til hjertet. Jeg hører et bump, som om et eller andet faldt ned på gulvet. Jeg kan ikke se hvem det er, men det lyder ikke som Joe... Oh. My. God. Det her sker bare ikke! Ikke nu! Ikke i dag! Jeg tænder lyset og, som jeg havde forventet, ligger en forvirret Caspar Lee på gulvet? Jeg ser flovt på ham. Hans dyne dækker det meste af hans krop, men ikke hans ben og jeg kan tydeligt se, at han kun har boksershorts på. Kan denne dag overhovedet blive værre?! Zoe kommer løbende ud fra badeværelset, og hen til mig.

"What happened? I heard a scream and..." siger hun, men hun stopper da hun ser Caspar. Hun har svært ved at holde masken, men kommer til sidst til at grine helt hysterisk. Caspar er kommet på benene og ser irriteret på os.

"Is this some kind of a sick joke?!" spørger han og ser undrende på os. Han står meget selvsikkert i sine røde boksershorts, men jeg er sikker på at han er rimelig flov.

"Where's the camera Zoe?! I know that there's one!" påstår han og begynder at rykke ting, for at se om der skulle ligge et kamera et eller andet sted, hvilket der selvfølgelig ikke gør.

"Caspar, I'm so sorry! I thought that this was Joe's room and..." undskylder jeg og ser bedende på ham. Jeg håber virkelig ikke at han er sådan rigtigt sur.

"Joe is not even here!" siger han opgivende og sætter sig i sengen. Han ser på uret. Klokken er næsten halv fem, hvem sover nu?

"Oh, we know!" siger Zoe og fortsætter: "That's why we're here! We need to borrow some filming stuff." Caspar ser op.

"Why do you need that? You have your own at home." siger han går over mod sit skab. Han skal sikkert til at have tøj på.

"Yes, and that is why we need to borrow Joe's. Because his stuff is here." forklarer hun, men Caspar er stadig ikke helt med. Han tager et par grå, løse bukser på, og går hen mod os.

"But why do you need it so bad? You can film when you get home, can't you?" spørger han. Nu hvor jeg lytter efter, kan jeg godt hører at han har lidt sydafrikansk accent ind over den britiske.

"I can, but Amanda can't." siger hun og sætter hænderne i siden. Caspar løfter sine øjenbryn og kigger over på mig.

"Are you a YouTuber?" spørger han og jeg ryster på hovedet.

"Not yet... But soon, hopefully." siger jeg og vipper på mine tåspidser. Han nikker, af en eller anden grund, og maser sig igennem os, så han kan komme ud på badeværelset. Han tager sin tandbørste op og putter noget tandpasta på den.

"Joe's room is in there." siger han til mig, og peger på den anden dør.


In Love With A SuggRead this story for FREE!