Jeg vågner på grund af en høj, skinger tone. Jeg kigger op og finder hurtigt ud af, at det er vækkeuret, der står på ét af Joe's natborde. Lyden er så irriterende! Jeg prøver på at rejse mig, men en bølge af tømmermænd skyller ind over mig, og må sætte mig ned. Hvor meget fik jeg at drikke igår? Jeg lader lyden være. Forhåbentlig holder den snart op. Jeg lader mit hoved falde ned på puden igen, og mærker en hånd bevæge sig på min ryg, og jeg ved med det samme, at det er Joe. Jeg drejer mit hoved over mod ham, og kigger på hans sovende krop. Han er så sød, når han sover. Det tror jeg næsten alle fyre er. Der er bare et eller andet fredsfyldt over dem. Jeg trækker min arm, som ligger parallelt med min krop, op til Joe's hoved for at nusse hans bløde hår. Jeg lægger mig om på siden, så jeg bedre kan være der, da jeg hører noget skramle. Det kommer fra... Mig? Jeg kigger ned af mig selv og ser noget plastik, der er viklet rundt om mine hofter. Jeg finder der hvor den er sat sammen, og piller den af. Lyden får vækket Joe, der virker mindst lige så udkørt, som mig. Han kigger sig undrende rundt, og retter på hans hår.


"Hey," siger han, da han får øje på mig. Han gaber og klør sig i det ene øje.

"What time is it?" spørger han, og jeg peger hen på det ringende vækkeur. Utroligt, at det er mit plastik og ikke vækkeuret, der vækkede ham. Han slukker for uret og kigger på viserne.

"Oh, okay." siger han, da han finder ud af, at klokken er halv tolv. Jeg rejser mig langsomt op, og prøver på at styre mine tømmermænd, så jeg ikke kaster op midt på gulvet.

"When did we get home last night?" spørger jeg forvirret, og stopper op ved skabet, uden at se mig tilbage.

"Around 3 am, I think." svarer Joe, som virker en anelse mere klar i hovedet end jeg er. Det sidste jeg husker er Joe og jeg, der havde sex på toilettet. Jep, ikke andet end sort efter det. Jeg tager mig sammen og går ud på badeværelset, da jeg hører Joe's stemme bag mig.

"What's that red thing on your hip?" spørger han forvirret. Jeg vender mig mod ham og nærmest løber hen til spejlet, der hænger ved siden af hans seng. Jeg drejer min krop og ganske rigtigt, sidder der noget rødt. Jeg slikker på to af mine fingre og prøver på at få det af. Et jag af smerte kører gennem min krop, da jeg rører ved den.

"What the hell is it?!" spørger jeg, og går tættere på spejlet, for at se nærmere på den røde tingest. Joe rejser sig fra sengen, og kommer hen til mig, så han kan se på den. Han sætter sig ned på knæene, kører forsigtigt to fingre over den og kommer frem til en konklusion. Han mumler et eller andet, mens han rejser sig op.

"Pardon?" siger jeg, for at få ham til at sige det igen.

"It's a tattoo." svarer han. Jeg laver store øjne og vender mig om mod spejlet, så jeg kan se den.

"A tattoo?! Out of all the stupid things, we did last night, this is the dumbest! What the hell was I thinking?! I'm underage, how can I get a tattoo?! It's illegal!" råber jeg og er helt ude af den. Hvad fanden foregår der? Siden hvornår er det okay for en syttenårig at få en tatovering?! Joe lægger sine hænder på mine skuldre, og prøver på at berolige mig. Tårer begynder at trille ned af mine kinder, mens jeg råber videre omkring, hvor ulovligt og dumme tatoveringer er. Mine ord bliver hurtigt til gråd og Joe trækker mig ind til sig i et kram.

"I know this wasn't what you expected, but look at the bright side," siger han og går tættere på mig. Han sætter sin mund op til mit ører og hvisker: "Now you'll always remember our hot bathroom sex," Jeg skubber ham væk, kigger frustreret på ham, og kan slet ikke se det sjove i det. Joe holder hænder oppe og griner.

"C'mon, that was funny!" siger han, og jeg går ud på badeværelset. Han følger efter mig, men når ikke ind i rummet, før jeg smækker døren i hovedet på ham. Jeg låser den og går over til vasken. Han hænder banker på døren, og jeg tager mig til tindingerne, da lyden forstyrrer mit hoved.

"You gotta admit, that was funny!" råber han gennem døren. Jeg kigger på mig selv i spejlet. Mine grønne øjne er svulmet helt op, efter at have grædt, mit brune hår er sat løst op i en uldet hestehale, og mine makeup er ødelagt og grim.

"C'mon, Bench-girl, open the door! Look, I'm sorry if I hurt your feelings! It was joke!" råber han, mens han banker videre. Lyden af hans hånd, der rammer døren, giver genlyd i hele rummet og runger i mit hoved. Jeg prøver på at ignorerer det, finder en vaskeklud og makeupfjerner frem. Jeg starter med at tage alt den gamle makeup af, og vasker derefter mit ansigt rent, bare for at være sikker på, at der ikke er nogen rester af gammelt makeup tilbage. Jeg finder min børste, tager elastikken ud og børster forsigtigt mit hår, indtil det er glat igen.

"Jeg har virkelig brug for et bad," siger jeg for mig selv og beslutter mig for, at det er det jeg gør. Jeg smider mit svedige fest tøj på gulvet, tænder for vandet og går ind under bruseren. Det varme vand rammer min krop og jeg kan slappe helt af. Jeg bemærker, at Joe ikke har banket på døren i lang tid... Måske har han givet op? Jeg vasker mit hår og gør klar til, at jeg skal have shampoo i. Jeg har været i bad tidligere på ugen, så min shampoo, min balsam og min showergel står her stadig. Jeg hører en lyd komme fra døren og vender mig om. Jeg ser nøglen ligge på gulvet og rynker brynene. Hvordan er den faldet ud? Døren er vel stadig låst, så jeg tænker ikke mere over det. Jeg hører noget, der knirker, vender mig om ser Joe komme ind af døren. Jeg skynder mig at vende mig mod muren og dækker mine bryster, så han ikke ser dem. Selvom han har set mig nøgen før, føler jeg stadig, at jeg er nødt til at dække mig til.

"What the hell, Joe?! GET OUT!!!" råber jeg og vender mig væk fra ham. Jeg drejer hovedet over mod ham for at tjekke, at han er på vej ud.

"I'm so sorry. I didn't know you were in the shower." svarer han sarkastisk og går indenfor, som om det var helt normalt. Jeg kigger en ekstra gang for at være sikker på, at han faktisk stadig er i rummet.

"Aren't you suppose to leave?!" råber jeg og vender mig væk fra ham. Han går hen til vasken og vasker sin tandbørste.

"Nothing I haven't seen before." mumler han og kigger på sig selv i spejlet. Hvis han er ligeglad, hvorfor kan jeg så ikke også bare være det? Jeg vasker resten af shampooen ud af mit hår og slukker for vandet, mens jeg putter balsam i. Jeg lader det sidde i et minuts tid, før jeg skylder det ud igen. Jeg gider ikke skynde mig også selvom, at Joe står næsten lige ved siden af mig. Han har ret. Det er ikke noget, som han ikke har set før. Han er min kæreste nu, så han kan vel kigge på min krop, lige så tosset som han vil.

"Joe, can you hand me a towel?" spørger jeg og han kigger over på mig. Han har sin tandbørste i munden, og noget af skummet drypper ned fra hans hage.

"Sure," svarer han og tager et håndklæde ud af skabet under vasken. "Here you go." Han rækker mig det. Jeg smiler, begynder at tørre min krop og han går væk fra mig, spytter ud i vasken, sætter sin tandbørste, går hen til døren og lukker den efter sig. Jeg sætter mit hår op en hestehale, og binder håndklædet rundt om min krop som en kjole. Finder et sæt undertøj, tager det på og begynder at lægge lidt fugtighedscreme i ansigtet.
___________________________________________________________________

Omkring ti minutter efter forlader jeg badeværelset, påklædt dog uden makeup, og går ovenpå for at få morgenmad. Jeg har det stadig super dårligt, men jeg er også helt vildt sulten. Joe sidder allerede ved bordet og spiser noget, som dufter af McDonald's.

"What are you eating?" spørger jeg og sætter mig ned overfor ham.

"Cheeseburgers," svarer han kort og tager en bid mere. "Charmerende, som altid." tænker jeg. Han skubber en over til mig og jeg åbner den, som var det mit sidste måltid.

"I read somewhere, that it helps on hangovers." forklarer han og jeg smiler ved tanken. Jeg tager en bid og en smag af friturestegning pryder mine smagsløg. Jeg prøver at komme i tanke om, hvornår jeg sidst har fåeten burger, men kan ikke komme i tanke om det. Jeg giver hurtigt op og spiser videre, uden at tænke mere over det.

Efter min anden burger, mærker jeg en følelse af, at det hele kommer op igen og jeg skynder mig ned på badeværelset, hvor jeg kaster op i toilettet. Ikke lige den start på dagen, som jeg havde håbet på...


In Love With A SuggRead this story for FREE!