Jeg hører noget banke på min dør, og jeg kigger mig undrende rundt. Til min store overraskelse, er det ikke mine egne møbler jeg ser, men Joe's.

"What the..?" mumler jeg for mig selv, og skubber dynen væk fra min krop. Var det hele bare en drøm? Er jeg her stadig? Jeg gnider mig i øjnene, og går hen til døren. Jeg trækker i håndtaget, og åbner forsigtigt op. Udenfor står Joe i en super lækker smoking, med et sort slips og en hvid skjorte under. I hånden har han en enkelt rød rose.

"For you." siger han, da han rækker mig blomsten. Jeg smiler overrasket, tager imod den og dufter til den. Den søde duft fylder mine næsebor, og jeg mærker Joe tage min hånd. Han går tættere på mig og får hvert skridt han tager, jo mere længsel har jeg efter at kysse ham. Da han er kun ét skridt fra mig, smider jeg blomsten på gulvet, trækker i hans skjorte, så han kommer tættere på mig, og trykker mine læber mod hans. Jeg mærker hans arme omkring mine hofter, og kysset bliver mere og mere intenst. Jeg bakker og da jeg mærker sengekanten på min læg, bryder jeg kysset og sætter jeg med ned i sengen. Joe kommer tættere på og vores læber mødes igen. Joe trækker sig, rejser sig op, løsner slipset, smider det på gulvet og tager derefter jakken af. Jeg kravler længere op i sengen, og kort tid efter er Joe igen over mig. Han læner sig ned mod mig, og kysser mig blidt. Joe sætter sig op, for at knappe sin skjorte op, hvilket giver mig adgang til at komme øverst. Jeg skubber, med min ene fod, til hans knæ, så han falder sammen og vender sådan, at jeg kan sidde oppe på ham. Jeg griner og kysser ham blidt. Han får mig om på siden, så vi lægger ansigt til ansigt og jeg kan mærke, at der ikke er mere plads, end at jeg kun lige kan være der. Joe er nødt til at holde om mig, hvilket bedre end bare at ligge i sengen.

"Amanda," siger han. Jeg kigger nysgerrigt på ham og venter på, at han færdiggør hans sætning.

"You know that you're dreaming, right?" spørger han, og før jeg når at reagerer, slipper han mig og jeg ryger ned på gulvet.

Jeg vågner ved, at jeg lander på gulvet med et bump. Jeg kigger mig forvirret rundt og opdager, at jeg ikke længere er i London og Joe ikke er ved min side. Jeg slår irriteret i gulvet og rejser mig. Chancerne for, at jeg falder i søvn igen er ret små, så jeg kan lige så godt, bare gøre mig klar til at komme i skole. Jeg smider min dyne på sengen og tjekker klokken på min mobil. Tyve over seks. Der var alligevel kun cirka tyve minutter til, at jeg skulle op, så det ville nok også bare være spild af tid, hvis jeg lægger mig til at sove igen. Jeg mærker noget rumle i min mave og får følelsen af, at jeg skal kaste op. Jeg mærker det hele komme op, holder mig for munden og løber ud på badeværelset. Jeg sætter mig foran toilettet og kaster op ned i kummen. Jeg tørrer mig om munden med et stykke toiletpapir, smider det ned i kummen og ruller ud. Jeg havde det fint igår, så hvorfor kaster jeg op nu? Jeg rejser mig op, og kan med det samme mærke en forskel. Jeg går tilbage ind på værelset, hvor jeg åbner mit skab, og prøver på at udtænke et passende sæt tøj. Jeg beslutter mig for en crop top, med tallet toogtredive på, et par shorts med nylon strømper under, converse sko, en sort bandana og en cowboyjakke. Efter at få stablet tøjet i en lille bunke, går jeg ud på badeværelset. Jeg får hurtigt tisset og efter at have vasket hænder, går jeg igang med at børste tænder.

___________________________________________________________________

Jeg spytter mit klamme tandpasta skum ud i vasken, skylder tandbørsten og tager mit tøj på. Mens jeg er ved at tage mine strømpebukser på, hører jeg en lyd komme inde fra min seng. Jeg trækker dem op, tager min shorts over og går derind. Det er bare mit vækkeur. Jeg ruller med øjnene, slukker for det og går tilbage ud på badeværelset, hvor jeg går igang med at lægge min daglige makeup. Før jeg går ud af rummet, sætter jeg mit hår op i en hestehale, tager en mørkeblå bandana på og slukker lyset. Jeg tjekker igen klokken, da jeg kommer hen til min telefon. Lidt over syv. Der er stadig en halv time til, at vi skal kører. Medmindre jeg selvfølgelig cykler. Jeg pakker min skoletaske, tager den på ryggen, tager jakken over armen og skoene i hånden, og går derefter ud i gangen. Jeg åbner forsigtigt døren ind til Mel's værelse, bare for at tjekke, at hun er oppe. Jeg kigger ind i det mørke rum, og går ud fra, at hun stadig sover. Jeg går hen til vinduerne, og ruller gardinerne op én efter én. Da vi er i oktober måned er der mørkt udenfor, så der er ikke så stor forskel. Jeg går hen til hendes køjeseng. Den er ikke højere end, at jeg kan se ind under den ene tremme, hvis jeg står på tæer. Jeg kærtegner hendes kind og hvisker forsigtigt til hende: "Mel, klokken er mange, du skal til at op."

In Love With A SuggRead this story for FREE!