Jeg åbner døren ind til værelse 318, der stadig ser ud som det gjorde tidligere i dag. Jeg træder ind, og smider min militærgrønne jakke på en af de bløde stole. Jeg vender mig om og ser på Joe. Han lukker døren og kigger bekymret på mig. Jeg slipper Mel's hånd og kigger ned på hende.

"Tag dit nattøj på, det er tid til at gå i seng." siger jeg stille, og hun nikker bekræftende. Jeg går hen til hendes seng og trækker i dynen, så hun kan lægge sig ned, når hun er færdig. Hendes lille krop går langsomt hen til døren og forsvinder ind på badeværelset. Jeg tænder den lille natlampe, bare for at vi nogenlunde kan se hinanden.

"Do you want a cup of tea or coffee?" spørger Joe, og tager den ene hånd igennem hans hår. "There's a Starbucks just around the corner. I can be back in ten minutes?"

Han står kun en meter fra mig, men det føles som meget længere. Jeg har armene over kors, og ser ned i jorden. Han går hen imod mig og lægger igen armene om mig igen, og jeg kan næsten ikke holde tårerne tilbage. Joe's rolige åndedrag får mig til at slappe lidt mere af, men det er stadig ikke nok. Jeg har brug for min mor, men hun er her ikke mere. Tanken får et par tårer til at trille ned ad mine kinder. Joe skubber mig lidt ud fra sig og ser på mig.

"Hey! You'll be fine. I know that it is hard right now. But... You need to think about Melanie. She needs you, more then anything now." siger han og tørrer mine tårer væk. Han har ret. Mel har brug for mig, især nu hvor mor ikke er her mere. Jeg må passe på hende, og hjælpe hende så meget jeg kan.

"So, do you want anything from Starbucks?" spørger han og slår i sine lår. Jeg presser et lille smil frem og jeg kan se at det smitter af på ham.

"I'll take one of those raspberry smoothies." svarer jeg. Han ved vidst hvad jeg snakker om, for han nikker og begynder at gå hen imod døren. Inden han lukker døren bag sig, kigger han tilbage på mig og sender mig et lille smil. Mel kommer ud af badeværelset og ser op på mig. Hun har sin My Little Pony pyjamas på, som hun fik til sin fødselsdag, for en måneds tid siden.

"Jeg har børstet mine tænder..." siger hun stille og går over mod sengen. Hun hopper op i den, uden besvær. Jeg tager mine grå Converse af og smider dem hen til min jakke, før jeg går hen til sengen og lægger mig ned ved siden af Mel. Jeg trækker hende ind til mig og bliver liggende, indtil hun falder i søvn. Jeg flytter mig forsigtigt væk fra hende og tænker over, hvad jeg nu skal lave.

Jeg beslutter mig for at tage et bad, da det måske vil få mig til at slappe lidt mere af. Og hvis jeg skulle begynde at græde igen, vil det ikke gøre så meget, da mit ansigt allerede er vådt. Jeg tager mine klæbrige, sorte jeans og min lysegrå trøje af. Mit undertøj tager jeg først af ude på badeværelset. Jeg kigger mig i spejlet og ser, at min mascara er løbet ekstremt meget. Jeg fjerner den og går hen til bruseren. Jeg tænder for vandet, stiller mig ind under det store brusehoved og mærker det varme vand ramme min krop. Det er dejligt at få et bad, og det får mig til at føle, at jeg kan give slip, og lade tårerne flyde, uden nogen der lægger mærke til det. Jeg skyller mit hår i hotellets shampoo, der står i reolen tæt ved vasken. Det eneste, der gør at vandet ikke løber ud på gulvet er et lille irriterende trin, jeg hele tiden slår min fod ind i. Der er intet forhæng, så hvis Joe kommer herind, hvilket han sikkert ikke gør, ville han se mig helt nøgen, og jeg ville ikke kunne gøre noget ved det. Det eneste, der adskiller bruseren fra resten af rummet, er to glasplader, som indrammer brusehovedet. Efter mit bad tørrer jeg mig i et af hotellets store, hvide håndklæder, og går hen til min kuffert.

Jeg finder hurtigt et sæt undertøj, og tager det på med det samme. Joe sagde jo, at han ville være her inden for ti minutter, men der er allerede gået tyve, så han kan være her hvert sekund. Jeg lægger mærke til en stor, gul trøje, og tager den op. Jeg har selv pakket min kuffert, men mor har det med at lægge noget ekstra tøj i, som jeg aldrig får brug for. Jeg folder trøjen ud og ser, at det er min 'Adventure Time' sweater. Da jeg var yngre elskede jeg 'Adventure Time', og så det hele tiden. Trøjen fik jeg til min fjorten års fødselsdag af min bedste veninde, Frida. Vi havde været veninder siden vi var små, men for cirka to år siden, flyttede hun til Sverige sammen med hendes forældre. Vi lovede hinanden at vi ville holde kontakten, men det er lang tid siden, at jeg har snakket med hende. Nogle gange savner jeg hende enormt meget. Jeg smiler ved tanken om Frida, og tager trøjen på sammen med et par sorte træningsbukser. I bunden af min kuffert finder jeg mine 'Totoro'-slippers, hvilket også var en fødselsdagsgave. Jeg går hen til spejlet, hvor jeg børster mine tænder og mit hår. Mit hår er et helvede at rede ud, da det altid bliver krøllet og filtret efter jeg har været i bad. Jeg kører børsten igennem det, og bider smerten i mig.

In Love With A SuggRead this story for FREE!