"Can I take it off now?" spørger jeg og tager min hånd op til øjnene. Jeg har et tørklæde foran mine øjne, så jeg kan ikke se noget.

"Yeah." svarer Joe og jeg lader tørklædet falde ned på mine lår. Jeg kigger på ham i lang tid, før jeg bryder ud i grin.

"Oh my God! What have I done?!" spørger jeg og tager hånden op foran munden. Vi er halvvejs igennem min 'blindfolded-makeup-challenge' og jeg har lige lagt Joes makeup. Looket, som jeg gav ham, klæder ham overhovedet ikke. På øjnene, og lidt af panden og kindbenene, har han grøn øjenskygge blandet sammen med noget flydende eyeliner og mascara. På kinderne har lidt blush her og der, men hans mørke hudfarve får den til at se meget lysere ud, end den egentlig er. På læberne, og lidt på næsen og tænderne, har han en skøn rød læbestift, som virkelig er iøjnefaldende. Et par pive lyde kommer ud af hans mund, og han begynder 'at græde'. Ikke rigtig gråd, for der kommer ingen tårer, mere sådan en slags tør hoste.

"Was I too harsh on you?" spørger jeg og han nikker, mens han græder videre. Jeg lægger en arm om ham og prøver på at trøste ham.

"It's okay, Joe. I was only joking, you look gorgeous!" forsikrer jeg ham. Hans gråd bliver til latter, og jeg trækker min arm til mig.

"My turn!" siger han og tager tørklædet væk fra mine lår.

"Sometimes I wonder, what is going on inside your head..." siger jeg og kan mærke følelsen af, at jeg falder i staver. Efter et par sekunder bemærker Joe det, og vinker foran mine øjne, for at få mig tilbage. Jeg blinker et par gange og retter mig op.

"Did you just try to get inside my head?" spørger han og tager sig forvirret til panden. Jeg ryster på hovedet, og hjælper ham med at få tørklædet på.

"So, the first thing, that I'm going to use is this, uhm, eye-colour-shadow-thing." forklarer Joe, og viser den lille pakke med øjenskygge til kameraet. Han prøver flere gange at få åbnet den lille æske, men uden held.

"Want some help?" spørger jeg og ler.

"No!" svarer han og drejer væk fra mig. Jeg hører er lille klik og Joe vender sig om over mod mig.

"Got it!" siger han stolt, og begynder forsigtigt at føle på mit ansigt. Et par af hans fingre kører op og ned af min højre kind, min næse og op til mit øjenbryn. Jeg prøver på at holde min latter inde, men da han prikker mig i øjet, ryger det hele ud af mig.

"Av!" udbryder jeg og lukker mine øjne.

"Found it!" siger Joe og ler. Han kører sin finger rundt i den grønne øjenskygge, og lægger den, uforsigtigt, på mine øjenlåg.

"You're going to look so pretty," siger Joe med en pigestemme. Han tager lidt mere øjenskygge på fingeren, og lægger det på mit andet øjenlåg.

"Next thing... The eyeliner!" siger han, og leder på gulvet efter den flydende eyeliner. Han får hurtigt fat i den og åbner den. Han føler lidt på mit ansigt, og kommer igen til at prikke mig i øjet.

"Do you like poking me in the eye?" spørger jeg for sjov, og lukker mine øjne i, så han kan putte eyelineren på.

"You can say that," siger Joe, mens han lægger eyeliner på mit øjenlåg, og lidt på min kind.

"Is this your eye?" spørger Joe forvirret, mens han føler på mit ansigt.

"Yep, that's my eye," lyver jeg og ler. Jeg kan mærke, at Joe tegner et eller andet på min kind, men jeg ved ikke hvad.

"What are you doing?" spørger jeg uden at bevæge mig. Joe trækker på skuldrene.

"I have no fucking idea," svarer han og stopper.

In Love With A SuggRead this story for FREE!