*DETTE KAPITEL KAN INDEHOLDE VOLDSOMME SCENER ELLER ANSTØDELIGT SPROGBRUG*

"I... I..." stønner jeg forpustet, men får ikke ordene frem. Joe kigger op på mig. Han ser mindst lige så forpustet, som jeg føler mig. Det må også være hårdt for ham. Selvom det er tredje gang, at jeg er sammen med en fyr, gør det stadig ondt, men på den gode måde. Findes det overhovedet? Det tror jeg, at det gør.

"I'm coming!" stønner jeg, og lægger mine arme om hans hals. Et par støn kommer fra Joe og jeg læner mit hoved tilbage. Jeg har aldrig følt mig så levende, som jeg har i aften. Joe begynder at tage det mere roligt, og efter kort tid stopper vi.
___________________________________________________________________

"You're amazing, you know that right?" spørger Joe, mens han lukker sine bukser. Vi er begge helt svedige, men det er vel helt naturligt. Jeg ler og tager min kjole over hovedet. Mit hår ligner sikkert noget, der er løgn, men jeg er ret ligeglad. Jeg smiler til ham og lukker mine sko.

"Wanna get out of here?" spørger jeg. Jeg er ved at dø af varme, og vil gerne have lidt frisk luft. Joe trækker på skuldrene.

"Sure," svarer han og tager hans t-shirt over hovedet. Jeg tager hans hånd, og sammen går vi ud af toiletbåsen og ud til resten af festen. Vi skubber og puffer os igennem den store folkemængde, og kommer udenfor, uden for mange overtrådte tæer. Alkoholen flyder stadig i mit blod, og jeg er hvad man vil kalde 'stiv'.

"I wanna do something fun, like..." siger jeg og kigger mig om. Vi er på et tomt torv, med en masse lukkede butikker, som indrammer torvet. I midten står der et stort træ, med en bænk, som beskytter den. Her er meget mørkt, og kun få lysglimt kommer fra en gadelampe, som blinker af og til. Jeg får øje på en butik, hvor lyset er tændt.

"Like get a tattoo." siger jeg stille, og går over mod butikken.

"Where are you going?" spørger Joe og følger efter mig. Jeg stopper op og vender mig mod ham.

"Jeg vil have en tatovering!" svarer jeg, og prøver på at tænke mit svar igennem, inde i mit hoved. Snakkede jeg lige dansk til ham? Joe kigger undrende på mig, hvilket er svar nok.

"I'm not sure, what you just said to me, but if you're wondering, that's a tattoo shop." svarer Joe og jeg ruller med øjnene.

"I see that." svarer jeg og griner. Jeg kigger over på de lysende skilte, som er i vinduet på butikken. Et eller andet inden i mig er draget til tatoveringer, og før jeg får set mig om, står vi begge to inden for.

"Can I help you?" spørger manden bag disken. Han er høj, rimelig overvægtig, skaldet og har et rødt skæg. Han har selvfølgelig en masse tatoveringer, men jeg kan ikke se hvad de forestiller. Jeg prøver på at være seriøs, så vi ikke bliver smidt ud, for at være for fulde. Vi er de eneste i butikken, og jeg er ret sikker på, at der heller ikke vil komme flere.

"I would like, to get a tattoo." siger jeg og føler mig meget selvsikker. Manden giver mig elevatorblikket, og finder en lille notesbog frem.

"Are you over eighteen?" spørger han, mens han skriver et eller andet ned i sin notesbog.

"Obviously." griner jeg, men prøver at holde det inde. Manden løfter det ene øjenbryn, men stiller ingen spørgsmål. Jeg kigger over på Joe. Han smiler og trækker på skuldrene, hvilket jeg ikke helt ved hvad betyder.

"What do want and where?" spørger manden, og kigger på mig. Jeg har aldrig nogensinde tænkt på selv at få en tatovering, så jeg må vel finde på noget hurtigt. Hvad ville være klogt at få tatoveret? Joe kommer op ved siden af mig, og overtager min samtale.

"Do you have a piece of paper?" spørger Joe, manden. Han nikker og finder en lille gul notesblok frem, sammen med en kuglepen og lægger det på bordet. Jeg har ingen idé om, hvad det er Joe har gang i, men jeg har ikke noget imod, at han bestemmer hvilken tatovering jeg skal have.

In Love With A SuggRead this story for FREE!