*Dette kapitel kan indeholde voldsomme scener eller anstødeligt sprogbrug*

"What is this?" spørger jeg, mens jeg ser jorden komme længere og længere væk under os. Jeg kigger op på ham og ser hans fantastiske smil.

"A date... A real one, with no one else than us." siger han og går tættere på mig. Hvor er det sødt! Og mig, som gik og troede, at han ikke kunne lide mig mere. Jeg tog helt fejl. Han kan lide mig... Meget endda, og jeg har aldrig følt mere kærlighed til et menneske før. Joe laver en bevægelse, som beder mig om at sætte mig ned, hvilket jeg gør med glæde.

"You know, that I'm not the greatest cook, but," siger han, mens han åbner for kurven. "I made us some sandwiches," Han trækker en lille pakke og rækker den ene til mig. MAD! Endelig! Jeg piller forsigtigt papiret af og tager en bid. Jeg udstøder et støn og tygger videre på min mad.

"You like it?" spørger han og tager selv en bid. Jeg nikker og sætter en hånd op foran munden, mens jeg tygger færdig.

"Want some champagne?" spørger Joe, og trækker en flaske op af kurven. Selvom jeg aldrig har smagt rigtig champagne, siger jeg alligevel ja. Én gang skal jo være den første. Han tager to glas op fra kurven, og begynder at hælde champagnen op.

"Since you're underaged, I had to buy an alcohol free one." forklarer han mig, da han rækker mig glasset.

"Dammit... I was looking forward to getting drunk." joker jeg og skåler med ham. Champagnen er overraskende god og boblerne danser på min tunge.

____________________________________________________________


Da vi er færdige med maden, hjælper jeg Joe med at pakke vores ting sammen. Jeg rækker ud efter et stykke sølvpapir, og Joe får den samme idé. Vores hænder mødes og jeg kigger op på ham, hvor hans øjne møder mine. Han tager forsigtigt fat i mit håndled og trækker i mig, så min krop kollapser, og jeg falder ned midt på tæppet. Joe slipper min arm og holder begge hænder i vejret, som var han en forbryder, der overgav sig. Jeg ruller med øjnene, og skal til at rette mig op, da Joe skubber kurven væk fra tæppet, og lægger sig ned ved siden af mig. Jeg vender mig om på ryggen, og kigger op himlen gennem vinduet i toppen af vognen. Solen er næsten gået ned, og få stjerner er allerede kommet til syne. Jeg mærker Joe's hånd tage min, og vi ligger i lang tid bare i stilhed.

"Joe?" spørger jeg, uden at kigge på ham.

"Yes?" svarer han. Er det dumt, det jeg har gang i? Skal jeg bakke ud? Jeg drejer mit hoved over mod ham.

"What are we?" får jeg frem. Han kigger undrende over på mig.

"What do you mean?" spørger han og rynker brynene. Jeg trækker på skuldrene.

"You know... Are we friends? Lovers? Together... Like... In a relationship?" spørger jeg og kigger opad igen. Han gør det samme og der er helt stille. Åh nej... Var jeg for direkte? Skulle jeg have ventet? Joe bryder ud i latter og jeg har ingen idé om hvorfor... Har jeg sagt noget sjovt? Nej, ikke siden min joke om, at jeg havde set frem til at blive fuld. Og det er helt sikkert ikke det han griner af.

"I thought it was obvious," svarer han. Han sætter sig op, og jeg gør det samme. Han er stille et øjeblik, og tager forsigtigt min hånd.

"Amanda Looney... Will you be my girlfriend?" spørger han, og jeg kan se på ham, at han har svært ved ikke at grine. Jeg løfter øjenbrynene.

"Well... I have to think about that," svarer jeg for sjov og ler. Han sidder og venter på mit svar, som om han ikke allerede vidste det.

"Joseph Sugg... I would love to be your girlfriend." svarer jeg og han slipper min hånd. Han læner sig frem og kysser mig blidt på munden.

In Love With A SuggRead this story for FREE!