Jeg tror aldrig jeg har set så mange balloner samlet et sted. Hele loftet er dækket af balloner i farverne: blå, mørk pink, beige, lyserød og hvid. Joe og jeg er kommet lidt sent, men vi er ikke de sidste. Det vælter stadig ind med folk gennem døren, så det er godt, at der er flere rum. Det rum vi er i nu er det største, ud af de tre, festen holdes i. I den ene ende af rummet, den til min venstre, er der en DJ-pult hvor en DJ står og spiller noget musik. I den anden ende er der, i hjørnet, en sofa med et bord tæt ved en kamin, med nogle af Zoe's duftlys ovenpå. Over kaminen er der et stort spejl, med en lyserød skrift, hvor der står: 'Zoella'. Ved siden af den, er der en slags talerstol, hvor der sikkert kommer til at være nogle taler. Tæt ved døren, der fører ind til næste rum, står der et bord med farvede snacks.

I det næste rum, et lidt mindre rum, er der et badekar vand og blomsterblade i lyserøde farver. Tæt op ad en væg, er der en photobooth i en hvid farve med røde prikker, hvor folk står i kø til at komme ind i. Skråt overfor badekarret står der nogle hvide makeupborde, med nogle af Zoe's produkter stående derpå. Det sidste rum er meget lille. Der er en seng og en kamin, med plastikblomster i gennemsigtige kasser foran.

Joe og jeg går rundt sammen, og ser alle rummene et efter et. Jeg ser hele tiden nye folk, og Joe hilser på over halvdelen af dem. Jeg er nødt til at holde godt fast i Mel, mens vi går rundt så folk, der går den anden vej, ikke trækker hende med. Der er et par børn til festen, men de er et par år yngre end Mel, så hun vil hellere bare gå med os. Vi har ikke hilst på Zoe endnu, men vi regner med at støde ind i hende, på et eller andet tidspunkt.

"Amanda, jeg skal altså tisse." siger Mel, og vi stopper op. Jeg kigger mig rundt for at se efter et toilet, men jeg kan kun se mennesker.

"Joe, where's the toilet?" spørger jeg. Han kigger rundt, ligesom mig, og får det samme resultat som mig. Han trækker på skuldrene.

"Let's go this way." siger han og støder ind i min skulder. Han tager min hånd og trækker mig med ham. Hans berøring får mit hjerte til at springe et slag over, og jeg kan mærke varmen sprede sig i min krop. Vi kommer ud i en gang, hvor der er en trappe, så man kan komme op på anden sal. Der er ingen mennesker og musikken er en lille smule lavere herinde. I gangen er der er en dør, hvor der er et billede af en pige på, som symboliserer, at det er et pigetoilet.

"Kan du selv finde ud af det?" spørger jeg, Mel og hun nikker bekræftende. Hun går derind og lukker døren i. Joe og jeg står bare i stilhed, mens vi venter. Hvorfor er det hele så akavet lige pludselig? Jeg tager en dyb indånding og bryder tavsheden.

"Thanks, for the dress." siger jeg. Han kigger op fra gulvet og smiler.

"You're welcome. It looks really nice on you." svarer han. Jeg begynder at rødme og han griner.

"What?" spørger jeg og ler. Han ryster på hovedet.

"Nothing... Can I get you something to drink?" spørger han og jeg nikker bekræftende. Vores øjne mødes en sidste gang, og han går ud af rummet. Joe kan få mig til at føle mig som en prinsesse, men også som en dumrian. Jeg kan ikke være forelsket i en fyr, der er seks år ældre end mig! Det er så... Forkert. Men hvorfor føles det så, så rigtigt? Endnu et livs dilemma. En klik lyd river mig ud af mine tanker. Døren til toilettet går op og ud kommer Mel.

"Nu er jeg færdig." siger hun og smiler. Jeg retter på hendes kjole og sammen går vi ud til festen igen. Jeg får øje på Zoe, men hun forsvinder hurtigt i mængden. Jeg finder Joe, men han har ikke nogen drinks.

"Hey, where's the drinks?" spørger jeg så højt, at det er på grænsen til at jeg råber. Musikken er ret høj, og det er svært at komme i kontakt, uden at råbe lidt. Han trækker på skuldrene.

"I couldn't find any!" råber han tilbage. Jeg nikker bare så han ved at jeg hørte ham.

"Did you talk to Zoe?" spørger jeg. Han rykker lidt tættere på, og jeg stiller spørgsmålet igen. Han nikker.

"Yeah, you just missed her. She was here, for like, twenty seconds ago," svarer han og tager min højre hånd.

"I want you to meet some of my other friends." siger han, og begynder at trække mig rundt i menneskemængden, for at finde nogen, han kender. Det her bliver en lang aften.


In Love With A SuggRead this story for FREE!