Caspar lukker badeværelsesdøren i, og jeg går ud af værelset sammen med Zoe.

"Are you scared to go in there?" spørger Zoe drillende, og skubber sin albue ind i siden på mig. Faktisk er jeg ikke særlig bange for at gå der ind.

"No... Not before now! Is there something to be afraid of?" spørger jeg og stopper op et skridt før Zoe. Hun er helt henne ved døren og hun griner ad mig.

"No," siger hun og vender sig om. Jeg ånder lettet ud. "Not that I know of..." Hun smiler lusket og jeg laver store øjne. Hun trækker ned i håndtaget og åbner døren. Det første jeg ser er... Ingenting. Lyset er slukket og det hele er mørkt. Zoe går ind og tænder på kontakten.

"Welcome to Joe's room!" siger hun dramatisk og smider sig bagover i hans seng. Det er på størrelse med Caspar's værelse. Det første man ser, på venstre side, er et stort skab. Sengen står i midten af rummet, med ryggen ind mod væggen, med to natborde ved siden af. Ovenpå bordene er der to ens lamper, og en lille iPhone højtaler på dén længst mod højre. Over mod den højre væg står der et skrivebord, med en sort kontorstol foran og, selvfølgelig, er der en MacBook ovenpå. I loftet er der små lamper, der lyser rummet op. I rummet er der også et lille vindue, der sætter prikken over i'et.

Zoe finder alt det vi skal bruge; Et stativ, lys, en 'RØDE' mikrofon og selvfølgelig et kamera. Hun sætter tingene op foran Joe's sengekant, og hun beder mig om at åbne hendes Twitter, for at finde nogle gode spørgsmål. Hun tager sit SD-kort ud af sit eget kamera, og sætter det ind i Joe's kamera.

"Are we ready to record?" spørger hun og sætter sig ned på sengen ved siden af mig.

"I think so." siger jeg og rækker hende, hendes telefon. Hun tager den og finder de spørgsmål, jeg har valgt ud.

"Okay, I'll just turn on the camera..." siger hun og ser tankefuldt på kameraet. Hun rejser sig og prøver på at få kameraet til at fokuserer.

"There we go!" siger hun og trykker på start knappen.

"Hello and welcome! I'm the new Zoella owner." siger jeg og laver en stor armbevægelse, som gør jeg får overbalance og falder bagover ned i Joe's seng. Jeg lugter til dynen og den dufter dejligt af Joe. Næsten som om han var her lige nu. Jeg retter mig op igen, og ser Zoe stå grinende bag kameraet. Hun kommer hen til mig og sætter sig ned.

"Are you ready?" spørger hun og ser seriøst på mig. Jeg nikker stift og hun smiler.

"You don't have to be scared! It's going to be fun!" siger hun begejstret. Jeg ånder lettet ud og jeg smiler.

"Are the camera rolling?" spørger jeg og griner. Hun nikker og vi prøver at tage os sammen.

"Hello everyone! Today I'm joined with my new friend, Amanda." siger hun og jeg vinker.

"If you are following my second channel, then you've seen her before, but if you haven't then, this is Amanda." siger hun og vi griner.

"That wasn't complicated at all!" siger jeg for sjov og ler videre. Zoe griner også, men efter kort tid fortsætter vi med at være lidt mere seriøse.

"Amanda has just recently started her own channel, which I'll leave the link to in the description below," siger hun og peger ned ad. For nyligt? Hvad med bare at sige i dag? Nah, lige meget.

"Today we are going to learn a little bit more about her. So I went on Twitter and asked you guys for questions, for me and Amanda." siger hun og ryster sin mobil.

"And we got tons of questions, so if we don't answer your question, then sorry!" siger jeg. Zoe ser over på mig og smiler.

"Yeah. Because, if we answer every question, this video would be eight hours long," siger hun og kigger fra mig, og op til kameraet. "Okay first question!"

___________________________________________________________________

Efter lang tid, med massere af tossede og åndssvage spørgsmål, kommer et spørgsmål, jeg ikke havde forventet.

"How old are you?" spørger Zoe. Det er ikke et spørgsmål jeg har udvalgt, det er et hun selv stiller fra egen interesse.Hun ser op fra mobilen, og over på mig. Jeg bider mig i læben. Hvad skal jeg sige? Skal jeg fortælle sandheden, eller lyve?

"Seventeen." siger jeg hurtigt og Zoe ser forbløffet på mig.

"Wait, what?! PAUSE! Are you seventeen?!" spørger hun og måber. Jeg ser undskyldende på hende, men jeg fortalte sandheden og dét er det vigtigste. Er det fordi, Joe er et par år ældre end mig?

"I'm sorry, I..." siger jeg forsigtigt, men Zoe griner bare og ryster på hovedet.

"Don't apologize! I just thought that you were older." siger hun og sætter sin hånd på mit lår.

"I'll edit that out later. Can you just answer the question again?" spørger hun, og vi tager klippet igen, som om intet var sket. Vi finder to spørgsmål mere, og laver derefter en afslutning, hvor vi snakker om at folk skal gå over på min kanal, for at se vores anden video.

"What do you want to do, for the other video?" spørger jeg, og børster mine lår af for usynligt støv. Jeg vil ikke virke for påtrængende.

"I think that we should get something to eat, and then we can make a challenge or something like that." siger Zoe og rejser sig. Jeg nikker enigt, og lader min tunge krop falde tilbage i sengen. Det er dejligt lige at slappe lidt af, efter en lang og hektisk dag.

"WHAT THE FUCK?!" råber en skræmt Caspar. Han er ovenpå, og jeg har ingen idé om, hvad der dog kunne have skræmt ham... MEL! Jeg styrter op af sengen og ud i gangen, hvor Zoe er stoppet op. Jeg sætter farten ned, og går afslappet oven på. Jeg vil nødig gøre dagen meget værre, ved at falde på en trappe.

"WHO THE HELL IS THIS, AND WHAT IS SHE DOING IN MY APARTMENT?!" råber Caspar ophidset og går hen i mod mig. Lige nu er jeg ret skræmt, men prøver ikke at vise det. Mel står bag ved sofaen, op af sofaryggen, og vinker.

"This is my sister Melanie. She's here with me and Zoe." siger jeg roligt, og prøver på at få ham til at slappe af. Jeg går hen til Mel og lægger armen om hende.

"Hejsa," siger hun og vinker til Caspar. Han smiler og hans ansigt slapper af.

"Blev du bange?" spørger hun, ham stille. Hun sætter sig ned på gulvet. Caspar ser ikke ud som om, at han hører efter, men spørger mig: "What did she just say?" Han kigger på hende og går langsomt hen til hende. Han sætter sig ned til hende og kærtegner hendes kind.

"She asked if you got scared." oversætter jeg og han nikker til Mel.

"Wouldn't you be scared if a random little girl, were in your apartment, without you knowing it?" spørger han og rejser sig. Han er enormt høj, over ti centimeter højere end mig, og hans blonde hår stritter ud til alle sider. Jeg trækker på skuldrene.

"Probably..." siger jeg og smiler. Han går over i mod køkkenet og åbner køleskabet.

"PIZZA!" udbryder han og hopper af glæde. Mel griner ad ham og er ved af falde om af latter. Han tager pizzaen ud på en tallerken og synger: "PIZZA, PIZZA, PIZZA, PIZZA, PIZZA, PIZZA!", hele vejen til bordet. Han sætter sig ned og begynder at spiser sin pizza.


In Love With A SuggRead this story for FREE!